+1 oy
804 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde tarafından
Kızlar eşimle alanyaya geldik tatile bi oteldeyiz ben tesettürlüyüm etraf hep cıbıl cıbıl bikinili öküz gibi bakmıyo ama ben rahatsız oluyorum ya açık arkadaşlar yanlış anlamasın çok sinir oldum ya yanda bikinili  güneşleniyolar keşke zengin olsaydık da tesettür otele gidebilseydik ya bu psikolojiyi nasıl yencem tadını çıkaramıyorum of ya

27 Cevaplar

+8 oy
tarafından
Özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor 
tarafından
Ay ağzınız bal yesin aynen öyle kendime güvenim sifir sifir sifir
(849 puan) tarafından
Artılayamadım 1 saat sonra için borcum olsun :)
(4,103 puan) tarafından
Haklisin:)+++
tarafından
Hahaha tamam kuzu:)) ❤️❤️❤️

Kendine güven canım kimse umrunda olmasın yoksa hayattan zevk alamazsın
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Boşver ya tatilini yap keyfini çıkar eşin o niyetteyse tesettür otelde bile bakar eşinin karakteri önemli 
+1 oy
(136 puan) tarafından
aldatcagı varsa zaten aldatır bosver takma
0 oy
tarafından
Ben sirf bu yuzden tatile gitmek istemiyorum esim surekli diyo denize gidelim diye ben tesetturluyum gidip de cibil cibil gezen kadinlara mi bakcam dedim zaten yuzme bilmiyorum ne isim var benim tatil anlayisim yeşillik doga köy vs denize gitmem 
0 oy
tarafından
Ne olcak kız. Bende tesettürlüyum. Tatildeyim. Etrafim hep yabancı turist her tarafı açık. Tadını çıkar. :)
0 oy
(568 puan) tarafından
Bi gülesim geldi canım ama sizde niye gidersniz böyle mekanlara anlamıyorum sende takma gitmişken bari tadını çıkar bi kaç gün geri dönersiniz
0 oy
tarafından
Eee bacim bakmıyo diyosun niye kıskandın ki
0 oy
tarafından

Valla açıkcası ben gitmek istemem öyle tatile. Ki eşim de asla gitmek istemez. Ben giyinirken bile kafasını çeviriyor adam hala alışamadı :D bide elalemi mi öyle görsün olduu canım pışşık :D

(14,407 puan) tarafından
Yok artık birlikte olurken napiyor gözleri mi kapalı:))
tarafından
Haahah o başka ya :Ddd
tarafından
Hahajah güneş sana artı
0 oy
(5,331 puan) tarafından
Bende kıskanıyordum fakat millet o an oradaki aciklara değil kapalilara bakıyor. Yanlış anlasilmasin lütfen ,☺️ geneli açık olduğunu için milletin gözüne normal geliyir
0 oy
tarafından
Vala cnm güzel olduğunu düşün.otel odasında sende eşine açık giyin.kendine güven.ben de açık giyinirim ama kapalısin diye de çirkin değilsin.kiyafet farklı var arada.kendine güven tatiline bak.
0 oy
(2,826 puan) tarafından
Bizde de ben bakmam ama eşim erkekleri kıskanır :D 
0 oy
tarafından

Bizde  gidiyoz ama erkek kız ayrı o yüzden sıkıntı yaşamıyorm :))

0 oy
(25,224 puan) tarafından
Amann hiçte umrumda olmaz ben kocamı bildikten sonra. Sonuçta cıbıl cıbıl kadınlar varsa cıbıl cıbıl erkeklerde var
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Bakan tesettürlüye de bakar.Eşine ve kendine güveniyorsan kıçı açık gezseler de sorun yok
0 oy
(1,924 puan) tarafından
Ohhoo o kadartatile gitmişsin gir denize keyfini çıkar beim millet umrumda olmazdı kocama bile bakmazdım keyfima bakardım.
0 oy
(563 puan) tarafından
Belki sen açık biri olsan yine böyle hissetceksin adam bakar ya da bakmaz boşver sen tadını cıkarma ya bak yoksa mutsuz olursun
0 oy
(9,550 puan) tarafından
Kendini bilion oranın öyle olacağı da belli gitneseydin kız.. yada kendine güven bence kapalı olup da güzel çekici olunuyor kendine odaklan sen esin seni kıskansın bosver
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Zenginlik fakirlikle ne alakası var asla goturmem ben kendim nasılsam eşimde aynı şekil etraf tabiki önemli.bi kaplıcaya giderim kadin erkek ayrıca olsa en azından bu sekil günaha girilmez  .sana ne kadr belki etmicek erkek bu kayar gözü kalır aklımda mutlaka  .bilemiyorum yani bı an gitmeyi bile düşünemiyorum asla  kolay gelsin sana. Ne diyim 
0 oy
tarafından
Ben açığım ama acik giyinmem bir keresinde bir otele gittik rus danscilar bir şovvv yaptı ooo may gaaaaat dedim yuh yani. Ama benim eşim beni kameraya cekti bakmadi onlara pek. Baksada kiskanmam. Yani baksan ne olir beni seviyor sonucta
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Kendine ve kocana guvensen bu sorunu yaşamazdin. Ciddi anlamda ozguven eksikligin var. Otelde deniz kenarinda bikini ve mayo cok normal. Giyilmesi gerekenleri giymisler zaten. 
tarafından
Bazılarınız ne kadar acımasız be bacım.
(1,364 puan) tarafından
Bikiniliye laf atan hic acimasiz olmuyo degil mi? Insan rahatsiz oldugu ortama girmemeli. Mesela konserden hoslanmayan konsere gitmesin gibi, mesela ben termal otel hic sevmiyorum ve hic gitmedim ama her yil 10' ar günden 2-3 kez otele giderim gibi. Dogrulari yazinca herkesin kuyrugu aciyor ve acimasiz olan biz oluyoruz.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 379 göst.

405,937 soru

12,167,674 cevap

36,631 kullanıcı

...