0 oy
307 göst.
Diğer kategorisinde (1,205 puan) tarafından

(253 puan) 

Kzlar eltim 1 ay önce ölü doğum yapti 23 haftalikti bebeği karnında olmuş arastirilsin diye otopsi istediler ve otopsi sonucu bugün çıktı almaya gittiler otopside hiç birsey çikmamis rapor falanda vermemişler hastaneye tekrar gtsinler mi yani ne bilim soncta otopsi yapılmış neyden öldüğü nezamn öldüğü çıkması gerekmiyor mu

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post üste çıksın 
-Reklam-
0 oy
(2,313 puan) tarafından
Benim kayibabam öldüğünde de otopsi yapılmıştı ne zaman öldü kaç gün önce öldüğü hepsi çıkmıştı canım çıkar yani sonucunda zaten vermek zorunda lar defnedilme islemlerinde falan lazim oluyo 
0 oy
tarafından
Annemin karnında vefat etmişti daha sonra normal doğumla geldi hastanede 6. Ayına yakındı orda hastane zorunlu otopsiye yolladı raporu otopsi için gönderen hastaneye göndermişler o dönemde annem ordan aldı raporda her hangi bir soruna rastlanmadı tarzı bir şey yazıyordu hastalık veya ölümle ilgili her hangi bir bilgi yoktu otopsiye yapan hastaneye gidip elden istesinler gerekirse raporu başınız sağolsun çok zor bir durum tabi bizim olayın üzerinden uzun zaman geçti prosedürler değişmiş olabilir 
0 oy
tarafından

23 haftalık bebeğe neyin otopsi si istenmiski.  Çok yanlış paramparça etmişlerdir şimdi onu benim kızımdada istenmiş eşim izin vermemiş. 

(13,316 puan) tarafından
Genetik vs bir sıkıntı mı var diye yapılıyor tekrarında gebe kalınca önlem amaçlı. Büşüm senin bebişin sebepleri belliydi. Bence de yapılmaması daha iyi
(1,205 puan) tarafından
Bu 2.kincikez karnında öluyo arastirilmasi gerkyodu tekrar hamile kalırsa ona göre önlem alcakti ondan yapıldı otopsi

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 639 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,214 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 117 göst.
15 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ceylan Aslan (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 47 göst.
21 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde 341166 (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 487 göst.
23 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Berf (6,397 puan) tarafından soruldu

407,868 soru

12,245,387 cevap

37,058 kullanıcı

...