0 oy
1,434 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından
Kimse tahammül edemez bu yaratık denen kocama keşke evlenmeseydim bıktım ya ailesine hicbir laf söyletmez bu şeytan yiyenleri ailesi için beni bosar öyle karaktersiz ama kendisi aileme laf söyler küfür eder ben konuşunca benimle kavga eder bıktım ya az önce yiyeni geldi 9 aylık masallah kilolu dedim öyle deme nazar degdiririrsin dedi ben maşallah demiştim ne kadar da kötü biri benim bebeğim 22 günlük hepsi bebeğim hakkında herşey söylüyor onlara bişey demez ben 9 aylık bir bebeğe maşallah kilolu dedim nazar degdirirsin dedi şimdi midem bulanıyor baya ona söyledim bana bağırdı çocuk mu bakicam dedi sıkıldım ben ya keşke evlenmeseydim ölür de kurtulurum inşallah bu yaratiktan bebegini dusunuyor olsaydı zaten beni uzmezdi bu *** ancak şerefsizlik yapmayi kendini parasını ovmeyi bilir tektasimi almis satmış parasını ne yaptığını bilmiyorum abisine soyleyecem diyorum abisi sert biri kızar ona sen mi aldın diyor kavga ediyor benimle bana daha iyi bir yüzük alacakmis inanmiyoeum ben buna bu sigaraci dolandırıcı iddiaci yalancı biri benim hiçbir kötü huyum yok nasıl bu iğrenç le evlendiysem tip desen desen de yok yaşı 30 benim yaşım daha 19 hep te küfür eder bana abisinden ailesinden çok korkar mesela kötü bı huyunu ailesine söyledim direk beni kötülemeye başlar kendisini korumak için bıktım ya ölür de kurtulurum inslalah bundan inslalah paramparça olur o kadar nefret ediyorum bu picten felç olur insalalh işi gücü yavsaklik zaten yengesi var onun her istediğini yapar yavsar ona bir benim şansım yok ya ağlıyorum şuan sinirden

31 Cevaplar

0 oy
(498 puan) tarafından
Sakin ol ablam daha birbirinizi tanimadan cocuk yapmasaydin keske ama hayat keskelere sığmayacak kadar kisa simdi sen kendine sor ne yapmak istiyorsun me istiyorsun bu kadar hakaret ettigin kişiyi tekrar sevebilirmisin ömür bu nasil gecer iyo dusun ona gore karar ver birde 22 gunluk bir kiz bebek var allah yardımcın olsun 
(102 puan) tarafından
Okurmusun mesajlarımizi paylaştım
-Reklam-
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Henüz 19 yaşındasın olmayı dönmeyeceğine boşanmayı düşünsen be güzelim.. 
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Eeeee bu adamdan neden cocuk yaptin o zamn..cocuk olmadan bosansaydin ölmesini bekleyecegine..bi suru hakaret sayiyosunuz sonra ni bakiyorum 2 cocuk 3 cocuk ne mana..yapmayin o zmn bunun gibilerden cocuk..bosanin gidin calisin hayatinizi karartmayin o zamn..
0 oy
(7,096 puan) tarafından
Bela okuma döner dolaşır seni bulur allah korusun madem o kadar bıktın boşan yavrum
0 oy
tarafından
Zorlami evlendirdiler cnm 19 yasindasin 30 yasinda birini nasil aldin
(102 puan) tarafından
Annem verdi :(((
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Karı koca arasında herşey olur da anlamadığım şu sen bekarlık hayatında namusuna neden laf atıyor. Madem namussuz bellemiş neden almış seni. Birde çocuk yapmış. Hele bebeğin yanında da o küfürleri edip bağırıyorsanız garibim bebek hayata zaten 1 0 yenik baslamış.. O aklı basında değil bari siz aklı basında olun. Önce kendine Bi sor ben bu adamla bir ömür geçirebilir miyim diye. Sonra ona göre adım at. Lohusa olabilirsin evet ama sen karakterinden ödün verme. Küfür falan etme. Otur mantıklıca bir düşün. Gelecegini düşün. Ona göre adımını at. Ama şunu da söyleyim. Bir adam koynuna aldıgı kadının namusuna şerefine küfür ediyorsa o adamdan ne koca olur ne baba olur. Daha çok gençsin. Erken yasta evliliği bu yüzden onaylamıyorum. Bi 23 yasına gel ne dediğimi iyi anlarsın. Boşanırsan bebeğinle devlet sana sahip çıkar. Mahkeme de ki bu mesajlar delil olsun elinde. Yoo boşanmazsan lütfen agır kelimeleri sen kullanma. Belki birgün pişman olur.
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Hep mi boykeydi hep boyleyse niye hamile kaldin? 

Bu kadar sert bir üslup kulkanma bence o senin kocan ve ölüp kurtulayim derken bebeğini düşün biraz...
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Canım bosan böyle ömür geçmez ki.. 
0 oy
(818 puan) tarafından
Sizinki kari kocaliktan çikmiş umarim bi tektaş sizi bu noktaya getirmemistir cunku onun yeri dolar ama insanin birbirine saygisi sevgisi yerine gelmez babaannem hep der ki birbirinizin gözunden düşmeyin yoksa ortada evlilik filan kalmaz ikinizinde birbirinize karsi ne bi saygisi ne de sevgisi kalmiş bi terapiste gidin bence benim tektaşi gec bi alyansim bile yok şu an ama bunlar icin asla oturupta eşimle tartismam gereksiz şeyler cunku neblim Allah yardimciniz olsun doğru yola çevirsin inşallah
0 oy
tarafından
Sende de var canım bu lafları bana biri etse 1 dakika durmam yanında

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 122 göst.
0 oy
22 cevap 921 göst.
6 Nisan 2024 Aile kategorisinde Asilomm (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 247 göst.
16 Şubat 2024 Aile kategorisinde Hayatnur (349 puan) tarafından soruldu