Bilen bilir belki ben 2.5 yasinda evlatlik verilmisim kendi oz babam tarafindan satilmisim bu aileme cok sukur bana cok guzel sahip ciktilar neyse
Ben 9.sinifa giderken ogrendim abimle konusmaya calistim ne o ne de ben sanirim kardesimiz abimiz oldunu idrak edemedik sanirim birlikte buyumedik diye Konusmadik kavga ettik bana cok kufur etti hakaret etti ama o da kucuktu bende 1 yas ya da 2 ya buyuktu
Evlenecem zaman 18 yasinda birden geldi evlenecem hafta
Zorla mi evleniyorsun dedi ben asker olacagim filan dedi annem bana bakan kadin dedi ki sen gel dugume kardes kusagini sen bagla filan dedi ama gelmedi
Oz annem hulya onu da cagirdim dugunume ne o.rusbulugum ne s.urtuklugum kaldi agiza alinmadik seyler soyledi bana
Simdi 21 yasindayim o zamandan beri abimle hic konusmadik sabah birden geldi aklima instagramdan buldum ostek attim kabul edip birden kardesim diye yazdi kardesim kelimesini duyunca kalbim sizladi sanirim bem onu cok seviyormusum ve abim olmasini istiyormusum
Balikesirde askerlik yapiyormus askeri personelmis yani
Hulya ile konusuyor musun dedim evet onunla yasiyorum dedi ama cok zoruma gitti bizi ayiran onlar ve hala onunla gorusmesi SANİRİM BİRAZ BENCİLLİK YAPİYORUM
Evimin adresini istedi kucuk bir suprizim var sana dedi tam da dogum gunumde temmuz 26 sinda izne cikacakmis sanirim yanima gelecek
Cok mutluyum ikimiz de buyuduk ve ayni hatalari yapmayiz insallah cunku onu kaybetmek istemiyorum
Benim de basim sikisinca abimle konusmak istiyorum cocuklarimin dayisi olsun ostiyorum
Uzun oldu hakkinizi helal edin