0 oy
492 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar 50 günlük kızım var gazı var bi 2 kere carsafta salladik susturamadik diye yalnız sanırım alışmış öyle sallanmadan asla uyumuyor hamak besik alsam ayni ayni eder mi

image

6 Cevaplar

0 oy
(2,131 puan) tarafından
Olur sanirim canim keske alistirmasaydin ..
tarafından
Canım alışır sanmadim ki 2 kere salladik sadece
(2,131 puan) tarafından
Canim bebekler anne karnindaykende biz hareket ettikce sallaniyor ve uyyor anne karninda alisiyolar sanirim sakin kalip oturdugumuz zaman hareket ediyolar :) ama dogunca cogu cocuk nere koydun orda uyyor
tarafından
Benimki battaniye de sallanmak istiyor ya yoksa uyumuyor bittim ben
-Reklam-
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Bizimkinin aynisi bu. Gayet iyi oluyo canim istedigin yerede goturebiliyosun 
tarafından
Gazına herhalde iyi geliyor öyle uyuyor anlamadim ki
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Aynı olmuyor. Evde eski usul beşik kurabileceginiz yer varsa beşik kurun biz pencerelerin korkuluguna yapmıştık bir ay öyle geçti gündüz sadece onda uyuyordu. gaz sıkıntısı bittiğinde hamak besige geçtik 
0 oy
tarafından
Al canım çok rahat edersin ben de kullanıyorum hamak beşik çok rahatim 
tarafından
Çok Iyi geliyor canım şeytan kulağına kurşun ben küçük kizim da hiç gaz sıkıntısı çekmedim hep hamak beşikte salladım uyuttum pat pat attı gazını
tarafından
Ya canım benim kızımda agizdan alttan gazını hep çıkarıyor 3 kere de kaka yapıyor ama agliyor sallanmak istediği için mi acaba ama carsafta salladigim an 10 dk da uyuyor
tarafından
Gaz çıkartsa bile sancısı oluyor yinede canım anne karnı gibi boşlukta olmal bebeklere rahatlık veriyor vücudunu kontrol etmek zorunda kalmıyorlar serbest oluyorlar gevşiyorlar sancı da geçiyor o zaman o yüzden çarşafta askıda sallanmak istiyordur hamak beşik de bunun için çok ideal birde iş yaparken yemek yerken baya oyalıyor bi sallayıp bırakıyorum o durana kadar ben canımı içiyorum mesela ben babama yaptırdım beşiği her gün her dakka dua ediyorum allahım seni hangisinden istersen o kapıdan soksun cennete diye:)) el-alem dert görmesin kurban olduğumun
tarafından
Yani aldığım zaman rahat ederim dimi canım carsafa gerek kalmicak
tarafından
Kalmaz inşallah rahat edersin
0 oy
(441 puan) tarafından
Oğlumda kullandım bundan tam bir kurtarıcı uyumadigi zamanda biz yemek yerken falan koyuyorduk oyalaniyordu iyi oluyordu yaklasik 2 yaşına kadar kullandık. Şimdi kızıma hamileyim bu sefer pek sallamak istemiyorum ama mecbur kalırsam yine kullanicam 
(441 puan) tarafından
Valla benim oğlum gazlı değildi  o yüzden birşey diyemiyorum. Gündüzleri asla sallamadan uyumuyordu o yüzden almıştım çokta memnun kaldım
tarafından
Ya canım benim kızımda agizdan alttan gazını hep çıkarıyor 3 kere de kaka yapıyor ama agliyor sallanmak istediği için mi acaba ama carsafta salladigim an 10 dk da uyuyor
(441 puan) tarafından
Muhtemelen sallanmaya alıştığı içindir. Gazdan olsa sallasanda uyumaz çünkü
tarafından
Carsafta sallayalim 10 dk içinde uyuyor diğer türlü asla uyumuyor
(441 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun çok zor valla sallanmaya alışan bebek
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Gazli bebek hamak besik seviyor bence kesinlikle almalisin canım 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,436,744 soru