0 oy
245 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (148 puan) tarafından
Arkadaşlar kan tahlili vermiştim bu değer pozitif çıkmış duyan yada bilgisi olan var mi bu enfeksiyondan korkmalıyım ya ?

5 Cevaplar

0 oy
(3,837 puan) tarafından
İnternete yazsan daha iyi bi bilgi olur bence. ben oyle yapıyorum.  
(148 puan) tarafından
İnternete bakıyorum zaten ama orda kiler tanı vs ben geçirmiş olan bilen var mı diye soruyorum
-Reklam-
0 oy
(463 puan) tarafından
Kızımda geçirmiş bir sürü test yaptılar. Doktor yüzde doksana etki bırakmıyo yüzde onluk kısımda hasar bırakıyor dedi
(148 puan) tarafından
Benim kan testimde çıktı bu ama ne zaman geçirdim bilmiyorum acaba oğlum da da var mi yaa çıldırıcam ben şuanda yaa
(463 puan) tarafından
Kendini korkutma. Hamilelikte geçirilen iltihaplı ateşli hastalıklardan oluşan bir şeymiş. Uçuk da dahil bunlara.  Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
(148 puan) tarafından
Kucağımda oğlum çok şükür de acaba geçti mi ona bilmiyoruz
(463 puan) tarafından
Test yapıylıror çocuk enfeksiyon bölümüne gdersniz kan testiyle öğreniliyor
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Igg olduğu için geçirmiş atlatmış bağışıklık kazanmış oluyor. Kötü bir şey yok canım ıgm olsaydı aktif olurdu ama ıgg olduğu için atlatmış oluyor
(148 puan) tarafından
Bu test benim canım igm negatif ıgg pozitif nette baktım biraz korkuttu beni kendim için değil bebeklere de geçiyormuş galiba acaba ne zaman geçirdim bebeğim de var mıdır ya hastaneye gitmeli miyim yaa
(1,782 puan) tarafından
Canım bu virüs bebekte olsa bir sekel bırakırdı herhangi bir sorun yoksa bebeğin sağlıklıysa birşey yoktur korkma daha önceden geçirmişsindir büyük ihtimalle. Genelde gebelik başında bakılır iyi bak belki gebelik başında bakılmıştır e nabızdan üstüne bas karşılaştır de her gebeye bakarlar aradaki farka bak canım
(148 puan) tarafından
Gebelik de hiç böyle bişey denilmedi bana canım bebeğim çok şükür sağlıklı ama kansızlık anemi si var ama babasında da anemi var doktor genetik olabilir demişti şimdi bu virüste kansızlık yapabiliyormuş galiba aklıma o geldi
(1,782 puan) tarafından
Canım daha büyük sıkıntılar yapıyor kansızlık belirti bilr sayılmaz korkma
(148 puan) tarafından
Ay inşallah yoktur oğlumda bi şey
0 oy
(3,849 puan) tarafından
Sende mi var yoksa bebeği demin benim bebeğimde var benden hamileyken bulaşmış idrar yolları enfeksiyonu geçirmiştim hamileyken hap kullaniyo bebeğim 

Doktor gelişiminde sıkıntı olur dedi bebeğin 

Kulak duyması sorun olur demisdi 

Bıde zeka geriliği 
(3,849 puan) tarafından
Benden ona geçmiş enfeksiyon bebeğe
(148 puan) tarafından
Ben doğum yapalı 8 ay oldu şimdiye kadar bir sıkıntımız yok hamd olsun benim lenf bezlerinde şişme oluyor kasıkta da büyümüş doktor enfeksiyonlarına bakalım var mı bu sebeble mi büyümüş diye şimdi gördüm bunu ilk defa da duydum ve kendimi geçtim acaba bebeğime bulaşmış mıdır onda var mıdır diye deli olucam
(3,849 puan) tarafından
Benim hemn yeni doğduğunda  kuvezde kaldı antibiyotik tedavisi oldu
(148 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıklarına kavuşurlar tez vakitte
(3,849 puan) tarafından
Amin inşallah Rabbim bütün hastalara şifa versin
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Canım o virüs test yapıldığında igm değeri pozitif olsaydı o an o virüse sahiptin demek. Ama igg pozitifse o virüsü daha ömce geçirmişsin demek. Bu da iyi bişey ki bağısıklık kaxanmışsın. Korkcak bişey yok
(2,458 puan) tarafından
Doğumdan sonra mı yaptırdın bu testi? Sütten geçtiğinu duymadım hic ama tükürüktem falan geçiyor diye biliyorum.
(148 puan) tarafından
Evet bunu perşembe yaptırdım pozitif acaba çocuğumda var mıdır getirsem mi hastaneye siz daha iyi biliyorsunuz benden
(2,458 puan) tarafından
Yani doktor bişey demedi mi canım sağlıkçı değilim ama bunun geçirilmiş olduğu zaman pozitif çıktığını biliyorum sadece.
(148 puan) tarafından
Daha görmedi yeni çıktı sonuçlar canım pazartesi göstericem
(2,458 puan) tarafından
Anladım canım. Bişey olmaz inşallah korkma

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 119 göst.
24 Mart 2021 Diğer kategorisinde Es25 (3,849 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 156 göst.
16 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.
21 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Edcmnf (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
5 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gurbett (347 puan) tarafından soruldu

408,518 soru

12,275,088 cevap

37,715 kullanıcı

Kategoriler

...