0 oy
250 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Annem aradı Fahrettin koca açıklamış covid geçirenler 3 yada 4 yıl içinde kalp rahatsızlığı yada kronik hastalığı olan veya olmayan bu covid kalıntısı yüzünden hayatını kaybedebilir demiş, bide aşı olanlar için geçerli demiş bazılarında korktum aşı için covid geçirmedik şükür hiç siz de duydunuz mu böyle bişey

9 Cevaplar

0 oy
(7,118 puan) tarafından
Bir postta görmüştüm böyle birşey canım.
-Reklam-
0 oy
(14,237 puan) tarafından
Ölümün saati şaşmaz ondan ya da bundan adamın öleceği varsa ölüyor aman sıkıldım su aşı meselesinden artık yaşayacağımız varsa yaşarız napalim ya saldım çayıra artık of :D 
tarafından
Aynen yaa, bizi aşı hastalık falan değil de bu korkular öldürecek. Hergun yeni birşey.
0 oy
(4,656 puan) tarafından
Daha neler neler diyorlarda azrail gelecegi saati kaçırmaz 
0 oy
(12,762 puan) tarafından

Haberlerde olan yani videobende izledim asidan olecek covitten olecek demedi

3 4 sene sonra suan vefat sayisindan fazla olacak dedi yani asi dan veya asi olmayandan kaynakli demedi baska virüs de çıkıyor suan da sence bunca ölüm 1 asidan olsa izin vereceklerini sanmiyorum nufus azalsin diyeymis mis 83 milyonu asiya davet ediyor turkiyeyi 0 a dusurmek icin mi :ermm:

0 oy
(3,406 puan) tarafından
Bizim okulun eski müdürü de aşı olmuştu cnm aşıdan sonra fenalaşıp  kalp krizi geçirip vefat etti ben karşıyım  bun aşıya zorunlu hale gelmeside düşündürücü kim istiyorsa olsun istemeyen olmasin 
tarafından
Kronik hastalığı mı var canım
(3,406 puan) tarafından
Yanlış hatırlamıyorsam şekeri vardı cnm
Kayinvaldem ve kayinpederimde oldular 1 hafta kendilerine gelemediler çok hastalandirlar. Aşıdan önce kovid den ölüyordu millet şimdi aşıdan hani hiç bir yan  etkisi olmuyordu bana bunların hepsi oyum gibi geliyor artık kasıtlı ve planlı bir sekilde yapıldığına inanıyorum
(37 puan) tarafından
Öğretmen misiniz bizim okuldaki öğretmen arkadaşlar aşı çıkınca anında randevu aldılar çok garip ben olmıcam diyince banada tuhaf tuhaf baktılar :)
(3,406 puan) tarafından
Öğretmen değilim cnm baksınlar hiç önemli değil  kimseyi aşı olunca kovit olmayacaksın diye Garanti vermiyorlar ki kimseye güven kalmadı inan bir sürü Doktorlar aşı ile ilgili açıklama yaptılar olmayın diye adamları susturdular yada hapse attılar
0 oy
tarafından
Şimdi ben ölecek miyim 
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Aşı olanlarda mı vefat edicekmiş anlamadım nerede açıklamış
tarafından
Biri yazmış bak aşıdan sonra fenalaşıp ölmüş adam
(3,406 puan) tarafından
Aşı yan etki gösterip öldürebiliyormus cnm bizim eski okul müdürümüz aşı olduktan sonra fenalaşıp kalp krizi geçirip vefat etti sağlık çalışanları hiçbir açıklama dahi yapmadılar ailesine çok üzüldük artık bunlar bana oyun gibi geliyor kasıtlı ve planlı hickimse güvenim kalmadı
0 oy
tarafından
Aşıya kılıf bulmuşlar çünkü aşının tan etkileri 3 4 yılda anca çıkack
tarafından
3 yada 4 yılda işte ne olcak ki yani o aşının içinde ne var ki etkileri çıksın anlamıyorum
tarafından
Bir aşının 3. Faz 3 yıl sonunda tamamlanabiliyormuş yani yan etkileri vs. Ne varsa o zman ortaya çıkıyormuş
Sağlık bakanlığı da böyle diyemediğinden işine geldiği gibi kılıflıyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 111 göst.
3 Eylül 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Civciv1234 (1,718 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.
29 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde At Work (7,309 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
0 oy
27 cevap 2,695 göst.

Kategoriler

1,492,660 soru

24,389,601 cevap

349,213 kullanıcı

...