0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yarım saat önce TLF konuştuk gelecem demedi 

Sona market geldi hepsini yerleştirim derken ev dağıldı daha kahvaltı yeni yapmıştık onlar duruyor iki yumurta kırılmış dedim hepsini yikiyp dolaba koyayım bir taraftan küçük çikolata almış yemiş heryerine sürmüş örümceğe ağzı gözü yerler halı herryer 

Büyük oğlum ağlıyor anneee çikolata yani ev aldı başını gidiyor su zil çaldı baktım kayannamlar 

Dedim neden gelecez demediniz ben şimdi mahcup oldum dedim olsun sen cocuklusun kusuruna mi kalcas acele oldu dedi 

Aceba alindimi lafima

8 Cevaplar

0 oy
(3,100 puan) tarafından
Canım genede demeseydin öyle iyiymiş alindimi bilemem tabi onlarında habersiz gelmesi yanlış belki hani haber verseydiniz yemek hazirlardim falan gibisinden anlamışlardır
tarafından
Ama zaten onu demek istedim hem ev böyle hem hazırlıksız keşke dedim desydiniz daha düzenli karsilardim
(3,100 puan) tarafından
Çocuğun var canım bı zahmet toplu olmasını beklemesinler
tarafından
Hemde ikitane valla
(3,100 puan) tarafından
Hele o zaman hicmi hiç beklemesinler ben bile tek çocukla zor yetisiyorum batması en fazla yarım saat
-Reklam-
0 oy
(123,023 puan) tarafından
aman meltem tek derdin bu olsun be bacim
tarafından
Kız ne bilim svdsa be
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Alınmamıştır bence ya torunları görmek istemiştir ama öyle dicene anne niknuşrken söylesydn keşke çay faln hazrldım deseydin

Ben öyle yapıyorm doktra faln gelirler arrlr işiniz bittimi geliyomusunz anne çay yemk faln hazrlıym hemn derim :) böylelikle gelp gelmicklerni öğrenirim
tarafından
İşte onu demeye getirdim dedim anne keşke deseydin dedim böyle mahcup oldum ev falan dağınık dedim
(4,098 puan) tarafından
Bişey olmaz takıntı yapma beğenmiyosda gelmesin Bi dha aman herşye kafa yorrsan başından saç kalmaz bak :)
tarafından
Kız bide iyi oldu demi birdaha aramadan gelmez
(4,098 puan) tarafından
Yani inşallah tek temennim :)
0 oy
(1,429 puan) tarafından
Vslla gayet kusur buluyorlar en azından benimki öyle habersiz gelir hep ama bıktım valla oğlum hareketlinoyuncak oynamaz ama dağıtır zil çalınca ödüm kopar çünkü açık arar
tarafından
Evet ya belli etmez
0 oy
(12,279 puan) tarafından
Yoooo niye alınsın çok normal bir olay 
tarafından
Kız valla utandım soyledim
0 oy
tarafından
Olsun canım bişey olmaz
tarafından
Demi alinmamistir
0 oy
tarafından
Yarim saat önce konuşmuşsunuz onun gelicez dememiş olmasi ayıp bence sen kötü konuşmamışsın mahcup olduğunu dile getirmişsin boşver
tarafından
Evet yaa benre hani ev öyle diye cekindim
0 oy
tarafından
Keske tek derdim evimin daginik olmasi ve kaynanamin gelmesi olsaydi
tarafından
Hayırdır canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 252 göst.
24 Eylül 2023 Aile kategorisinde Birhilall (1,417 puan) tarafından soruldu
0 oy