Diyetisyen ücreti alırım ona göre :) :) :) şaka şaka :) :) kuzum bak şimdi ben sabah kahvaltıda 2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir, 4 zeytin, 1 tane haşlanmış yumurta, 1 tane domates, 1 tane salatalık, bolca yeşillik, 2 dilim kepek ekmeği yiyorum.. İkindi vaktinde 1 fincan hindistan cevizi yağı ile pişirilmiş şekersiz Türk Kahvesi içiyorum, yanında yarım avuç içi kadar karışık kuruyemiş yiyorum.. Akşam yemeğinde 100 gram az yağlı az tuzlu pilav ya da makarna, 100 gram az yağlı az tuzlu evde ne pişirdiysek ondan yiyorum ama sulu yemekse suyundan koymuyorum.. Varsa 1 kase de az tuzlu bol limonlu az zeytinyağlı salata yiyorum.. Akşam yemeğini uyku saatimden 6 saat önce bitirmiş oluyorum.. Gece yatmadan önce 1 kupa form bitki çayı içiyorum.. Gün aşırı sabah aç karnına leslie yapıyorum.. Spor öncesi 1 kupa sade nescafe içiyorum yarım saat sonra spor yapıyorum.. Spor yaparken termal takım giyiyorum afedersin ama iç çamaşırımda kuru yer kalmıyor :) bir de bir kür var onu yapıyorum..
1 tane tencereye 3 su bardağı su koyuyorum, 1 tane limonu kabuğu ile birlikte halka halka doğrayıp çekirdeklerini ayırıyorum.. Kaynatıyorum.. Kaynamanın 5.dakikasında serçe parmağı büyüklüğünde taze zencefilin kabuğunu soyup halka halka doğrayıp tencereye atıyorum 2 dakika da bu şekilde kaynatıyorum.. Toplamda 7 dk kaynamış oluyor, dakika çok önemli.. Sonra bunu soğumaya bırakıyorum.. Soğuduğu zaman süzüyorum.. Sabah kahvaltısından ve akşam yemeğinden 20 dk önce 1 su bardağı içiyorum.. Sen tarçın seviyorsan eğer limonla beraber 1 çay kaşığı da tarçın ekle, ben sevmediğim için koymuyorum.. Midende sorun varsa eğer limon tarçın ve su kaynarken üzerinde köpük oluşuyor o köpüğü alırsan midene dokunmaz.. Emzirme dönemindeysen bu kürü yapma.. Bu şekilde zayıfladım ben.. Ara ara tatlı krizlerim tutuyor.. Bu zamanlarda da bimde kasanın orada mor paketli üzerinde şeker ilavesiz yazan bir çikolata var ondan alıyorum, 1 kare yiyorum günde.. 1 karesinde 47 kalori var.. 2 haftada 1 ödül günü yapıyorum.. İstediğim bir öğünde, istediğim bir şeyi yiyorum.. Örnek:akşam yemeğinde hamburger, ya da sabah kahvaltısında patates kızartması gibi.. Ama ödül günüm spor günümse eğer normalde leslie 3 mile yapıyorum, ödül günümde 5 mile yapıyorum, ya da ödül günümden bir sonraki gün leslie 5 mile yapıyorum.. Günde 3 litre su içiyorum.. Su kilo vermede çok önemli ve sıkılaşmayı sağlıyor.. Merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin kuzum