0 oy
543 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (95 puan) tarafından
O kadar pişmanım ki , keşke evlenmeseydim geçmişe gitseydim tekrar  peşimden süründugu günlere gitseydim de ona inanmasaydim  kul köle oluyordu bana ne olduda bu böyle birine dönüştü , şuan keşke ölse diyorum

7 Cevaplar

+2 oy
(14,244 puan) tarafından
Ölse değilde duzelse diye dua edelim canım senin sınavında eşin Rabbim yardımcin olsun
tarafından
Aynen+++++++
-Reklam-
0 oy
tarafından
Pişmanlığın hiç hi faydası yok içini yiyip bitirmekten başka hep dua et düzelsin evinize huzur aranıza sevgi girsin diye duanın acamayacagi kapi yoktur yeter ki iyiyi isteyin 

RABBİM yardmcn olsn
0 oy
tarafından
Allah yardimcin olsun canm
0 oy
(731 puan) tarafından
Ben söylüyorum erkekler kovalamayi sever peşinde dolaşanın da umrunda olmaz.Hata biz kadınlar da az sevgi görünce gevseyi veriyoruz hemen.Adamlar bakıyor kadın peşinde dolanıyor umursamamaya başlıyor. Sıkıntıya gelemezler biz sevsin istedikçe daha çok konuşup usteliyoruz onlarında ***kalkıyor
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Bunlar acı tecrübeler. Yaşanmadan bilinmez ders çıkarmak önemli
0 oy
(185 puan) tarafından
O zamanlar nasıl surunduruyordan şimdide yapmaya çalış.. kendine bakıyorsan daha çok bakım yap gezmekle yazmayla daha çok zaman harca onunla çok ilgilenmemeye bak.. Ne bilim bir yerde dikkatini çekersin diye düşünüyorum noldu bu kadına der yine ilgi alakaya başlar heralde.. yani kişiliğini bilmiyorum ama denemekte fayda var
(95 puan) tarafından
Öyle yapicam ,
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Boşanmak zordur ama ölümden daha iyi Bi  çaredir...

Allah sabırlar versin

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 804 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hilay (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,591 göst.
0 oy
18 cevap 744 göst.
7 Kasım 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Emirin Annesi 34 (49 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 899 göst.
24 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde zeynos1234 (6,217 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,086 soru

24,425,015 cevap

351,840 kullanıcı

...