Günaydın arkadaşlar...
Bazınızın bildiği gibi oğlum biberon tutmuyordu hala tutmuyor gerçi mama , süt hiç birini istemiyordu biberonla 2 gündür çok acıkıyor gece uyanıyor dün gece süt yaptım . Daha önce ballı ve bebe bisküvili yapmıştım hep dökmüştüm dün arkadaşım ben neskuikle alıştırdım sende söyle dene biberona ve süte dedi neyse ben yaptım oğlum uyanıktı kucağımdaydı biberonu verdim çok az tadını alcak kadar içti bıraktı ve bir daha istemedi . Ben de tamam sen içme ben içerim dedim dökmeyim diye bardağa kattım ve ben 1 yudum aldıktan sonra oğlumda içmek istedi ve bir biberonu içti neredeyse 3 parmak kadar süt kaldı ve sabaha kadar uyudu hiç uyanmadı emmekte istemedi zaten sütüm yok var ama çok çok koyu parmağını emdi öyle uyudu bir kaç gündür memeye düşmüştü emmek istiyordu bende vermek istemiyordum mecbur veriyordum neyse benim size aslında sorum şu . Gece uyandığında kaldırmadan nasıl vere bilirim sütü bugünde ballı sütü denicem birde bisküvili süt denicem yine bardakla içer mi bilmiyorum alıştırma bardağı oluyor ya pipetsiz onlardan alsam o şekilde uyurken iöire bilir miyim ki hadi bana bir fikir verin ❣️