0 oy
1,198 göst.
Diğer kategorisinde (6,394 puan) tarafından

Anlatacaklarima inanamycaksnz :D sinirden guluyorum suan

Ben mayisin sonlarnda annemlere memlekete gitmsm cadi kaynanam da altin bileziklerimin yerini biliyodu ben ordayken sen al gotur kendi ananin evine koy benden habersiz sonra ben nerde diyinxe de gulup annemde de. Gel de kafayi yeme sen hangi akla hizmet benden habersiz benim bileziklerimi benim odama girip alirsin. Kac defa dedm git getir diyee dun patladm artik .7 tane 30 gramdi az da degil. git getir dedm diye basladii soylenmeye, annem bilezikleri yiycek mi sanki falan fistan.Esim benden 3 tane borc almsti gecen 2 tanenin parasini yollamis dayisi alms bilezikleri bana getircek diye biliyorum. (o da esmn anaannesinde kaliyo tatile gelms). Bugün getirdiler ben 9 bilezik beklerken 7 cikti nerde diyorum yok kardesi borc icin alms da geri odycekms de benden habersiz benim bilezigimi nasil borc verirsnz be .Deli oldum esimi aradm siz nasl benden habersiz borc verirsnz diye esimde nenesinde biliyo. Biseyden haberi yok. neyse getireceksnz yarn dedim dayisi esimle kayinbabami ayri ayri ariyo istemisler diye .kayinbabamda bayram agzi ortaligi niye karistiriyosun falan dedi .gel de kafayi yeme yaaa ortada bisey yok kendi bileziklerimi istiyorum diye suclu oldum var mi boyle bjsey cildiricam az kaldii esimde benim hatrm icn ses etme falan dedi boyle bi durumda cildr miyim da napymm

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Anlamadım da Allah yardımcın olsun 
(6,394 puan) tarafından
Kisacasi kaynanam benden habersiz altinlari evden anasina goturuyo ayri 2 tane kardesine borc veriyo
tarafından
Bas yaygarayı.  
Bileziklerin senin  hakkın.
(6,394 puan) tarafından
Tabii ki benim hakkim esim benden borc alirken bile borc olarak aliyorum rizan var mi diye sorarken sunlarin yaptiginaa bak gorgusuzluk resmennn
-Reklam-
0 oy
(2,842 puan) tarafından
Kiyameti koprtirim simdi ki aklim olsa dugunumddki butun takilarima el koydu lar asla vermezdimmm
(6,394 puan) tarafından
Oyle de yaptim :D esim bi onlar kalmisti tartismadgn diyo :D hakkimi yedirmeyince kavgaci oluyorum :D
0 oy
(5,181 puan) tarafından
Ne diyorlarsa desinler o bilezikleri alana kadar susma gerekirse hergün söylen. Ne demek senin eşyanı senden habersiz alıp ona buna vermek. Bileziklerini de bankaya kasaya koy kendi adına bence. Susup oturma kesinlikle.
(6,394 puan) tarafından
Kayinbabama demis zaten getircem diye birde okumus insan okumakla insan olunmuyo valla ya bunlar daha beter. Esime kac defa dedm de esim faiz gelir falan diyo haram diyo. Susup oturmami cok beklerler hakkimi arayinca da dilli oluyorum onlara gore
(5,181 puan) tarafından
Yok kuzum bankaya gidip kasa kiralıyorsun 400 küsür liraya altınları direk oraya koyuyorsun. Kafan rahat sen rahat valla. Kirası fazla görünüyor ama en güvenli yer orası hele de seninki gibi bi kaynananın olduğu evde.
(104 puan) tarafından
Bencede senelik ver parayi koy kasaya senin adina olunca gidip kimsede alamaz ordan bizimde var wsimin adina ben giremiyorum bile iceri
0 oy
(571 puan) tarafından
Canım keşke taksaydın takmadın yerini bilmeselerdi. Ama istemekte tabiki haklisin bayram ağzı bilmem ne ağzı ne demek izinsiz habersiz altınımı almak.
(6,394 puan) tarafından
Kiz o kadar bilezikle diyarbakir gibi yere gidilmiyo ki yol 7 saat hem ozel araba da degldi ilk el opmeye gidince taktim pisman kldum hem altinda cok sevmiyorum
(571 puan) tarafından
Hmmm haklisin bak ama ne kadar saçmalık yaptıkları
(1,499 puan) tarafından
Bayram ağzı demek yani bayram önü demek ben öyle anladım
Canım sende hiçte susma alincaya kadar ne hakla almış ki varsa kendininkileri versin
(571 puan) tarafından
Aynen katiliyorum alincaya kadar konus hakkin onlar senin birakma pesini derim
0 oy
tarafından
Haklisin da baslikla uyumlu dgil sanki soru canim  :)
(6,394 puan) tarafından
Ay o dayisina gicigim :D bi kocami bi kayinbabami ariyo boyle demis bilezik istemis diye gel de sinir olma bacm
tarafından
He o kismi kacirmisim :) bilezikler hakkın canim hicbise olmasa ben en başta kaynanamin benden habersiz odama girmesine yirtarim ortaligi
(6,394 puan) tarafından
Kiz hep giriyo kac defa kiyameti kopardim girme diye bi ara esim dedesiyle konusuyodu cat odaya girdi kriz gecirdim artik sonradan soyleyonce ne varr oglumun odasi degil mi oluyo oglunun odasiysa oglun kiymetliyse al kucagina yaninda yatir dedim
(6,394 puan) tarafından
Dolap cekmece giriyo ya bazen dustan cikarim cat kapiyi acar girme diyorum ne olcak diyo kendi oyle ortalik yerde giyiniyo diye beni de kendi saniyo galiba. Kendi odamda biri kapiyi acicak diye ya kapiyi kilitlerim ya da koekuyla kapinin arkasnda durup giyinirim var mi boyle bisy ya
tarafından
Terbiyesiz demekki ben kaynanamlara gittigimde bile yattigim odayı kilitlerim kimsede oyle dalamaz Allah yardimcin olsun canim
0 oy
tarafından
Ne bilezikmis kullanmayan akraba kalmamis . Insallah geri gelir. 
(6,394 puan) tarafından
60 gram geri getircek ayri kuyumcuya gidip tarticamm geri verirler canm kesin orasi oyle insan degiller ama ben kimseye borc vermek istemiyorum bu devirde
0 oy
(471 puan) tarafından
Sen evde olmayınca hırsız fln girer diye belki kötü bi niyetle götürmemiştir kaynanan. Ama senden habersiz vermesi gerçekten çok çok kötü. Bende olsam cildirirdim
(471 puan) tarafından
Hım anladım canım o zaman bise diyemem biz İstanbulda güvenmedigimiz için :)
(6,394 puan) tarafından
Burasi kucucuk yer kiz hastane avm falan yok iskenderun yakin oraya gidiyoruz hastaneye avmyee falan
(471 puan) tarafından
Bende iskenderundan geldim buraya gelin olarak :) çok özledim ya İskenderunu en çok ta döneri sen şimdi İskenderun diyince çok özlediğim aklıma geldi :) sen nerde oturuyorsun Dörtyol fln mi
(6,394 puan) tarafından
Yok cqnm payasta oturuyoruz
(471 puan) tarafından
Hım anladım canm.
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Hakkını aradgnda suclu olursun gelinlerin kulağına küpe olsun:D bende sucluyum :D
(6,394 puan) tarafından
Aynen oylee dilli olursun, saygisiz olursuz, terbiyesiz olursun, ayy ne fena derler derler de derler bacim :D
0 oy
tarafından

Ben olsam evlerine hırsız sokup hepsini alırdım 2 bileziğin parasınıda alırdım

Şaka tabi de çok ayıp bişey yaa hangi devirde yaşıyoruz iste valla canım onlar senin bi daha böyle bişey dicekleri zamanda benim bileziklerimi benden habersiz veriyonuz bi de ortalığını ne karıştırıyon diyonuz öyle mi o zaman parasını siz verin de :D

(6,394 puan) tarafından
Bidahakine oyle derim o zaman :D timamm :D kiz yerini bilmiyom ki gizli bi yeri varms esimin dedesi taa ev yapacagi zaman yapms o yeri de nerde bilmiyom
0 oy
(2,630 puan) tarafından
Nasıl güvenip koyuyor ki nenenin evine? Biri gelse hırsızlık yapsa kim ödücek onu? Kim suçlu olucak? Saçma sapan işler yapmışlar resmen
(6,394 puan) tarafından
Kendileri de sacma sapan insanlar zaten goturebilseydm kendimle goturucektm
(2,630 puan) tarafından
Allah sabır versin bacım
0 oy
tarafından
Ben buna hırsızlık derim nokta 
(6,394 puan) tarafından
Farki yok zaten
0 oy
tarafından
Vallaha pess gercekten
(6,394 puan) tarafından
Daha neler gorecem Allah bilir
0 oy
(1,850 puan) tarafından

Rahatliga bak senden habersiz almakta nedir hadi onu gectim yerini nasil öğrendi de aldi hadi aldi neden oraya götürdü ve neden verdi başkasina sende keske takip gitseydin ya da bankaya falan verseydin ne işi var evde altinin 

(6,394 puan) tarafından
Yerini biliyodu canm esim gelsn bankaya aticam zaten
0 oy
(523 puan) tarafından
Biz esimle iki tarafi da hayatimizdan cikarmaya karar verdik. Cunku hep kavgalar aile yuzunden. Tavsiye ederim. .
(6,394 puan) tarafından
Ikimizde bunu goze alamayiz canim heleki ben asla vazgecmem annemlerden ki benim ailemin hic bi zaman sorun yarattigi olmamstr
0 oy
tarafından
Habersiz almak ne demek ya nolursa olsun iste kaynanan kendi mali gibi almis vermis resmen bas yaygarayi versinler essek gibi
(6,394 puan) tarafından
Bastim zatenn geri getireceksnz dedm
0 oy
(2,557 puan) tarafından
Ben olsam ortaligi yikarim arar o kaynanayi rezil ederim ne demek bnm koydugum yerden bileziklerimi almak rezil ederim herkese o yapsin 2 taneyi madem eksik senden bilirim sen yapacaksn de
(6,394 puan) tarafından
Zaten kavga ettm suan konusmuyorum bile
(2,557 puan) tarafından
Ben isterdim eksik veya fazla hepsini senden bilirim yapacaksn duran bilezigin sana ne zarari vardi hemen getiriyosun derdm
0 oy
tarafından
Kıyameti koparırdım eyer öyle bisey olsaydi  ama ben eşime verdim borclarimiz var diye 
(6,394 puan) tarafından
Borc olur bende verirm ki 3 tane vermstm zaten 2 taneyi aldi simdi 1 tane kaldi ev alacaz diye sqkliyorum ben
0 oy
tarafından
kuzum takmiyosan eger tavsiyem bozdur bankaya gram altin hesabi ac dursun benimki oyle evde duracagina bankada gramda duruyor hem kasa para odememis oluyosun hemde faiz islemiyor istedigin an kac gramsa para olarak cekip istedigini alirsin yine boyle tek tek gider o bilezikler 
(6,394 puan) tarafından
Ev icin sakliyorum ben canm
tarafından
valla bence sen ev almadan senin evdekiler tek tek gidecek en iyisi bankaya koy grama kendi adina yatir dursun ben takmaya korktum bankada kafam rahat
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Bu resmen kül hakkıdır 
(6,394 puan) tarafından
Aynen oyle canimm
0 oy
(1,422 puan) tarafından
Yuh senin malini nasil baskasina veriolar o kadr zamn neden getrmedikleri belli fesatlik yapmak istemiorm canm ama sen o geri gelenleride bi kuyumcuya goster bence tovbe tovbe
(6,394 puan) tarafından
Aklima geldibzaten gidip graminq bakicam

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 238 göst.
0 oy
16 cevap 563 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde akcakus (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 542 göst.
17 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,719 puan) tarafından soruldu
0 oy