0 oy
611 göst.
Aile kategorisinde (75 puan) tarafından

Kızlar ben 30 haftalık hamileyim eşimle dün yürüyüşe çıktık evimizin iki sokak aşagısında çok sevdiğim süt aldıgımız Ayşe teyze var onun eltisinin gelini de aynı bahçe içinde evleri sürekli girip çıktığımız yer bir vişne ağaçları  var yola dogru sarkmış dalları göz hakkı için gelen geçene helal etmişler Benim eşim benim agacaca baktığımı gördü Allah var canım çekti kopardı iki üç tane ben yine yemedım günah olur belki diye Sonra dün evin önünde Ayşe teyze inekleri otlatıyordu eşim dedikki teyze helal edin diye kadın tabki koparın yiyin helal olsun dedi sonra biz ikindiye dogru bıraz alışveriş yapmıştık ellerimiz dolu tam ordan geçtik bu sefer eşime ben dedim biraz koparacm diye dalı tuttum eşimde yardım etti

Sokak dolu insan baktım gelini bagırdı hey kimden izin aldınız diye eşim durumu izah etti kadın elimdeki poşeti hepsi vişne sandı ortalığı yıktı eşim elimden poşeti aldı açtı içini gösterdi öyle biraz sakinleşti eşim yine özür dileriz dedi ben elindekini eşime uzattım al ver diye herkes bize bakıyor kadın yok helal olsun dedi eşin hamile yesin dedi ben aglamaktan konuşamadım eşim çok utandı bende ondan utandım benim yüzümden oldu Eşim canım çekmişti diye eve gelince ye diye zorladı ben bakamıyorum bile yemedim de Gece boyu sırtımı döndüm agladım çok utanıyorum kafama taktım nasıl beynimden çıkacak bu :(

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yazıklar olsin ya ne olmuş koparmissiniz da böyle insanlara ayar oluyorum ye canım aserdiysen
(75 puan) tarafından
Ben artık yiyemem artık canım çok yandı
tarafından
Yazıklar olsin ona ya cidden
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy  kıyamam cnm eşin bişey dememiş boswer takma cnm
(75 puan) tarafından
Onun benim yüzümden özür dilemesi çok agrıma gitti
tarafından
Anladım cnm esin anlaysli bak sana bişey dememiş sende eşinden ozurdile helaligini al vicdan azabı çekme cnm
(75 puan) tarafından
Haklısın canım
tarafından
Öyle yani cnm öyle için rahat eder üzülme bebisinde etkileniyo kuzum❤️❤️
0 oy
(75 puan) tarafından
Bizim kayısı ağacı da yola kadar gidiyor kirazda aynı bahçeye kadar girerler tanımadığım iz insanlar .ses etmeyiz helal olsun deriz. Ne terbiyesiz kadın miş . Aç gözlü yazık yazık kendi utansın siz niye utanıyor sunuz. 
0 oy
tarafından
Siz utanıcak bireşy yapmamışsınz canm o utansın toplasan nolcak izin almışsın sanki kiloyla toplucan orda yiceğin üç beş tane yazıklar olsun .
0 oy
(11,688 puan) tarafından
Utanması gereken sen degilsin o kafir kadın. G3nesin sen agaca cıkıp biraz daha toplayıp vermesi lazımdı. 
0 oy
tarafından
Allah boylelerinu ıslah etsin 1 poşet alsan nw olucakki sNki hamilesin sen . Takilma cnm ya gelini diyisn zaten yapan bosvwrsene ayse teyzen snaa helal etmis hamilesin ya cok duygusallik yapmissin ben olsam size bunu yapan g.rizekalinin kafasina firlatirdm agactan topladiklarimi eşinde sende sakinliginizi korumussunuz valla
0 oy
tarafından
Boşver canm o rezil oldu eşine karşı . Eşin özür dileyerek yüzünü kizartmistir. Poşetin içindekilerin kiraz olmadığını görünce o da kötü olmuştur . Bı r daha suratına bile bakma milletinn içinde bağırmış salakk kadın .
0 oy
(109 puan) tarafından
Benim eşimin amcası varmış zamanında çok güzeleşit çeşit meyveleri varmış kimseyede vermenzmiş nöbet tutarmış amcası şimdi vefat etmiş gelini köyden nefret ediyor meyveler yerde çürüyor ağaçlar heder oluyor ve ben dedim ki mal, sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi zamanında gözünden sakladğı kimseye dokundurmadığı meyveleri şiödi kimse yüzene bakmıyor
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Ahh ahh sorgusuz sualsiz olay çıkartan insanlar yüzünden bu kadar üzülmüşsün... senin utanacak bişeyin yok ki canım. Üzülme nolur
0 oy
tarafından
Ne biçim insanlık ya bu insanlık olamaz ben bile kötü hissettim kendimi ben olsam Ayşe teyze dediğim kadına anlatırdım bunu çok rezil bir gelinmiş ağlama eşin daha da kötü hisseder kendini keşke o an seninde sesin çıksaydı
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Onun utanmasi lazim bu kadar tantana ettiği icin, uzulme sen
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Vahhhh o kadına ne cani birşey miş ya valla sen anlattın ben okudum ben utandım o derece
0 oy
(18,717 puan) tarafından
Ahh ahhh olsun o kadına ki

Senin gibi hamıle bayanı ağlattı

Üzülme cnm 
0 oy
(1,091 puan) tarafından
Allah’ın ağacı ya nasıl insanlar var 
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Ayyyy görgüsüz ne olmuş insanlar yediyse Allah aşkına zaten istese de o ağacın hepsini yiyemezler bizim burdq ağaç çok. Ya dökülüyor yere hayvanlar yiyor ya da ağaçta kuşlar yiyor ne var yani 
0 oy
tarafından
Bağırana kadar ne olurmuş yanına gidip söylese. Yazık ya. Ne oldu şimdi hem günahını aldı. Hem kalbini kırdı üstelik de hamilesin. Ne bileyim ağlama napalım var böyle de insanlar. 
0 oy
(3,702 puan) tarafından
Ölürken yanında götürecekler herhalde 

İlgili bir soru bulunamadı

405,961 soru

12,168,396 cevap

36,632 kullanıcı

...