Bnm esim herkese cok saygilidir ama bana anneme babama ve kardeşlerime saygili degildir dunyanin en iyi insansini da olsa tek kelimeyle saygisiz olarak anlatirim
Enerji kaynagim
Benm esim 4/4luktur cok iyi ilgili fedakar hickimseden biseyi esirgemeyen yardim sever iykide evlenmisim iykide bebisimin babasi bisi getirir kendikyemez bana ye der o derce ama annesine gore biraz sert benm anneme saygili bende kendi anneme saygisizim kaynanama saygiliyim yani bizim eve kaynanam gelince esimden benden izinsiz herseye karisir onu alir getirir bunu alir getirir esimde kizar annesine ondan dolayi sert diye dusunyom yoksa annesine cok duskun
Vicdanlı,merhametli,saygı ve sevgi dolu birisi tertemiz yuregi var ama bazen patavatsiz:)
Benim eşim muhtesem birisi Allahim basimizdan eksik etmesin tek kotu huyu hemen snirlenmesi oda 5 dk sürer :)
Kelimelere sığmaz o ama tek kelime ile anlatmak gerekirse HERŞEYİM DÜNYAM ALDIĞIM NEFESİM HUZURUM tek kelime olmadı ama olsun
Merhametine sevgisine verdiği huzura sahiplenmesine saygısına hiç bir sözüm yok Allah razı olsun ama bazen bazı şeyleri söylemez bazen de işine geldiği gibi davranır olsun canım eşlerinizi yargılamayın her gülün dikeni vardır onlara sorsak kim bilir bizler için ne derler
Rabbim herkese benim eşim gibi eş nasip etsin muhteşem mükemmel :)♡
406,550 soru
12,194,600 cevap
36,729 kullanıcı