0 oy
389 göst.
Diğer kategorisinde (1,225 puan) tarafından
Cok dikkatli biri gelene gidene dikkat eder tamam dedim yapısı böyle.Bende tam tersiyim .Bazen öyle bir bakısıni yakaliym ki dikkat cekme bakmasi degil yani.Bugünde ayni sey oldu parkta yan tarafa kızlar oturdu birisine cocuklari oynatirken baktı yandan gordüm ve o anda kizda ona bakiyordu hayatta en nefret ettigim erkek tipi karisi yaninda elin karisina bakan .Lanet olsun böylelerine.Sonra söyledim sinirlendm her zamanki gibi kabul etmedi ve hicbir sey olmams gibi de devam ediyor hayatina.Ya valla kendimden süphe eder hale geldim delimiyim diye ama az cok insanin niyetini anlayabileck aklim fikrim var yerinde .Ne yapmaya calisyor simdi guzel guzel konsuun diyecekz kac kez konustum demekki saygisi yok.Bana dikkat cekmeye calisyor gibi geliyor terbiyesiz .Ve en cok da yediremedigm kendime bakıp disari ciktigimda bir ton laf ediyor kötü konusuyor kendisinin yaptigina bak .Ne yapmaliyim siz olsaniz ne yapardiniz ne konusmayla ne tartismayla anladigi yok anca kendimi uzuyorum.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendine bak kizdigi zamanda okuz gibi millete bakicagina bana bak diye yapiyorum belki aklini kullanip anlarsin dersin kor olasicalar bokk var harama bakiyolar 
-Reklam-
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Eşim beni bilir öyle olsun yanımda kim olursa olsun tinlamam alnının ortasına yapistirmistim o hatasını bildi için sesını çıkaramaz yani azını burnunu kırarım bilir 
0 oy
tarafından
Bende aynısını yaşamıstm  buyur kardes ne bakiyon  dedi mn   eşim güldü ben sinirlendim eve geldim  eşime küstüm. .. var öyle kadınlar etkiliyor koacalrii mizi
(670 puan) tarafından
Kocanda suç yok yani bacim
tarafından
İkisinde var cnm.bakmasın
0 oy
(1,674 puan) tarafından
Ee kişi kendinden bilir işi milletin kızına karısına bakıyor senin de bu yüzden süslenip dikkat cekmeni istemiyor inadına suslen cik bence 
0 oy
(7,095 puan) tarafından
O anda gider agzinin ortasına yapıştiririm bi tane hele bi nevri dönsün de anlaşın dünyanın kaç bucak olduğunu 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 437 göst.
2 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 351 göst.
8 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hatice Beren (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 663 göst.
10 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde nefesimasyam (871 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 607 göst.