0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (17 puan) tarafından

Hanımlar sanki bebek kasılıyor gibi karnım sertleşti yer değiştirdiğini hissediyorum bir tarafta toplanmış gibi kasılıyor gibi neden olur böyle?? 29hafta 4 günlük hamileyim.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yoruldu mi bugün bacim
(17 puan) tarafından
Biraz yordum kendimi
tarafından
O yüzden korkma Allah in izniyle birşey olmaz o haftalarda yada şuanda da yoruluyum az aynı oluyo
-Reklam-
0 oy
(1,689 puan) tarafından
Magnezyum eksikliğinden olabilir.. Bugün yorulduysan o yüzden de olabilir.. Günde 1 tane sade soda içebilirsin magnezyum eksikliği için 
(17 puan) tarafından
Evet biraz yoruldum bugün sade soda içtim smdi ise midem yanmaya başladı kefir içtim
(1,689 puan) tarafından
Biraz dinlenmeye çalış.. Sol tarafına doğru uzan.. Hatta ayaklarını az bir şey yukarı koy öyle uyumaya çalış, sabaha bir şeyin kalmaz Allah ın izniyle.. Bebişler biraz bizi yoruyor ama her şeye değer :) ❤️
(17 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim Allah razi olsun sağ salim alalım kucaklarımıza inşallah.♥️
(1,689 puan) tarafından
Senden de Allah razı olsun kuzum.. Beniö 2 buçuk sene oldu şükürler olsun kucağıma alalı darısı senin başına inşallah ❤️❤️❤️ hayırlı doğumların olsun canım benim
(17 puan) tarafından
Saoll canim benim inşallah.♥️♥️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 122 göst.
0 oy
6 cevap 153 göst.
10 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem_A (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 250 göst.
0 oy
1 cevap 85 göst.
15 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,846 soru

24,377,711 cevap

348,453 kullanıcı

...