0 oy
526 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
Kizlar biliyorsunuz alzarmi hastasi kayinvalideme ben bakıyorum 4 yıldır kizi hiç alip bakmiyo anca haftada bi kere gelip anne sine oynuyo guluyo mutlu ediyo sonra evine gidiyo bu sene çok yıprandım.karnimda cocugum öldü sonra kayinvaldem.bu sene evin içine kaka yapmaya başladı ve kimse bana yardım etmedi her günü halıların bokunu temizledim.ve esimle bi çocuğumuz var 2 . Bucuk yasinda tatile gidelim ve annesinide gorumceme birakicaz çünkü o 1 saat otursun kalkmayi unutuyo onu götüremeyiz ya zaten benim hakkım degilmi bu sene gitmek kizi bile bakmadı cocugum oldu her günü annesi altina yapardı esim bakıcı tutmadı neler çektim smdide kizi Antalya gidicez ablam gitme bence sen yeni  7 haftalik gebeyim yolda kusarsin kötü olursun sırf bunu annesini ona birakicaz 2 3 günlük için soyluyo bana doktor kanaman olmadığı sürece her yere gidebilirsin dedi ama arabayla gidicez ya 9 saat sürüyor yol zaten araba bizim.bi şey olsa mola veririz siz uzun yola gittiniz hamileyken sıkıntı olurmu

17 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Yaptığın iyiligi neden söylüyosun ki bokunu temizledim yaptim ettim diye yaptığın cok ayıp. Tatil icin dersen o kadar bakmışsın gitmek senin de hakkin kizidir bakiversin 2 3 gun
(933 puan) tarafından
Yorumuna katiliyorum bokunu temizledim hic hos olmamis bi kiymeti kalmadi yaptinin
-Reklam-
+1 oy
(6,188 puan) tarafından
Doktorunuz gidebilirsin demis zaten.Ben 6haftalikken 12saatlik yol gittim saat basi mola verdik sadece
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Ben 7 haftalık ve 9 haftalıkken 10 saatlik yolculuk yaptım kusma oldu ama bebeğimde sorun yoktu şu an 23 olduk 
0 oy
(2,225 puan) tarafından
rabbim yardımcın olsun .. 

yani sonuçta bırakabileceğin biri varsa tatil için tebiki senin de hakkın dinlenmek kafa dağıtmak 
0 oy
(644 puan) tarafından
Cnm hic bir sıkıntı olmaz ben degildr yigenim defalarca istanbuldan mardine gidip geldi ustelik 24 saatlik bir yok riskin olmadigi surece Allahin izniyle birsey olmaz git tabi gitmek senin en dogal hakkin
(644 puan) tarafından
Bu arada insan ne ekerse onu bicermis  sen ne hayir yapatsan Allah mükafatini verecek sana kaynana bakmanida kutluyorum
0 oy
(3,462 puan) tarafından
Ben hamileliğimin başından beri yollardayım geziyorum hiç bi sorun olmadı çok şükür. Ayrıca kendi çocukları varken kaynanaya bakan gelinlere de çok karşıyım, Allah yardımcın olsun. 
(75 puan) tarafından
Maalesef esim  annesine o kadar fazla tapıyorki çocuklarım feda olsun diyo severek evlendim güya hayat neler yasatiyo
(3,462 puan) tarafından
O zaman kendi baksın annesine, herşeyini sana yaptırıp seviyorum demek kolay
0 oy
(619 puan) tarafından
Allah yapilan iyiliklerinin sabrinin mükafatını versin canım. Bu da senin imtihanın olabilir Allah beterinden sakınsın.. 

Tatile git bisey olmaz. En fazla kusarsın ama degisiklik iyidir. Normal zamanda da ayda bir iki kez kızı annesini yanına alırsa sende bi dinlenmis olursun. Bunu gorumcenle bi konuş derim. 
(75 puan) tarafından
Konuştum ben kurtaj oldum altım kaniyo abla bak birazda sen bak toparlanana  kadar dedim ne bakması bakmadı eşimde bacıma niye öyle dedin anam gözümün önünde olsun bana bağırdı
(619 puan) tarafından
Esine gıcık oldum. Allah gorumceni de bildiği gibi yapsın
(75 puan) tarafından
Ben yüzünü değil adını duyunca gıcık oluyorum:) tüylerim ürperiyor seytan adı duymuş gibi
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Altını temizlerken, halıyı temizlerken mideni düşünmüyorlar da gezeceğin zaman mı düşünüyorlar
(75 puan) tarafından
Aynen bunlar çok farklılaşma ben annesiyle evlenmesim gibi eziyetler bitmiyo çekip gitmeye kalktığımda çocuğumla tehdit ediliyom  maasef eşimin durumu da gayet iyi varlikli
(1,552 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun.. Bence git gez, görümcen de öz annesine iki gün bakamicaksa sana hiç laf etmesin
0 oy
(7,944 puan) tarafından
Canım ben teee Arabistan'a gittim aboo bir sıcak ki neye uğradığımi şaşırdım ama gebelikle ilgili hiç bir sorun yaşamadım. Git kafanı dinle . Allah senden razı olsun yaptığın çok büyük bir şey ama üslubun biraz çirkin .. Kızı da bir zahmet bakıversin ne kadar hayırsız ya Allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin
(75 puan) tarafından
Amin en son esimle yeni evliyken gittim 2 kere cocuk kaybettim çok yiprandim daha esim annemsiz napicaz tatilde diyo oturup uzuluyo hiç beni dusunmuyk
0 oy
(418 puan) tarafından
Yanlış uslup doğru sözün katilidir!

Ama evet sorumluluklar paylaşılmalı bir kişiye yüklenmesi büyük bencillik
0 oy
(435 puan) tarafından
Hamileliyimde 1saat uçak 6saat yol gitdim donusde uçak yasak olduğu için 24 saat yolculuk yaptım üstelik özel araba bile diyildi  9cu haftamdi he iç bir skintim çıkmadı 
0 oy
tarafından
Benim dedemde aynıydı annem çekti teyzelerim asla bakmadı dedem vefat etti ama ben bakmam kaynanama kusura bakmasn her haltı öbürüne yediri içirir gidip ona baktırsn
0 oy
tarafından
Canım öncelikle allah hayrini kabul etsin sevap kazanıyorsn  ama temizliyom demen hoş  olmamış. . Tatile gelince de hiç bir şey olmaz gorumcen bakmamak için bahane etmiş 
0 oy
(41 puan) tarafından
Ben gittim canım 13 saat arabayla hemde arabada 10kişiyle nerdeyse sıkış pekiş bişey olmadı
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Canım bebeğin olacak bebekle kaynana bakman çok zor olur bakıcı tutun görümcenle beraber eşin maaşını ortak ödesin.Annesini kendine bırakacağınız için öyle demiştir , doktorun git dediyse gidersin
0 oy
(2,529 puan) tarafından
Olmaz canim ne olacak hele ki doktor izin verdiyse biseycik olmaz Allah'ın izniyle.

Ben olsam ertelemem kizida biraz annesine evlatlık yapar böylece

İlgili sorular

+7 oy
20 cevap 764 göst.
1 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde At Work (6,384 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 57 göst.
0 oy
12 cevap 495 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde mehlikam (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 352 göst.