0 oy
224 göst.
Aile kategorisinde (1,615 puan) tarafından
Günaydın arkadaşlar...

Bazınızın bildiği gibi oğlum biberon tutmuyordu hala tutmuyor gerçi mama , süt hiç birini istemiyordu biberonla 2 gündür çok acıkıyor gece uyanıyor dün gece süt yaptım . Daha önce ballı ve bebe bisküvili yapmıştım hep dökmüştüm dün arkadaşım ben neskuikle alıştırdım sende söyle dene biberona ve süte dedi neyse ben yaptım oğlum uyanıktı kucağımdaydı biberonu verdim çok az tadını alcak kadar içti bıraktı ve bir daha istemedi . Ben de tamam sen içme ben içerim dedim dökmeyim diye bardağa kattım ve ben 1 yudum aldıktan sonra oğlumda içmek istedi ve bir biberonu içti neredeyse 3 parmak kadar süt kaldı ve sabaha kadar uyudu hiç uyanmadı emmekte istemedi zaten sütüm yok var ama çok çok koyu parmağını emdi öyle uyudu bir kaç gündür memeye düşmüştü emmek istiyordu bende vermek istemiyordum mecbur veriyordum neyse benim size aslında sorum şu . Gece uyandığında kaldırmadan nasıl vere bilirim sütü bugünde ballı sütü denicem birde bisküvili süt denicem yine bardakla içer mi bilmiyorum alıştırma bardağı oluyor ya pipetsiz onlardan alsam o şekilde uyurken iöire bilir miyim ki hadi bana bir fikir verin ❣️

6 Cevaplar

0 oy
(1,615 puan) tarafından

En İyi Cevap
Yok mu bir tavsiyesi olan ???
-Reklam-
0 oy
(447 puan) tarafından
Benım ki alıştırma ile uykuya dalıyor ama gece uyandı da almıyor
(1,615 puan) tarafından
Öyle valla sütüm de yok iki gündür bişey de yemiyor dün akşam güzel yedi birazda olsa ama 2 de uyandı emerken uyanmıyordu hiç yani sütün varken şimdi sütüm çok koyulaştı hamilelikten dolayı alıştırma bardağı denemek istiyorum birde
(447 puan) tarafından
Anladım benım kız gece almıyor ama gündüz biberonla su içiyor seviyotda ayran falanda gündüz alıştırma yağalşrism meyvesuyu falan
(1,615 puan) tarafından
Ben bugün alayım o bardaktan denemiş okuyun en azından yaa
(447 puan) tarafından
Yaa aşagıdan demiş ya pipetli onlarda çok güzel benım kızım ikisini de kullanmıyor al ikisinden de inan boşa gitmiyor
(1,615 puan) tarafından
Aynen boşa gitmez bencede ikisini alayım süt içmezse su içer yani çok sever su içmeyi
0 oy
(306 puan) tarafından
Şu pipetli suluklar varya ondan dene istersen
(1,615 puan) tarafından
Pipetli suluk kullanıyor ama onun pipetin içini sütü temizleyemem diye kullanmak istemiyorum ikisinden mi alayım hem pipetli hem pipetsiz valla bu çocuk beni maf etti
(306 puan) tarafından
Valla onu bilemedim bacim ama yigenim bisiler icmeyi o pipetli sulukla ogrendi oda bisi icemez bogazinda kalirdi pipetle ogrendi birde sekilli ustunde figurler olanlarindan aldi annesi sirf onu kullanmak icin cocuk surekli bisi icmek istiyordu
(1,615 puan) tarafından
Bizde de var akıllı pipetli 9 aylıkken almıştım çok sevdi onu suyu da çok içer hatta ama bilemedim eşime söyledim iki tane alcaz diye gelsin de bakalım bi
0 oy
tarafından
Rüya öğünü yapacaksın canım o uyanmadan sen alarm kuracaksın kaç gibi acikiyor ise
(1,615 puan) tarafından
Ben biliyorsundur postlarımdan erken kes ek zorunda kaldım hamile kaldığım için aslında emzirmeye devam ediyordum ama bir ara rahatsızlandı bayılır gibi yıkılıyodum başım dönüyordu şimdi karnımdaki 4 aylık sütüm baya bir koyulaştı ağız sütü oldu biraz
tarafından
Rabbim yardım etsin canım gün içinde verimli besle gece yatarken de yok tutacak mama ver bakalım yine acikacak mi
(1,615 puan) tarafından
Karnı tok olunca emmiyor canım bir kaç gündür hep aç sabah kahvaltı etmiyor akşam düzgün yemiyordu ara öğünde meyve çorba o şekilde yiyordu sadece çorbaylada olmaz ki yanii işte aç olunca emmek istiyor uykusu geldiğinde ve uyurken sürekli eli memede olur mesela şimdi yattım yanına emzirmedim o şekilde uyudu ama kahvaltıyı güzel yapmamıştı bir kaç gün öncesine kadar çok güzel yiyordu çocuk şimdi asla yemiyor
tarafından
İşte canim gün içinde verimli yemzese gece kalkar ama bir günleri bir günlerini tutmuyor ki
(1,615 puan) tarafından
Öyle valla o kadar güzel yiyordu ki şu 2 3 gündür yemiyor
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Anne memesi şeklinde biberon al göğsünü verir gibi içir gece uykuda. 
(1,615 puan) tarafından
Eczanede bulamam mı eşimle almaya gitçez de şimdi internetten gelmez hemen
(3,550 puan) tarafından
Benim siparişlerim iki günde geliyor ama siz büyük Bi bebek magazasında da rahatlıkla bulabilirsiniz.
(1,615 puan) tarafından
Ben Manisa'nın Turgutlu ilçesindeyim sanırım ondan geç geliyor sen nerde oturuyorsun.
(3,550 puan) tarafından
Ben Ankara dayım. Bazen ertesi gün geliyor bazen 2 güne geliyor. Çok cabuk geliyor bana hatta kargoculardan şikayet edeni de anlamıyorudm. Hep İnternet alışverişi yaparım daha hiç sorun yaşamadım.
(1,615 puan) tarafından
Ben çiçek sepetinden bir tablo aldım hala uğraşıyorum değişimi kabul edip tabloyu istediler yolladım günlerce bekletip bana değişim kabul edilmedi adresinize teslim edilecektir diye mesaj attılar tablo bir geldi kırık kargocu diyo bir kaç basamak yukarı çıktı abla sen bunu alma ben bunu geri götüreyim kırık bu diyor ayy beynim yandı yandı ne nalet birşeymiş hala uğraşıyorum ay oldu
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Canım naslsnın iyimisin ben oğluma hiç biberon vermedim daha doğrusu hiç bir şekilde tutmadı onun yerine  bardakla verdim ve gece yatmadan yarım saat önce çorba verip yatırıyordum oxaman deliksiz uyuyordu
(1,615 puan) tarafından
İyiyim şükür abla sen nasılsın? İnanır mısın benim oğlumda bardakla süt içiyor şok oldum biberona kattığım sütü bardağa kattım içti bitirdi ☺️☺️☺️☺️
(5,332 puan) tarafından
İyim cnm  bardakla daha kolay oluyor onlara artık şifa olsun
(1,615 puan) tarafından
Amin canım sağol
(5,332 puan) tarafından
Sende sağol kuzum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 94 göst.
17 Ocak 2021 Diğer kategorisinde prensbioglum (314 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 260 göst.