0 oy
1,000 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

image

Mermerit tezgah kulanan memnun kalan sevmeyen varmı ve sevmiyorsanız neyi seviyorsunuz. İkinci kez soruyorum sanırım.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Mermerit simli olanlar mi oluyor canım ona göre söyleyeyim . Örnek fotoğraf varsa atabilirmisin ☺️
tarafından
Benim tezgahın ***** yaptıracak. Zaten kaliteli birşey dedegil. Mermerit ucuz Muş. Birtane mağazada cektigm vardi onu atayim
tarafından
Ben kremsimlisini kullanıyorum benden önceki kiracılar kötü kullanmış bıçak darbeleri yanık lekeleri var. Ama ben 4 yıldır  kullaniyom temizliği vs kolay memnunum
-Reklam-
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Mermerit bizim bildiğimiz mermer simli tezgah oluyorsa ben kullanıyorum beyaz renk simli çok da memnunum
tarafından
Sanirm sadece simli demek degil. Esin yanindaysa sorsan bilmez mi
(2,831 puan) tarafından
Eşim şu an nöbette canım
0 oy
tarafından
Ben kullanıyorum simli değil düz diğerinden bi farkı yok sadece o evye kısmı beyaz olduğu için çok bulaşık bekletmemek gerekiyor sararıyor ama bi biraz çamaşır suyu bekletince tekrar bembeyaz oluyor zaten mutfak tezgahı diğeri de olsa çamaşır suyuyla yıkayıp temiz kullanmak gerekiyor o yüzden bana sıkıntı olmadı şimdiye kadar 
tarafından
Mrb canim. Yorumun için teşekürler öncelikle. Mermerit benim attığım beyaz olan gibimi seninkinde. Bu fotoyu eşim çekmiş. Ben çok anlamıyorum kararı bana bıraktı. Metresi 300 demisler
tarafından
Evet beyaz olanı kullanıyorum yani ben eski evimdeki teyzgahla arasında çok fark göremedim kullanımı aynı dediğim gibi günlük çamaşır suyuyla silerim yıkarım temiz
tarafından
Kiria ihtimali falan nasıl. Hani dekopol varmı s daha iyiymiş falan diyorlar
tarafından
Çok bilgim yok canım bunun da kaliteli kalitesizleri vardır mutlaka ama benim kullandigim çok sağlam diğerlerinden hiç farkı yok
tarafından
Mesela üzerinde bir kez limon kalmıştı aşınmış ona dikkat etmen gerekiyor bi de bir keresinde direkt ocaktan aldığım tavayı koymuştum tava lekesi tezgaha çıkmıştı ama bir kaç gün yıkayıp silince gitti öyle çatlama bozulma olmadı
0 oy
(12,041 puan) tarafından
Bu plastık gibim olan mı canım. 
tarafından
Sanırım o tarzlarda . O tarzlarda olan çok malzeme tezgah varmis
(12,041 puan) tarafından
Aman kuzum benim eski evdeki öyleydi de her yeri yanık ızıydı ufacık bir sıcak görse eriyordu
0 oy
(836 puan) tarafından
Mermerit güzel oluyor canm sadece üzerine çok sıcak kaynar birşey koyma Eritre iz yapar bide kesici şeylerle kesme vesaire işlemi yapma onun garininde çok güzel hem ekonomik hem kullanışlı tabi bi mermer gibi deıl ama evlerin 100 80 tezgâhı hemen hemen mermerittir
tarafından
Dekopol diye bir malzeme varmış onun hakkında bir bilgim varmı canim. Mermerite 300 dekopola 400 diyor
(836 puan) tarafından
Yok kuzm maalesef

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 1,149 göst.
27 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Erenimm.05 (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 668 göst.
13 Mart 2022 Diğer kategorisinde Papatya__ (742 puan) tarafından soruldu