0 oy
275 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

hep bu sınırlarda düşmüyor en yüksek bugün 155 gördüm çok krkuyorum bebeğe zararı varmı acaba  21 haftalık hamielyim

5 Cevaplar

0 oy
(932 puan) tarafından
Carpintinmi war nasil anladn bn hic ona baktrmadim 
tarafından
Sürekli carpintim oluyor du 120 130 138 leri görüyordum 138 sınırını aştı 150 lere dayandı
(932 puan) tarafından
Gecmis olsun cnm dokr ne dio bn ona hic baktrmadm walla
tarafından
En son hastane yatisimda 105 lerdeydi yine yukske diyordu hemşire sürekli uyarı veriyordu eve geldikten sonra sürekli tansiyon takibi yaptığım için baktım ve ciddi manada yuksekk geçen sağlık ocaği hemşiresi 128 ölçtü çok yüksek dedi şuanda 155 e çıkıyor 140 Lara falan
(932 puan) tarafından
Ilaci yada baska biseyi yokmu bunun nasil dusermis ki
tarafından
Dinlenmeme rağmen düşmüyor hiç iş yapmıyorum hemde hiç yani ona rağmen çok yüksek
-Reklam-
0 oy
(285 puan) tarafından
Canım benim 100 e çıkıyor duramıyorum sen nasıl duruyorsun ben sersemliyorum hemen bende hamileyim ama bu hiç iyi değil bebeğe ani kan akımı sağlıyor onunda kalp atışları hiclanabilir Allah korusun git hastaneye bence hiç bekleme tansiyanin kaç çıkıyor 
tarafından
Sersemlemek ne kelime nefes alamıyorum yukske tansiyon hastasıyım zaten ilaç kullanıyorum 4 adet
0 oy
tarafından
Evet acilen doktora gitmen lazım çok yüksek bir rakam 
0 oy
(282 puan) tarafından
Benimde hamileliktem doğum sonrasına kadar öyleydim sonra kendiliginden geçti ama bizd bı sıkıntı olmadı çok şükür inşallah geçer kuzum çok geçmiş olsun 
0 oy
tarafından
Benimde böyle 130 da hep ve bişey yapmiyor lar dişari çık hava al stresten uzak dur, gazlı içecek, çay, kahve içme  bol bol yürüyüş yap. Doğuma yakın kalp atişim 160 di ve hiç durmadan çarpiyor du bu yüzden bebegin kalbinin yavaşlamasına neden oldu. Kadın Doğum bişey yapmaz kardiyoloji ye git ona göre artık ilaç veya ne öneriyorsa onu yap 
tarafından
Çok aşırı stresli günler geçiriyorum ecoda ve ekgde birşey çıkmadı
tarafından
Ama çok yüksek atıyor nefes alamiyom
tarafından
Dişari çık ben hergün 1 2 saat dişarda yürüyüş yaparım yada kapının önünde otururum sonra geçer
tarafından
Hiç çıkmam desem yeridir smdi cikcam sözde 1 saattir kivraniyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 74 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 228 göst.
9 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 435 göst.
28 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde meva1 (1,438 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 147 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,898 soru

12,399,843 cevap

44,381 kullanıcı

Kategoriler

...