0 oy
363 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (853 puan) tarafından
3 haftaya yakindır diyet yapiyorum  tartildım az once 52 .2 geldim 2 kilo gtmis gibi  hic veremiyorum gbi  aslinda tartida dgru durust birsey yedigim yok eskiden olsa en az  bi 5 kilo gderdi smdi sporda yapiyorum  ama bn bedenen cok incelmis goruyorum kendmi sabahlari  2mile leslie yapiyorum  sonra 15 dk  plates yapiyorum sonrada   yuruyus 1 saate  yakın tartida nasl vermemis gibi gorunuyorum 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Saten zayıfsin canım
tarafından
Bazen beden olarak veriyorsun kilo duruyor bir dönem sonra o kilo da gidiyor canim
(853 puan) tarafından
Hadi insallah cnmm
tarafından
Genelde öyle oluyor canim bende diyet deyim bende 54 kiloyum 49-50 düsmek istiyorum 47-48 de olabilir:)
(853 puan) tarafından
Sen neler yapiyosun cnmm boy kısa olunca cok kotu duruyo
tarafından
Boyum 160 benim canim
Ara ara şok diyet uyguladim misal
Patates diyeti, hurma diyeti, yumurta diyeti su an yulaf ezmesi diyeti bakıyorum kilo vermem duruyor bir iki gün diyet bozuyorum vücut da sok yaratiyorum tekra başlıyorum:) 67 den düstüm sen neler yapıyorsun canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
52 kilonun neyini vercen canım boyun kac
(853 puan) tarafından
158 boyundayimm cnm  dogumdan onceki kiloma incem  47 sagligim icin damarlar sıkişmasın diye
tarafından
Kuzum burdayım bugün temizlik yaptik yeni oturduk ikimiz de yorulduk sen nasilsan iyiyiz şükür

Canım hiç diyet yapmadım bilmiyorum vala
tarafından
İyim çok şükür annelik iznim bitti işe geri başladım cok zor 4 sipala hem calismak ama alıştım canim
tarafından
Oy Rabbim kolaylık versin inşallah canim
tarafından
Sağol canım hepimize inşallah ❤️
0 oy
tarafından
Canim.vermis olman lazim cok enteresan tabiki  bogazini tutuyorsan  
(853 puan) tarafından
Tutuyorum cnmm sabah kahvaltı yapiyorum ekmek  yedigim yok dgru durust  sıcaktada bisey yenmiyo zaten sonra karpuz peynir turk kahvesi şekersiz   cikolata falan zaten yemem bn  bnde şaşıriyorum bu duruma bedenn incelmiş duruyorum ama kasmi yapiyorum bn pilates falan yapiyorum ya
tarafından
Olabilir  aslinda diyetisyene  gitsen kas yag oranina baktirirdin insulin  direnci yüksek  oluncada kilo verilmiyor genelde
(853 puan) tarafından
Cnm şuan diyetisyene gidemem
0 oy
tarafından
İyi ne güzel da 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 240 göst.
24 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minyondabir (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 421 göst.
24 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minyondabir (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 275 göst.
0 oy
3 cevap 183 göst.
12 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Pampers (450 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,221 soru

24,426,949 cevap

352,115 kullanıcı

...