0 oy
195 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,513 puan) tarafından
Hiç kalkasim yok koltuğa yapismisim resmen elimi biyere vurmak istemiyrm çok sıcakta oy

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende mide bulantısı yaşıyorum bugün zorla yerimden kalktım valla kaynana gilde yemeyecek olsam akşama kadar yatardim ama orda yemek yiyecek olunca mecbur yemek falan yapmaya kalktım 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bende öyleyim sümüklü böcük gibiyim yapmışdım koltuğa kalkasım gelmiyo ama akşam olunca kalkıp yapıyorum herşeyi sürüne sürüne hemde 

0 oy
(383 puan) tarafından
Aynı durum bende de var her yer oyuncak koltuğa yapışmışım kalkasım yok akşama eşim toplar artık napayım
(1,513 puan) tarafından
:-):-):-)toplat  kiz
0 oy
tarafından
Çoğumuz aynı klimanın karşısından kalkasim yok yatalım anasını satımmm :-D 
(1,513 puan) tarafından
Oh ne güzel bizde oda yok
0 oy
(3,697 puan) tarafından

Valla şu an ıçimden geçen sesin yazı halini buldum. Midem çok bulanıyor yine  sağdan sola donesim yok kusucam diye :pinch:

(644 puan) tarafından
Hqmilemisin cnm
(3,697 puan) tarafından
Evet canım. Bi de kızım var mecbur kalkmak zorundayım ama işte cat pat
(644 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun bende mide bulantisindan cok cektim hamilelikte cocuklu oldunmu mecbur kalkiyirsun
(3,697 puan) tarafından
Evet öyle valla.  Büyük de olsa küçük de olsa mecbur kalkmak zorundasın. Ama kolay hiçbi şey yok malesef her güzelliğin bi zorluğu var :)
0 oy
(4,139 puan) tarafından
Ay şu soruya artı veriliyor mu :D tuvalete bile gidemiyorum yatağı bile toplamadım :D
(1,513 puan) tarafından
Haha Allah seni napmiya
(4,139 puan) tarafından
Valla kız gebeyim diye elimi ayağımı çektim herşeyden :D
0 oy
(818 puan) tarafından
Ayni durumdayim bulasik beni bekliyo yemek beni bekliyo Allahtan kocam 8 bucukta evde oluyo esra erol bitsinde kalkim en iyisi 
(1,513 puan) tarafından
Fasulyemi almışım Esra'nın karşısında ayikliyom
(818 puan) tarafından
En guzeli ben hem buraya bakiyom hem esraya
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Benimde öyle ama yeni taşındım evin işi bitmiyor mecbur yapıyorum :( koltuk sildim bugün ama öldüm yarın bir hali var yıkanacak onu da yıkayıp 1 hafta yatacam artık :D

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 86 göst.
1 Mart 2024 Aile kategorisinde Hilaleylul (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 129 göst.
0 oy
5 cevap 132 göst.
6 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde E.m.hs (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.

403,976 soru