Annemlerin evdeyim binaya gecenlerde parca alindi bakicakti baya eski bir bana maltepede sahile cok yakin . Riskki bolge 1 . Buraya kadar gercek hayattan bilgi verdim. Simdi gelelim RÜYAMA. . yani herneyse annemlerde en alt katta oturuyorlar. Bemim genel olarak boyle bir korkum masefki var zaten. Allahin dedigi olur ama tahmin edincede yurefim sıkısiyor. Herneyse. Ruyamda karar verilmis apartmanın altinda cok su varmis denize zaten cok yakın gercekdede oralar eskiden doldurmaymis sanirrim. . Ama annemlere çıkıp cikmayin dememisler diye bende yalvariyorum nolur cikalim gidelim bu evden diye beb oyle yalvarirken deprem oluyor. Annemle babamin gözunjn icine bakiyorum hadisene hadisene diye bağırıyorum apartmanin disina ciktim tamam ya birseu olmaz diyip daha bekliyorlar ama nasil bagiriyorum beni deli ettiler. Sonra kardesimde annemde babamda cikiyor. Onlar ciktikdan sonra binanin annemlerin kaldığı tarafi yikiliyor komple cok agliyorum nasil sukurler olsun diyorum krtuldunuz diyorum babam hala binaya bu dogru bakmaua gidiyor bir turlu cekemiyorum onlari ordan. Ama herneyse bzimkiler yasiyor. Oluyor simdi uyandim ve drdimki mumkun degil :'( anlatamıyorum gorevli olarak oturuyorlar bu arada cikin diyorum cikin kira ödemiyoruz biraz daha Duralim diyorlar ya inanin gecen gun aklim gitti ev sallandiginda aha dedim annemlerin ev gidicek. Gercekden yani yasiyorum ama nasil yasiyoruum kizlar korku icinde insallah ruyam olmaz kizlar ben simdi niye boyle birsey gordum ya