0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (6,087 puan) tarafından
Bna mesaj gelmşti sağlık bakanlığından sağlık ocagnda dyor doktorunuza sorun süte geçiyormu blmiyoruz aradım cvp vermediler hangısı oldunz siz ya

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çocuk doktoruma sordum vurulabilirsin sıkıntı yok dedi ama hangisini vurulim diye sormadım çünkü Alman aşısı vurulacam yarın
-Reklam-
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Biontech oldum doktorumuz emzirmede bir sorun olmaz dedi hemen gelince emzirdim zaten 
(6,087 puan) tarafından
Korkuyorum bı yan etkisi olurmu dye
(25,193 puan) tarafından
Kötü bşy olsa doktorumuz izin vermezdi cnm biz hiçbir sorun yaşamadık
0 oy
tarafından
Sinovac olacağım saat 2de.alerji ihtimali daha düşük diye 
0 oy
tarafından
Olmadım annem hasta oldu aşıdan sonra korktum bebeğe bakamam diye
(1,084 puan) tarafından
Nasıl hasta old canım annen
tarafından
Grip oldu ya evdeki herkese geçirdi bide çok korktum bebek daha bir aylık hastalanirsam diye en azından aşılarını olsun diye düşünüyorum
(6,087 puan) tarafından
Ayy bnde korkuyorum vala bebeğe bşey olur emzdryırum snçta
0 oy
tarafından
Benim doktorum sinovac önerdi sinovac oldum çocuk doktoruda emzirebilirsin dedi bir olumsuzluk bildirilmedi yetkililerde emzirebilirsiniz diyor dedi 
(6,087 puan) tarafından
Vala korkuyorum bebeğe bşey olur dye
tarafından
Yok ya zarara bakarsan şuan elimizde oynadığı mız telefonlar izlediğimiz tv yediğimiz paketli gıdalar daha zararlı
0 oy
(644 puan) tarafından
Biontech yaptim.cnm
0 oy
(7,619 puan) tarafından
Sinovac oldum süte geçiyor bebekte antikor üretiyor 
(6,087 puan) tarafından
Antikor ndr mesela
(7,619 puan) tarafından
Virüse karşı vücudumuzun ürettiği bağışıklılık
0 oy
(670 puan) tarafından
Olmadım canım olmayida düşünmüyorum:))
(6,087 puan) tarafından
Canım seyahat edrmiyecekmiyız eyer vurmasak bnde bebeğe geçer dye korkuyroum
(670 puan) tarafından
Araştırıp bu kararı verdim canım hiç bir asi ruhsatlı değil  nasıl ruhsatsız yan etkileri bu kadar belli olmayan aaşıları önerilir anlamıyorum bir çok asi uzun vadede çıkıyor zaten etkileri 1 senelik aşıların etkiler nasıl çıkmasini bekliyorlar herkes  bir etki çıkmadı diyo zaten ruhsatı bu yüzden vermiyorlar ileride cikicak etkileri için sorumluluk almiylar herkesin kendi tercihi ben hemşireyim calismiyorum çalışıp vurdurmayan arkadaşlarim var tercih tamamen
0 oy
(1,090 puan) tarafından
184  Sabim i aradım emziriyorum dedim sıkıntı olmaz dediler bugün olucam sinovac
0 oy
(256 puan) tarafından
Sinovac oldum canim gecen hafta. Alerji orani daha azmis onun. Bebegimde bisey olmadi.
0 oy
tarafından
Aile hekimimiz sinovac önerdi. Biontech'le ilgili şuan geniş kapsamlı bir araştırma yapılmadı hem de hamilesin senin için sinovac daha iyi olur dedi. Tetanozun ikinci dozunu oldum geçenlerde , kolumun ağrısı geçsin direk korona aşısını olacağım. 
0 oy
(11,927 puan) tarafından
Yarın doktorunuzun onerisi ile sinovac oluyorum. Emzirebilirsin dedi vurulmadan hemen once emzirecegim iyice. Sonra bir daha acıktıgında ise mama vereceğim nerden baksan bu 4 saat oyalar cocugu. 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 289 göst.
15 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ben geldm (2,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 340 göst.
27 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 03 alihan (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 357 göst.
0 oy
5 cevap 92 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde .................. (51 puan) tarafından soruldu

412,678 soru

12,424,557 cevap

45,406 kullanıcı

Kategoriler

...