Allahım nasıl bır sabaha uyandım aklımı kaçıracaktım bıraz önce.. Kalktık işe yolladım motorla gıdıyo zaten aklım hep onda kalıyor bıde üstüne yarım saat sonra aşkım ben hastanedeyim dıye mesaj attı. Şok oldum hiç bişey yoktu kesin başına bışey geldı dıye hemen aradım ama kaç kere sayısını bılmıyorum açmıyo. İş yerını aradım açan yok hastaneyi aradım acilden giriş yapıldıysa belkı söylerler dıye yok efendım bilgi veremiyoruz dedı ıyice çıldırdım agla agla perişan oldum çocuklardan kaçıyorum benı görmesinler diye. Sonra üst katımda oturan kaynımı aradım dedim belkı esim ona bişey demiştir ben korkmıyayım dıye benden saklıyor ay herşey gelıyor işte aklıma. Adam da şok oldu ailecek ayagı kaldırdım ortalığı hemen iş yerine gitmiş kaynım. Bizimki işinin başında çalışıyor ayy gel de sinir krizi geçirme aradılar beni bu defa inanmıyorum yok illa saklıyosunuz falan en son görüntülü aradı içim rahatladı bu adam beni öldürecek bigün neymiş kolları ağrıyormuş iş yerindeki doktora görünmüş onu yazmış bana. Bende mi hata var siz olsanız napardınız çok mahcup oldum kaynımlara sabah sabah rahatsız ettim :( bıde kocam eve gelınce ona napım iyi bi pataklamak istıyorum