0 oy
2,166 göst.
Diğer kategorisinde (813 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Eşim olacak adam beni kuzeniyle aldatıyor. 

Hala şoktayım ne yazacağımı bile bilmiyorum. Gece bi telefonuna bakayım dedim zaten beraber oturduğumuz Eve gidelim daha 1 ay dalan olmuştu kumar oynuyo diye yine babamın evine gelip 1buçuk ay kaldım post açmıştım. Bişeyler sakladığını biliyordum çünkü telefonu yanından ayırmıyor ama yine kumar oynamıştır sandım, telefonun heryerini inceledim birkaç wp konuşması video gördüm eskort ayarlamış ben annemgildeyken arkadaşıyla kendisine ama ona bile şaşırmadım çünkü her pislik var o adamda. Sonra galeride silinen fotoğraflara baktım. Kuzeninin yarı çıplak fotoğraflarını gördüm ve bu fotoğrafı 

Gtti fotoğraf.

Sonra 1-2 saat sakinleşmeye çalıştım o uyuyordu uyandırmadım önce abisini çağırıp o uyurken konuştum sonra kendisini uyandırıp konuştuk sonuç olarak babamın evine geldim annem Pazartesi gidip davayı açın çamurunuz daha fazla bize sıçramasın dedi. 

Bu arada 10 aylık oğlum var yanımda velayetinize alıcam asla vermem bende kalacak oğlum. Daha çok şey yazmak söylemek istiyorum ama ona bile gücüm yok şuan hala kendime gelmeye çalışıyorum. 

52 Cevaplar

0 oy
(50,965 puan) tarafından
sagdaki sen soldaki kuzeni mi
(813 puan) tarafından
Gelinlikli ben
(50,965 puan) tarafından
sonradan anladim canim. kadinida rezil edeydin sessiz cikma hayatlarindan
(813 puan) tarafından
Annesine söyledim rezil ettim zaten
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hay allah kahretsin pislik ya
0 oy
tarafından
Gelinlikle olan senmisin kuzum Rabbım yardimcin olsun
(813 puan) tarafından
Evet gelinlikli benim
tarafından
Adi köpek ********  **  seni hak etmiyormuş demekki  orospuya  giden adamdan hersey beklenir boşanmak kurtul  ** den bacım
0 oy
(118 puan) tarafından
Kıyamam ben sana rabbim yardımcın olsun cnm bmm

Rabbim böle insanları kahretsin mutlu olamasinlar.

(813 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın ben beddua bile etmiyorum
0 oy
(813 puan) tarafından
Bu arada kuzeni de evli 5-6 yaşlarında kızı var 
(14,488 puan) tarafından
Tekrar at ya çok uzuldum
(1,791 puan) tarafından
Aynen atar mısın tekrar
(813 puan) tarafından
Atıyorum kızlar kapalıyım şuan geri silicem o yüzden
(14,488 puan) tarafından
Tamam canım at ay yüreğimden parça koptu ya . Çok üzüldüm cok
(813 puan) tarafından
Yorumda kızlar en üste aldım
0 oy
(2,295 puan) tarafından
Sen duruşunu bozma canım o yaptığı şer.fszligiyle kalsın. Hiç bir kanıtı da silme mahkeme de lazım olur. Hakkın da hayırlısı olsun. Ve bence arar sorar ne ederse etsin konuşma dik dur. Daha çok koyar o köpeğe
(813 puan) tarafından
Engelledim arasa da ulaşamaz
Mahkemede kullanabilirmiyim ki onun telefonundan aldım bu fotoğrafları
(2,295 puan) tarafından
Onun telefonundan kendi telefonuna cekseydin çok iyi olurdu ama ararsa mesaj atarsa vs hep kaydet ne olur ne olmaz öyle adamın ne yapacağı belli olmaz
0 oy
(2,826 puan) tarafından
******** kanı bozuk insan Allah'ın dan bulsun sizi o hale düşürdüğü için Allah yardımcın olsun canım
(813 puan) tarafından
Sağol canım
Amin
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Anne de uyusturucu yoksa bebek her halükarda anneye verilir. Baba alamaz. O seni değil de sen onu aldatmış olsan bile bu böyledir. Ancak cpuk98 yas ve üstü olursa cocuga da sorarlar
(813 puan) tarafından
10 aylık daha
Zaten o bakamaz çocuğa annesi babasıda yok kendi çalışırken bakacak kimse yok istesede alamaz
(3,550 puan) tarafından
Aşiftesi denen pislik benim kızım benle gelsin der de seninkini de al derse o zman Bi cüret edebilir.
(813 puan) tarafından
Bi halt yapamazlar
Kadında evli başka adamlarlada konuşmuş boşanacağını sanmıyorum
(3,550 puan) tarafından
Yuhh ne mide varmış.. Eşinin haberi varmı bundan peki.
(813 puan) tarafından
Eşine ulaşmaya çalıştım numarayı vermediler
0 oy
tarafından
Hiç birşey diyemiyorum kendi b.klarinda bogukacaklar ama onu biliyorum
(813 puan) tarafından
Bende biliyorum o yüzden beddua bile etmiyorum Allah’a havale ettim
tarafından
En iyisi üzülme hiç Allah doğruya beraberdir unutma canm
0 oy
(5,889 puan) tarafından
Aslında o ikinci şansı bile hakketmedi keşke gıtmeseydın hiç kumar oynarsa her turlu pisşik var canm benm ablamn eşide kumar oynayıp karı kız ayakları vardı boşan hemen hiç vakit kaybetme onı Allaha havale et
(5,889 puan) tarafından
Ayy herkese gonder resimleri rezil ****** olsunlar
(813 puan) tarafından
Annesine gönderdim babasıda öğrendi
(5,889 puan) tarafından
Ohh iyi oldu senın pslik eşin ne dyor peki nye oyle ypmş
(813 puan) tarafından
Yaptım bitti diyo bu kadar
(5,889 puan) tarafından
Bitti dye bşey yok valla kusura bakmasın eyer o kadının facebook yda istgram heaabu varsa rezil et kocasının varsa ulaş bi yersen at resimleri rezil olsun
0 oy
(844 puan) tarafından
Çok zor bi durum ya neden bu insanlar böyle anlamıyorum aldatunca ellerine ne geçiyor bunu yaşatacaksınız neden evleniyorsunz o zamann. Allah hidayet versin. Kurtuldun böyle karaktersiz birinden şükret cnm. Ben olsam kuzeninin eşinede atardım o fotoları benim canım yandı onunda yansın 
(813 puan) tarafından
Numarası yok olsa direkt atardım
Bu kadının bile numarası yok annesinin vardı ona attım fotoğrafları
0 oy
(7,973 puan) tarafından
Biri oruspuu biri ******** tam da birbirlerini bulmuslar bi an ömce kurtul o pislikten kadininda kocasina söyle
(813 puan) tarafından
Numarası yok canım yoksa fotoğrafları direkt ona da atacaktım
0 oy
(358 puan) tarafından
Kurban olsun sana şerefsiz 
0 oy
(1 puan) tarafından
Allaha havale et rezil ****** olsunlar ikisi de senden uzak :
0 oy
tarafından
Resmini tekrar atarmısın yüzüne tükürecem ahlaksız kadın yaa bide evliymişşş! Eşine zaten diyecek laf yok şerefsizin önünde gideni pislikler yaa
0 oy
(2,130 puan) tarafından
Cok uzuldum yaaa :(
0 oy
tarafından
Allah islah etsin 
0 oy
(676 puan) tarafından
Benim esimndde gecen gun konuusmalarini gordum bi kizla bayadir konusuyo geceleri goruntulu konusuyodu falan telefonununda herseyi ekran resmini aldim aileme gosterdim abisine falan babam dedi kizimi vermiycem yeminler isti tovbe etti artik telefonu yanimda konusmaya bile cesaret edemez babamin korkusundan tovbe ettim seytana uydum dedi ozur diledi hep 
(1,043 puan) tarafından
Sende inanıp affettin mi? Geçmiş  olsun birkaç aya yine yakalarsın başka birseyini. Birkez yapan ikinciye de yapar. Sen bu telefonu yanında tut başka bir telefon hat almak hiç de zor değil. Babanda arkamdaymış ne diye söyle serefsizleri affedip bi taraflarını kaldırırsınız ki
(676 puan) tarafından
Babasi yok esimin biz akraba evliligi yaptik bizim aile bidaha bunu yapsa kovar elindeki hersey de gider babamdan da cok korkar benden yapsa da kacamaz yani hersekil sifresini kirabiliyorum abisi gece yarisi bile olsa arayip kontrol ediyo nereye gitse abisi ve bana haber veriyo telefonu da oyle yanimda gun boyuda abisinin yaninda ondan yapsada kimseden kacmaz sonra cocugunu ve beni kaybeder cocuguna da cok duskun
(1,043 puan) tarafından
Valla siz bu kadar sıkarken yapmış adam bir şekilde bundan sonrasında da yapar. Ve üzülerek söylüyorum ki adam zaten sizi gözden çıkarmış ki yapmış. Sen yapıyor musun mesela eşini çocuğu severken başkasıyla konuşuyor musun hayır. Ama esin herşeyi göze almış ki yapmış. Inşallah ikinciyi yapmaz ama adım kadar eminim ki yapacak. Cevremde o kadar çok var ki örneği kadınından erkeğine yapan ne yaşamış olursa olsun affedilip ikinci sans verince kendine bir güven geliyor ve ikinci kez yine yapıyor. Erkeğe daha kolay yapmak. Sana çevremdeki birseyden örnek vereyim benim çok yakın bir akrabam kadın diğer akrabamla konuşuyorlarmış ikisi de başkalarıyla evli çocukları var bunlar yakalandılar tüm sülale öğrendi rezil oldular ne kavgalar oldu kadın akrabamın kocası kadını kapıya attı yalvar yakar barıştılar. Kadına öyle baskı oldu ki şehir değiştirmek zorunda kaldı. Ikisi de barıştı eşiyle. Suân bu olayın üzerinden bir iki yıl geçti ikisininde eşi herşeylerini karıştırıyor enişte bu kadının hala telefon dokümanlarına bile bakıyor yapıyor mu diye. Ama ben öğrendim ki bu olaydan bir yıl sonra yine konuşma ya başlamışlar. Kadın annesinin çocuğunun yeğeninin telefonundan kiminkini  bulursa hemen ondan bir şekilde arayıp konuşuyorlarmış. Eşleri istedikleri kadar sıksın takip etsin ilk boşlukta yine yapiyolar
(676 puan) tarafından
Vallahi ben dedim ona omur boyu katlanmak zorunda deilim ha deme gitmez gordugum gibi giderim ne kadar cok sevsem de seni kendimi kucuk dusurup de kalmam
0 oy
(759 puan) tarafından
Resimli art merak ettim iyi yaptın boşa gitsin islik
0 oy
(2,978 puan) tarafından
Resmi göremedik cnm tekrar atarmısın

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 502 göst.
+1 oy
15 cevap 1,009 göst.
15 Şubat 2024 Aile kategorisinde Hasretis61 (832 puan) tarafından soruldu