Öyle sexsi görünmüyon diyen adamın ağzına ederim hiçde uğraşmam onun için parmağımı kaldırmam siyee ordan derim
Karnına dünyayı sığdır, her türlü azabı çek , kaynana kahrı çek , bide kocaya yaranmaya çalış.
Ağızlarını açıncada kadən olmak kokay.
Hay ağzınıza ...
Canım bu haline alış önünde daha 4 ay var.Bende son günlerimdeyim karnım büyümedi resmen uzadı.Eşimde bana sarılınca dalga geçiyor kat kat olmuş oran büyümüş şuran kafam kadar olmuş diye.Oburix diyor bana hakketten öyleyim ama Yinede evde tayt giyin göğsü bağrı azcık açık kıyafetler giyin.Ben hafif göz kalemi rujda sürüyorum yüzüme renk gelsin diye saçım başımıda tarıyorum.Çok afedersin özel hayatınız yokmu.Eşinde seksi değilsin demekle biraz şeylik etmiş
Valla bende 36 haftalık hamileyim bu ara kendimden gıcıklandm. Karnım düştü aşağı. Dün eşime ben ddm beni hala çekici buluyormsn diye. O da Allah var bu zmana kadar 2 ci hamileliğim 2sinde de hiç öyle demedi ama hamileyim diye salma 5 aylık diyon daha. Mesela şuan hava sıcak ben allah var sutyen kilotla yatyrm ama içim yanıyor. Sende öyle yapabilirsn. Perdeleri çek açık seçik giy. Makyaj yap elinin altında çocuk yokken daha kolay emin ol ben 2 yaşındaki kızımla makyaj yapyrm
1,492,747 soru
24,390,825 cevap
349,285 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın