0 oy
538 göst.
Diğer kategorisinde (2,479 puan) tarafından
Kizlar bugün doğum yapalı 37 gün oldu kaçıncı günde ilişkiye girilir siz kacinci günde ilişkiye girdiniz eşim artık yapalım bişey olmaz diyo bide beni tehdit ediyo sanami yalvarcam vermezsen giderim başkasına diyor

36 Cevaplar

0 oy
(80 puan) tarafından
43üncü gün girmiştik biz ama eşinin söylediği çok ayıp gerçekten o laftan sonra ben 40im çıkmış ta olsa vermem canım istemez zaten 
-Reklam-
0 oy
(11,072 puan) tarafından
Defolsun gitsin bunu diyen adamın da yanına yatmam o ne biçim laf ufak şeyde başkasına gitsin pislik 
0 oy
(100 puan) tarafından
Sağlık açısından ebem 29 tam dolması gerekiyor dedi dini açıdan ise kanının tam olarak bitmesi gerekiyormuş bana güven her yönden araştırdım sonunu okumamıştım üzüldüm böyle demesine sen onun evladını dogur oda böyle desin
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Ohaaaa o nasıl laf kız. Yazık benim adam 10 ay bekledi hiç bişey yapmadık ağzını açıp birşey demedi garibim.... Ayıp olacak ama adam beklemiyorsa sende başka türlü tatmin et tatlım özür dilerim çok açık oldu ama... Ama 40 İn dolmadan da yapma günah hemde 
0 oy
(23 puan) tarafından
O ne demek ya öle. Bnm eşim 2 aydan fazla bekledi. Çok şükür ağrı sızı olmadı ki. Doğumdan önce ağrı oluyordu. Allah koçanı ıslah etsin cnm
0 oy
(50,868 puan) tarafından
defolsun gitsin once dini ogrensin dine inanmiyosa tibbi arastirsin.
0 oy
(539 puan) tarafından
Kahkaha atsaydın oyle deyince keske sakin üzme kendini deli s....bellemis sal gitsin 
0 oy
tarafından
İlk iki ay yasak canım sezeryan sonrası iç dikişlerin geç iglesecek benim doktorum öyle demiştim 
0 oy
(14,080 puan) tarafından
Dayanamıyor mu pislik herif
0 oy
(1,897 puan) tarafından
Bırak gitsin o gitmesin diye mi yapacaksin 

Giden gider bacım sen gece gündüz....
0 oy
(862 puan) tarafından
40 gun zaten böyle birseyi teklif etmemesi gerekir biraz anlayışlı olması lazım hamileliği tehlikede olup aylarca girmeyen de var onlar napsın hemen boşanıp başkasına mi gitsin ,ilişkiye girmeden de olabilir yani ne biliyim, hem kanaman 40 günden fazla da sürebilir ne olucak 
0 oy
(2,688 puan) tarafından
Versen bile gider o emin ol serefsizlik fitratina islemis ********
0 oy
tarafından
Canım dediği kelimeyi kesinlikle onaylamıyorum ama bazı erkekler dayanamadığı için senin üzerine geliyo . Sen ilişkiye gir 40 dan sonra bak nasıl düzelicek bu laflar bide lohusaligin ve yorgunluğun verdiği stres var sende oyuzden üzme kendini
0 oy
tarafından
Gidersen git deseydin ne kadar anlayışsiz
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Sktrsin gvata bak 
0 oy
(262 puan) tarafından
Defol git deşeydin.ay ne adamlar varya....

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 258 göst.
14 Haziran 2023 Aile kategorisinde Micky (33 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 543 göst.
28 Şubat 2023 Aile kategorisinde Dilara16 (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 321 göst.
22 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Buse255 (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 143 göst.