0 oy
401 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Ben eşimi şikayet etmiştim beni darp ettiği için 1 yıl oldu neredeyse mahkeme kağıdı 2 ay önce eline gelmiş eski ikametgah da olduğumuz için oraya gitmiş ama eşim gitmemiş mahkemeye çıkmamış oyüzden hakkında arama kararı çıkmış bu akşamda karakola almışlar yarında mahkemesi varmış ceza almazmış zaten almasında ama ona bir ders olmuş olcak da zamansız oldu bu biraz  hamilelikden olsa gerek ÇOK duygusala bağladım ağladım sonra düşününcede neden Ağlıyorum ki sonucda o bana vururken acimadi diyerekden kendimi düşündüm şimdi çok iyidik zaten bir sorun yokdu ufak tefek sorunlar dışında ne bileyim bu gece uyuyamıycam düşünmekden garip bi hisss 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun.
tarafından
Teşekkür ederim biraz uzun bir gece olcak benim için
-Reklam-
0 oy
tarafından
InsaAllah sinirlenmez canim. Araniz tekrar acilmaz. Gecmis olsun onada ders olur umarim
tarafından
Gittim yarın gelsin dedi polise bilmiyorum ama ben demisdim ifademi geri alamam bende ceza yerim diye biliyodu bilmesinede yinede yarın ne olur hiç bilmiyorum tepkisi falan
0 oy
(1,251 puan) tarafından

Seni seviyorum çok tatlısın ama evliliğinizi de bi çözebilseydik hayırlısıyla :ermm:

(1,251 puan) tarafından
Hayırlısı geçmiş olsun canım
tarafından
Turkuaz damla dalga geçecek başka postlar var onlara bak istersen ciddi anlamda tartışacak halim yok ve kimseyle uzun uzun sohbet edecek halimde istediğin gibi anla farkındaysan senin postlarına cevap vermiyorum bi zahmet sende benimkine verme kardes emi hayırlı geceler
tarafından
Dalga geçmedim sadece arkadaşın haklı olduğunu söyledim ayrıca ağlama onun için sana şiddet uyguladığı gece ağladığına saysın erkekler gözyaşını hak etmez
(1,251 puan) tarafından
Haklisin canım:))
tarafından
Bak sana niye sinir oluyorum biliyo musun kızz bu git gellerin yüzünden adamı bi seviyon bu sövüyon orta yolu bul başka bişey istemiyor kimse
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Canım benim zaten sen şikayetini geri alsanda bir şey fark etmiyor Kamu Dava açıyor otomatikmen esine de buyuk ihtimal 5 yil içinde kimseye dokunamama cezası bir de para cezası verirler ama 5 yıl içinde bir kavgaya falan karışırsa bu cezayı alır hem para cezasını hemde hapis cezasını alır sen üzülme hemde eşine ders olmuş olur 
tarafından
Yapacak  bişey yok çünkü daha öncede dedim ona tamam iyi bir gelisme kaydettik 1 yıl içinde iyi gidiyodu ama yarın neler olur bilmiyorum
(2,262 puan) tarafından
Aynen öyle canım Hayırlısı olsun ne diyelim
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Evliliginzde cok fazla gel gitler oldugu icn bu tarz soylemlern insanlari cok etkilemio zannediorum. Yani hep iyi veya hep kotu deglsinz bigun iyi bigun kotu herkesn kotu donemleri zamnlari oluyo ama sizin biraz fazla ve saygiszca oluyo    ve asil kelam duygusala feln baglama tarafini sec ya uzuluosan yoklugunda agliosan saril adama  bagirip cagirmayi kavga etmeyi kes mutlu mesut yasayin yada oh iyi oldu de kosene cekil gunden gune nasil harap oluo olmuo onu izle yani sen naptgini bilmiosun ki cnim.

Yinede gecmis olsun ama bence sen ne istedgine karar ver :*
tarafından
Ben esimle 12 yıllık evliyim ve bu zamana kadar geldik biz her tartışmada evlilik bitmez seviyosan ve ben eşimi cok seviyorum biz çok iyidik bizim 1 yılda bi sorunumuz yokdu fazla zaten ara sıra tartışma dışında sinirlendiğim zaman diyorum hersey inkar edemem ama sonra pisman oluyorum lakin bunu eşime demedim pisman oldum diye
0 oy
(9,652 puan) tarafından
Nedense esin daha fazlasını hakediyor üzülme demek geldi içimden.. 
tarafından
Biraz karmaşık duygular yaşadım ama sonradan dedim o bana zamaninda cok sey yaptı üzülme diye kendimi teselli ettim yani iniş çıkışlar olsada ara sıra tartışma olsa bile yinede çok fazla bir sorun yokdu iyidi lakin yarın ne olur bilmiyorum mahkemeye ciksinda
(9,652 puan) tarafından
Inşallah ders olmuştur eşine..
tarafından
Umarım şikayet etttigim icin biran pismanlik duydum ama sonra düşününce haklıyım
0 oy
(805 puan) tarafından
Geçmiş olsun can
tarafından
Teşekkür ederim canım yarın bakalım ne olcak
(805 puan) tarafından
Hiç sıkılma üzülme kafaya da takma haketmis demekki Allah er yada geç yerde koymuyor kimsenin ahını o yüzden rahat ol
tarafından
Amannn hersey olacağına varır artık
(805 puan) tarafından
Aynen öyle canm

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,256 göst.
15 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Habis57 (2,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 867 göst.
19 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 3,097 göst.
29 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ummuhanemir (749 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 182 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (1,986 puan) tarafından soruldu

408,221 soru

12,261,423 cevap

37,354 kullanıcı

...