+1 oy
1,052 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (577 puan) tarafından

Kizlar az önce tuvalete gittim tahretlenirken elime geldi  sprail ipi mi bu

image

27 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bak boyle sert ip.oluyor .

2 kez taktirdim hepsi ayniydi netdede hepsi ayni sekilde sert ipler

image

(67 puan) tarafından
Canım sert ip oluyorda sanki şu değdikçe yumuşuyor:))))
tarafından
Yok kuzum yumusama falan yok.ben gordum canli olarak elime bile aldim
Yani 3kere takildi hepsi sert ustelik suda deyse nede deyse  yumusayan bi ip diyil.sadece yakilsa erir .plastik bi ip gibi
(67 puan) tarafından
Valla bir kere taktırdım çok sancim oldu 3 sene o yüzden biraz soğudum şuan hamileyim doğumdan sonra yine taktiracam rahat oluyor sanci yapsada  :)))
-Reklam-
0 oy
(67 puan) tarafından
Bence degil canım çünkü spiral taktirdigimiz zaman içimizde kala kala ipi rengi değişiyor ben cikarttirinca görmüştüm. Ama yenilerde taktiysan ipte yuvarlak değilse olabilir diye düşündüm:))
(577 puan) tarafından
8 ay oldu taktirali canım ama hiç siyah iç çamaşırim yok zaten bir kere kaydı hamile kaldım tekrar. Taktırdım doğum yapinca
(67 puan) tarafından
Canım garanti olmasını istiyorsan git kadın doğuma ultrasyona baktır ama sanmıyorum belki görmediğin bir yerde vardır siyah ip. Bende taktırdım ama 3 sene kullandım senin gibi hep tereddütteydim her ay adet olana kadar korkuyordum sonra isteyerek cikarttirdim şuan 21 haftalık gebeyim 2 kızım var 3. Bebeğim geliyor ama tekrardan düşünüyorum doğumdan sonra :))
0 oy
tarafından

Canım netten aldım siyah renklileri de varmış 

image

(577 puan) tarafından
Canım 1 kere kaydimis hamile kaldım gene taktırdım valla bilmiyorim sira 1 temmuzda var oda erkek doktor şal..ak eşim izin vermez erkek olduğundan ilcedeyiz artık ile gitmek zorundayiz
0 oy
tarafından
Bu normal ipe benziyor ama yinede bi hastaneye git 
0 oy
(564 puan) tarafından
Meraktan baktım şeyini mi çektin diye :)) çok güldüm canım ya spiral ipine benzemiyor bu korkma ağrın falan var mı
(577 puan) tarafından
Var canım nerdeyse 1 haftadir belimin ortası ağrıyor
0 oy
(2,080 puan) tarafından

Spiral takılırken ipinin rengini hatırlıyor musun yani eğer başka birşey değilse olabilir işte bu yüzden birşey olur diye taktırmıyorum valla:ermm:

(577 puan) tarafından
Yok canım devlette takildi
(2,080 puan) tarafından
Baktımda onların ipi plastik gibi duruyor ama sen kadın doğumdan ravdevu al baktır bu spiralin kayma durumuda olabiliyor ya da sağlık ocağındada baktirabikrsn bakarlarsa
0 oy
(3,542 puan) tarafından
Bu giysi ipi gibi spiral ipi daha sağlam bisey diye düşünüyorum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 130 göst.
0 oy
3 cevap 194 göst.
22 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir5 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 48 göst.
6 Mart 2024 Diğer kategorisinde saripapatyaa (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,083 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,473 soru

23,665,959 cevap

309,263 kullanıcı

...