Anlatacaklarima inanamycaksnz sinirden guluyorum suan
Ben mayisin sonlarnda annemlere memlekete gitmsm cadi kaynanam da altin bileziklerimin yerini biliyodu ben ordayken sen al gotur kendi ananin evine koy benden habersiz sonra ben nerde diyinxe de gulup annemde de. Gel de kafayi yeme sen hangi akla hizmet benden habersiz benim bileziklerimi benim odama girip alirsin. Kac defa dedm git getir diyee dun patladm artik .7 tane 30 gramdi az da degil. git getir dedm diye basladii soylenmeye, annem bilezikleri yiycek mi sanki falan fistan.Esim benden 3 tane borc almsti gecen 2 tanenin parasini yollamis dayisi alms bilezikleri bana getircek diye biliyorum. (o da esmn anaannesinde kaliyo tatile gelms). Bugün getirdiler ben 9 bilezik beklerken 7 cikti nerde diyorum yok kardesi borc icin alms da geri odycekms de benden habersiz benim bilezigimi nasil borc verirsnz be .Deli oldum esimi aradm siz nasl benden habersiz borc verirsnz diye esimde nenesinde biliyo. Biseyden haberi yok. neyse getireceksnz yarn dedim dayisi esimle kayinbabami ayri ayri ariyo istemisler diye .kayinbabamda bayram agzi ortaligi niye karistiriyosun falan dedi .gel de kafayi yeme yaaa ortada bisey yok kendi bileziklerimi istiyorum diye suclu oldum var mi boyle bjsey cildiricam az kaldii esimde benim hatrm icn ses etme falan dedi boyle bi durumda cildr miyim da napymm
Ben olsam evlerine hırsız sokup hepsini alırdım 2 bileziğin parasınıda alırdım
Şaka tabi de çok ayıp bişey yaa hangi devirde yaşıyoruz iste valla canım onlar senin bi daha böyle bişey dicekleri zamanda benim bileziklerimi benden habersiz veriyonuz bi de ortalığını ne karıştırıyon diyonuz öyle mi o zaman parasını siz verin de
Rahatliga bak senden habersiz almakta nedir hadi onu gectim yerini nasil öğrendi de aldi hadi aldi neden oraya götürdü ve neden verdi başkasina sende keske takip gitseydin ya da bankaya falan verseydin ne işi var evde altinin
1,439,236 soru
23,662,164 cevap
309,036 kullanıcı