0 oy
392 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,825 puan) tarafından
Kızlar bnde dogum yaptım 41.haftada gebelık zehırlenmesı sebebıyle acıl sezeryana alındım bebegımı henuz goremedım 3.gun bugun 1.gun yogun bakımdaydım bebegım kuvezde degıl ama yenı doganda beslenıyo dua edın alıp evımıze gecebılelım Allah hepınıze saglıklı dogumlar nasıp etsın

14 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
hayırlı olsun canım benim rabbim anneli babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah rabbim bebeğinin ayağına taş gözüne bir damla yaş değdirmesin sanada çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah 
(9,825 puan) tarafından
Amin kızlar cok sagolun
-Reklam-
0 oy
(2,629 puan) tarafından
Hayırlı olsun kuzum Rabbim yar ve yardımcın olsun ♡
0 oy
(16,633 puan) tarafından
Rabbim hayırlısı ile kucağına almanı nasip etsin insaAllah tez vakitte sağlığına kavuşur 
0 oy
(10,047 puan) tarafından

Gözünaydın canım benim, Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah. Umarım tez zamanda bebişinle evine geçip rahat edersin. <3

0 oy
(4,758 puan) tarafından
Aminnnnnnnnn inşallah tatlım aminnnnnnnnn rabbim analı babalı büyütsün inşallah yavrunu sana bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin geçmiş olsun hayırlı olsun rabbim şifa versin inşallah 
0 oy
(2,422 puan) tarafından
Sağ salim geçin evinize  kuzum hayırlı olsun inşallah ❣
0 oy
(2,177 puan) tarafından
Allah anali babali buyutsun insallah hayirli evlat olsun :) 
0 oy
(878 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım RABBİM tez zaman da şifanizi versin evinize gidin inşallah  <3
0 oy
(1,932 puan) tarafından

Gözün aydın canım analı babali büyüt bebeğini 

inşallah bebegine kavusursun en yakın zamanda<3

0 oy
(10,825 puan) tarafından
Gozunuz aydn , Allah analı babalı buyutsun.  ❣

Çok geçmiş olsun ikinize de. Allah acil şifalar versn, bir an önce evinize gidersinz inşallah..
0 oy
tarafından
Cook geçmiş olsun cnm yaa olsun çok şükür bebisin sağlıklı sende iyisin hamdolsun. Bian önce inşallah iyilesirdebebisini alıp çıkarsın... Bu arada hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ❤️
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Cook geçmiş olsun canım tez zamanda kavuşun insallah
0 oy
tarafından
Gozun aydin canim Rabbim acil sifalar versin insallah evinize kisa zamanda donersiniz
0 oy
tarafından
Aminn canım benim cok geçmiş olsun 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,436,392 soru

23,620,285 cevap

306,769 kullanıcı

...