+1 oy
335 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (973 puan) tarafından
Gitmişti sinav kagidini unutup eve geldi sonra minubus gelmemis bu adam hayrina birakmiş ama 10:03 gece kapinin onundeymis ama almamislar Çok üzüldüm sabah sabah bir sürü aksilik üst üste geldi bi gün bunun başıma geleceği aklima gelmezdi onca emeği boşuna gitti sabahtan ağlıyor morelini nasıl duzeltebilirim seneye daha çok calisir girersin diyorum.ama napsam boş

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

Yaaaaa çok üzüldüm nasipten öte köy yok derler canım yapacak bir şey yok çok geçmiş olsun :(

(973 puan) tarafından
Tşkr ederim Allah razi olsun cidden nasip değilmiş benim annem hep beddua eder dünde kardeşime dedi ki senin işin hiç rast gitmeyecek görürsün cidden hic gitmiyor hiç bi işimiz
tarafından
Yaaww şu anaları anlamıyorum bazen neden beddua edersin canın kanın senin yavrun sonuçda ne kadarda üzse beddua çok kötü hele anne bedduası daha kötü
(973 puan) tarafından
Benim annemin ağzından hiç eksik olmaz sonuçta evladın bi şey olsa yine sen üzüleceksin ama o demediğini birakmiyor
tarafından
Neden beddua ediyorki yaa cok üzüldüm ama bende .
-Reklam-
0 oy
(12,770 puan) tarafından
Uzmesin canini hayirlisi böyleymiş demekki vardir bunda da bi hayir seneye insallah daha huzel sekilde hazirlanir daha guzel puanlar alir
(973 puan) tarafından
Bende aynisini dedim ama 1 yılım gitti diyor arkadaşlarım gidecek ben bekleyecem diyor nasip KISMET
0 oy
(13,647 puan) tarafından
Sınav olacağı okula 10.15 e kadar giriş yapabiliyor dediğiniz gibi ise dava açın
(973 puan) tarafından
10 dan önce binaya giriş yapılmalı 10 dan sonra almiyorlar bizde o detayı unutmusuz
(13,647 puan) tarafından
Kısmet o halde ben bu yıl görev almadım eşim 10.15 te başlıyor dediği için dedim. Seneye artık fakat bu tarz şeylerde çok temkinli olmak lazım
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Nasıl unutmuş ki zaten kimlikle belge alınıyor giderken kalem vs onlar veriyor 
(973 puan) tarafından
Yaa aslinda gidip çıkardı öyle eve geldi komidinin ustune koymuştu demek unutmus aklina gelmemis
(1,502 puan) tarafından
Keske bırı yardımcı olsaydı heyecan yapmış olabilir çocuk
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Peki evde onu uyaracak belgeni v.s al çocuğum diyecek kimse yokmuydu
(973 puan) tarafından
Yok ben verdim bende cocugu uyutuyordum almıştır diye sormadim aksilik işte
0 oy
(144,464 puan) tarafından
uuff valla kismet degilmis
(973 puan) tarafından
Aynen nasip olmadi
0 oy
tarafından
Üzüldüm cnm ya..10dan sonra kapanıyor kapılar..seneye daha iyi hazırlansın belki daha iyi bölümler kazanır bunda da vardır hayır..daha güzeli daha hayırlısı içindir 
0 oy
tarafından
O yaş için sınav çok önemli keşke biri getireydi yada görevlilerden çıkarması için destek istiyeydi valla çalışan insanı teselli etmesi çok zor Allah kolaylık versin
0 oy
tarafından
Üzüldüm nasibi değilmiş demek ki. Üzmesin bundan da bir hayır vardı canım daha iyi hazırlanır en güzel bölümü kazanir seneye.
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Yazık ya Allah sabır versin inşallah
0 oy
(848 puan) tarafından
Bir büyüğün yardımcı olması gerekirdi... Onların stresleri kendilerine yeter zaten. 
0 oy
(17,726 puan) tarafından
Sinav kagidi için eve gitmesine gerek yoktu en yakin kirtasiyeden çıkartabilirdi kendine canim. Ama sağlık olsun olacagi varmis gecmis olsun

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,984 göst.
13 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,197 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 281 göst.
25 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 138 göst.
16 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Fadim (1,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 384 göst.