Ensik sürekli pubg oynuyor ve Büşra diye bı kız var evli 5 yaşında oglu var dün gece de eşimle tartıştık biraz iki üç akşam üst üste bı kendi arabamizla gitti arkadaşlarının yanına gece 10 da geldi dünde bu sefer arkadaşları aldı saat 5 6 gibi 10.30 da geldi bende haliyle çok aşırı sinirlendim ve gittgi insanlar eşlerine yalan söylemişler eşleri onları işte biliuor ama adamlar benimkiyle beraber alem yapıyorlar neyse gel gelelim konuya rüyamda güya eşim Büşra diye bı kızla resmi nikahlı evli ama benimle evliyken onunla da evliymis sonradan çıkmış bu Allahım görmeniz lazım kıza diyorum bosanicaksin benim kocam bu sen nikahsız gene kimin altına yattiysan onun yanına git diye yok gitmez etmez anam dayimlar olsun eşimin anası babası olsun amcaları olsun nasıl yükleniyolar kıza benim için bu kız hamile bu iş tek celsede bitticek bilmem neler neler diyor sonra güya ben amcasına gidiyorum beni niye bilmem oraya yolluyorlar bı geliyorum bu k.asar karı eşimi almış yanına neymiş çocuk durmuyomus anaam ben bunu görürsün deliye döndüm nasıl bağırıyorum amaa sonrasında aslında rüyada değil gerçekten bagiruyomusum bı kalktım eşim yanında yani o sıra adam kaza bela bı tuvalete falan gitse kıyamet koptu. Şimdide kalkmasını bekliyorum kalksın sorucam bunlsrinn hesabını yeter da uykum da bari rahat uyuyayım zaten yatmisim gece 1 den sonra sonra saate bak kalkmiskm bı hırsla sinirle bende insanım sonuçta ama