Internettenmi magazadanmk aldiniz? Ne marka? Memnunmusunuz?
E bebekte kratd switch almıştık.
1 200 civarına dümüştü. Gyet güzel. Kumaşı da fren sistemi falan. Kaliteli yani. Pusetinin arabasının ağırlığı normal travellere göre aşırı ağır gelmedi bana.
Port bebeği veya puseti tak çıkar kısmı çok kolay.
Ablam 3 tekerlekli almıçtı.
Habire en ufak engebe de sağa sola devriliyo. Hiç memnun değil
Cbx marka travel aldık ama anakucağı berbat , kullanamadık maalesef. Arkadaşlarınki kraft çok kullanışlı bize verdiler yazık halimizi görünce.
Civil, e bebek, hepsi burada, gitti gidiyor, n11 hepsinin uygulamasını indirmiştm bakıydm gece gündüz :)
Snra beşik alırken aynı mğazada çok uyguna gördük ordan aldık
Civilden aldım memnunum
Bizede görümcem ve eşi hediye aldılar fiyat olarak bilmiyorum ama internetrki fyatı 730 tl civarı beneto mu ne çok güzel hoş ama daha dışarı çıkamadığımız için kullanamadık
Benetoo dan aldm o kadar guzel ve kullanisli ki merdivenden bile cocuk icinde tek basima cikarabiliyorm sürüşü cok guzel hatta bende goren 2 3 arkdsm bile aynisindan aldi
Eltim silivride al bebek diye mağaza var internetten alcaktı kayınbabam şöför oraya yolu düştü gidip almış bizde gidip ordan alcaz beşik bebek araba vs seylerini. İnsthram kullanıyosan bakabilirsin albebek adı. Onların aldığında puset ve bebek arabası 700 liraudı şuan biraz zam geldi. Büyük tekerlekliler var ya son çıkan modeller onlardan aldı
Ben bim den aldim gayette memnunum umit bisikletin urunuymus
1,493,855 soru
24,406,800 cevap
350,586 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın