0 oy
1,087 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Iyi gunler kizlar diger postumu okuyanlar bilir durumu kadin doğumcunun yanina gittim once 7 aylikken bobrek olur dedi telefonda sonra ben belgeleri istedim gece cevap vermedi ne hikmetse gündüz cagirdi gel al diye gittim anne karnindayken varmis böbreği diyor ee peki nerde bu böbrek diyorum makale arastirmis güya hucre intiharıymış bobrek kendi kendini bitirmiş googlede araştırdığımda bobrek buyumeside buna yol acarmış hicmi gormedin ben bu doktoru 23. Haftada bana agrin olursa dolerex icebilirsin dedigi icin bırakmıştım doğumu baska doktorda yaptim oda demekki doğana kadar pozisyonu uygun degilmis diyor doğumdan sonra takip eden cocuk doktoruyla görüşüyorum ben el ile muayane ettim onun icin usg cekilecekti bem nerden bileyim diyor kafayi yicem topuk kani cikmadi saglik bakanlığı  unv hastanesine sevk etti 5.5 ay takip edildi bobrek ustu bezleri yetersiz çalışıyor dediler sonra duzelmis dosyaniz kapandi içiniz rahat olsun dediler orda surekli kan alip durmak yerine usg cekilse bilinecekti belkide bende heryer sikayette bulundum instagramdan kadin doğumcu bir kac doktora yazdim Allah icin bakin nasil savunmaya giriyorar kizlar gözünüz acik olsun ne olur sizler takip edin ozellikle gebe olanlar sizcede bu durumu benmi abartiyorum kizlar allah icin hepinizin evladi var 

image

image

17 Cevaplar

0 oy
(717 puan) tarafından
Bi doktor diger doktorun ayagina basmaz cnm tabi hemem ustunu kapatir cok zor cok bebegjnin ddurumu nasil en son 3 de ariycwklar demistn sol bobrekte parlama var demistn kan degeri kreatini kac cnm
tarafından
Yarin tomografi cekilecek canim
-Reklam-
0 oy
(928 puan) tarafından
Canım topuk kanında çıkmıyor zaten o ben beş aylıkken girdim ayrıntılı ultrasona sol bobrekte kist çıktı kızımın suyu takip edildi sürekli tek böbrek çalıştığı için doğunca da ilaçlı böbrek filmi çekildi sol böbrek yüzde sıfır çalışıyor denildi şimdi kontrollere götürüyorum işte o böbrek iki yaşına kadar erir dedi doktor kistlerle beraber yok olacakmış
tarafından
Canim saglik bakanligi bir sorun var diye direk unv hastanesine sevk etti hep böbrek ustu bezleri yetersiz çalışıyor denildi yapacağı tek sey bir aksilik oldugunu anlayip usg cekmekti ama anca kan aldi durdu nasil olur onca doktor bu cocugun bir bobreginin olmadigink bilmez heleki su teknoloji cağında cok gec kalmista olabilirjm Allah korusun size böbrek bitcekmi dediler ayyyy Allahim insLlah oglumun tek bobregi oyle olmaz icim yaniyor icim sizede cok gecmis olsun
(928 puan) tarafından
Çok sağol canım beni de balcaliya gönderdiler doğduğundan beri götürdüm kaç kere sürekli antibiyotik kullanacak dediler kusup duruyordu kızım hep asistanlar var hic memnun kalmadım ordan sonra şehir hastanesine yeni nefroloji doktoru geldi ona götürmeye başladım o kadar iyi bir kadın ki herşeyi açıklıyor bana durumunu filan bide dediki bana hiç enfeksiyon geçirdi mı ateşli hayır dedim baktı filmlere idrar kaçağı da yok kesti antibiyotiği gerek yok dedi boşu boşuna kullanacak kızım kendine geldi öyle bu sefer ömür boyu antibiyotikten mahvolacakti midesi karaciğeri
tarafından
Bize balcali hic ilac bile vermedi canim ah ah ben kafayi yicem ya :((
(928 puan) tarafından
Şimdi mi gittiniz balcalı beş kuruş etmiyor şehir hastanesine götür sevgin tanere araştırıyor o iyice kime götürüyorsun şimdi
tarafından
Canim yok 40 iken topuk kani 4 kez verdik cikmadi 5.5 ay balcali arastirdi hep böbrek ustu bezleri yetersiz çalışıyor denildi demekki 2 böbreğin yapması gerekeni tek böbrek yaptığı içinmiş bir usg baksa anlarlardi canim ben simdi cukurova baskent nefroloji profesörü var aytül ama asiri pahali sadece muane 450 tomografiye 650 dedi bende seyhan devlette akraba vardi hemsire o ayarladi sagolsun orda cektirip goturecem siz nofrolojiyemi gidiyorsunuz sehirde
0 oy
(7,630 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah  yani bilinse belkide farklı bir tedavi olurdu ama maalesef ki böyle oluyor benimde ablam  bir bebeği kaybetmişti doktoru yüzünden  
tarafından
Bilinse dogar doğmaz tedavi başlardı en azindan insanlar kafa nakli aşamasında illaki bir yolu olurdu anne karninda amaliyat bile oluyor hadi hic olmasa ilac baslardik
(7,630 puan) tarafından
Aynen öyle.   Canım sıkma canını  hukukî olarak ara yavrunun hakkını
tarafından
Aynen öyle yapacam canim
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Çok zor bir durum canım 
tarafından
Ah canim ah aglamaktan gozlerim balon şiş acamaz oldum
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Canm.benim allah saglik versin insallah.rahatsizlikmi oldu nasl.analdinz.birde hangi doktor ya bende adanayim ona gore gtmeyelim tanidiksa
tarafından
Sunnet icin gittim tesaduf ogrendim canim ayrintili ultrasonu batikentteki amine yaptı doğumumu altinkozadaki fatma yapti
(3,102 puan) tarafından
Allah allah nasl gormezler ya.allahim sifa versin canm
tarafından
Amin canim amin
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Çocukhekiminiz var instada ona da bir yazsana canım çok merak ettim o ne diyecek 

Bir söz var ya hani köpek köpeği ısırmaz diye bu da o hesap 

Çok geçmiş olsun Rabb'im yardimcin olsun 

Bu doktorları anlamak çok güç gerçekten  ☹️
tarafından
Aynen canim anca birbirlerinin kıçını yikarlar adresi ne kuzum cok teşekkür ederim
(1,792 puan) tarafından
Çocukhekiminiz diye geçiyor canım Serdar pop doktorun ismi
0 oy
tarafından
Dr osman gonulal a yaz sen
tarafından
Tamam canim hemen yazıyorum cok sagol
0 oy
(3,996 puan) tarafından
Canım çok çok geçmiş olsun.  Rabbim şifa versin oğluna.  Ayrıntılı ultrasonda belli olması gerekmiyor mu bu konunun , eğer Dr bı sorun yok dediyse lütfen dava aç peşini bırakma ,çok önemli bir konu . Çok geçmiş olsun
tarafından
Allah razi olsun canim  cimere saglik bakanligina hep şikayetimi biraktim hele sag bobrekte ne var belli olsun mahkemeyede verecem gerekirse tvlere cikacam canim
0 oy
(8,110 puan) tarafından
Ay gerçekten sinir oluyorum şu doktorlara ya. Hepsine değil tabi ki. Bu şekilde birisi kötülük yapıyor hastasına, öteki de onu savunuyor koruyor. Bu tip doktorlar. Maalesef ben de bu yüzden her ne kadar şikayette bulunduysam da hiçbir işlem yapılmadı doğumumdaki doktora ve ekibine 
(8,110 puan) tarafından
Ne diyeyim Allah yardımcın olsun. Ben de uğraşmayı mahkemelik etmeyi düşündüm ama elimde hiçbir kanıt yoktu. Dosyama bile ismini yazmamışlar o günkü ekipte olanların
tarafından
Hepsi e nabizda var canim isimleri
(8,110 puan) tarafından
İyi o zaman. Devam et böyle arkadaşım sakın bırakma yakalarını
tarafından
Asla birakmam canim asla oncelik suan icin sağlığı Allahin izniyle bir halledeyim de
(8,110 puan) tarafından
Rabbim şifa versin kuzucuğa
0 oy
(1,502 puan) tarafından
Şikayet edersin anca öyle araştırılır sana öyle demezler gider öldürürsün mesela azmettirici olur bu doktor hatalı dediği için ondan risk almaz. Sana ne faydası var demeleri resmen saçmalık. Ona göre beslerim, su içiririm vs. Erken tanı önemli demeyi bilirler. Benim de başıma geldi bu arada benzer olay. Adanadaymış yerin aynı doktor mu acaba adı Hakan K. Bu adama mı muayene oldun görmedi? 
tarafından
Yok canim değil saçmalığın alasi hemde bak boyleleri dayagi hak etmiyormu ukala seyler sonrada biz suclu oluruz
0 oy
(29 puan) tarafından
Malesef bazi durumlarda drlari anlamak cok güç 

1.5 sene once pandeminin ilk patladigi donem arkadasim dogum yapıyor ve bebeginin butun organlari ters deniyor.

Bebegi kapsamli bir hastaneye sevk ediyorlar ve butun testker ayrıntılı ultoroson vs herseyi yaptiriyor ona ragmen bir sey yok hersey yolunda deniyor.

Dogum sonrasi dr bile cok şaşırıyor ve o kadin dogum dr nu mahkemeye verebilirsiniz demis 

Butun organların yeri ters oldugu icin
tarafından
Vallahi canim doktor var doktorcuk var malesefki birde canlarimizi emanet ediyoruz biz bu insanlara sağlığın canin ihmali olamaz ki birde birbirlerini nasil savunuyorlar hayret ediyorum hicmi vicdanları yok arkadasinada cok gecmis olsun canim insallah bebeği iyidir
(29 puan) tarafından
Çok sukur bebegi iyi. Kontrol altında
Günümüzde bazı  dr lar sanki zoraki yapiyor mus gibi bu meslegi
Ozele gittiğinde dr seni yürüyen para olarak görüyor.
Muamelesi tavri ona gore oluyor.
Bilgisi kuvvetli olan proflarin muayene ucreti zaten almis başını gidiyor. Bir de islerine geldigi gibi hareker etmeleri ayri bir durum.
Benim gebeligimde bebegim down sendromlu dendi olabilir evet ama hemen daha sonuc kesinlesmeden
Sakat anamoli insani sinir küpü etmişlerdi .
tarafından
Canim devlette randevu bulamadim adanada en unlu profosorde suan kontrol sadece 450 tl tomografiye 650 dedi Allahtan devlet tomografide tanidik vardi ucretsiz cekecekler
0 oy
tarafından
Benim oğluma 11aylikken beyin tümörü tanısı koydular doğuştan var dediler raporlarda böyle bişey yok özelde yaptırdim ayrıntılı ultrason u senin yaşadıklarını yaşadım takip eden çocuk doktoruna da kadın dogumcuya bir sürü saydirdim şu an oğlum kanser tedavisi görüyor 16aydir ben dava acicam eğer bunları başımızdan atabilirsek demem o ki git adam akilli bı avukat bul eline belgeleri topla beyin ameliyatı oldular çocuğun beyin zarını parçalamışlar onun içinde ayrıca şikayette bulunucam 
tarafından
Allahin belalari kendi ciğerleride yansin insallah mikroplar cok cok gecmis olsun canim benim Rabbim evladina sifa nasip etsin
tarafından
Her doktor birbirini koruyor Allah korkusu olan bı doktora denk geldim raporu verdi çocuğun beyin zarını parçaladigina dair demem o ki vicdansız merhametsiz hepsi aylardır gitmedigim doktor kalmadı şu an bile yoldan yazıyorum sana rabbim evlatlarımız gözyaşlarınin bedelini onlara sorsun tez elden sifalarini versin evlatlarımızin
tarafından
Amin canim benim amin Rabbim hic bir anneyi evlatla imtihan etmesin
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Mesajları okuyarak anlamadım canım. Daha detaylı yazarmısın. 
tarafından
Bir önceki postuma bak canim
0 oy
tarafından
şu mesajlaştığın kim ifşa etsene resmen dalga geçiyor şuursuz
tarafından
Instagramdan tanimiyorum ki canim
0 oy
(1,043 puan) tarafından
Öncesinde gebelikte veya doğar doğmaz öğrenmiş olsanız bunun bir tedavisi var mıydı bilmediğimden soruyorum. Yani en başından başlansaydı tedaviye böbrek iyileşip normale döner miydi
tarafından
Eger bobrek buyumesiyse sebebi ilacla tedavi vardi canim daha sebebi bile degil ki hic bir tedavisi olmasa dahil en azindan bilinir ona göre doğar doğmaz tek böbreği korumak adina tedavi başlar ona gore diyet uygulanır ona gore her ilac kullanılmazdi
0 oy
(2,826 puan) tarafından
Kurban olurum o yavruya bazı doktorlar gerçekten baştan savma yapıyor güzel ilgilenmiyor benimde sözde kızım karnımdayken biri dedi çok küçük doğar biri dedi çok geride kalmış her biri ayrı kafadan konuştu 3-4 defa detaylı ultrason a girdim sonuç hiç te korktuğum gibi olmadı Rabbim korusun evlatlarımızı 
tarafından
Amin canim Rabbim hic bir anneyi evlatla imtihan etmesin
(2,826 puan) tarafından
Amin inşallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 363 göst.
26 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayatzor (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 858 göst.
17 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Havva37 (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 177 göst.
19 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,863 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 595 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,168 soru

12,376,552 cevap

42,858 kullanıcı

Kategoriler

...