+2 oy
512 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (206 puan) tarafından
Bugün saat 11 e randevu almıştım aşı işin saglik ocağına ve gittim aşı bitti gelene gidene vurduk kalmadı yarın sabah erkenden gel dediler. BU ne saçmalık yaa madem gelene gidene vuracam ne diye randevu veriyorsun ozamn kapıda bekleyenlerdw aşı işin gelmişler ve diğer mahsimler bilmiyorlar sormamış lar aşı içn geldik diye yarım saat beklemişler bnde çıktım eşime söylüyorum aşı yokmuş vurmuşlar. Kalmamış falan herkes şaşırdı nasıl ya yarım saattir bekliyoruz bize ne diye randevu vermişler falan bu nasıl iss 

15 Cevaplar

+1 oy
(1,090 puan) tarafından
Bizim ülkede her şey komedi 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Orayı ayağa kaldırırım ulan ne demek yarım saat beklemek hele ki bu sıcaktaaaa
(206 puan) tarafından
Valla Bn gittim arkamdan herkes içeri hücum etti artık kaldilarmi kaldirmadilarmi bilemiyorum :)) bn beklemedim direk girdik sordum yok dediler. Okelendim çıktım çünkü iki küçük çocuğum var açlardi arabada bekliyorlardı :))
tarafından
Boşver hepsini gazlamışsın zaten onlar halletmişlerdir :D :D
(206 puan) tarafından
Aynen öyle :))
0 oy
tarafından
Evet sırf asi vurulsun diye maalesef ki randevu almadan gelenlere vuruyorlar randevu alanlar ortada kalıyor 
(206 puan) tarafından
Aynen öyle ortada kaldık valla eşimde dedi vurdurmayalim şimdilik gittiği yere kadar gidelim dedi bakalım. Nolcak :/
0 oy
(29,358 puan) tarafından

Gelene gidene vurdukmu :Dvalla bunların çoğunun beyin tahtası eksik

(206 puan) tarafından
:))) :))) yokki eksik olsun :))
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Bugün aynı şeyi yaşadım antepte misin acaba benimde 10.50 idi aynu şeyi söyleyip gönderdiler dedim hatta o zaman ne diye randevu veriyorsunuz 6 kişiye vuruyoruz dediler o zmn 10.30 randevu 1 10.40 2inci kişi 10.50 3 uncu kişi 6 kişilik 2 grubu neye göre belirliyorlar
(1,763 puan) tarafından
Kız hangi sağlık ocağı benle beraber 2 bayan daha tartışmıştı yan yana miydik acaba☺☺
(206 puan) tarafından
Hangi semtte sin canm ben perilikaya semtindeyim
(1,763 puan) tarafından
Ben de yeditepe cnm
(206 puan) tarafından
Yok aynı yer değilmiş :)) ama antebin saglik ocakları böyle yapacaksa bütün saglik ocaklarında katliam çıkacak kesin :))
(1,763 puan) tarafından
Yani hastanelerine de gitmek istemiyoruz çok kalabalık oluyor diye sağlık ocaklarında böyle yapıyor.Bilemiyorum dedi yarın gel hatta dedik yarında kafaniza göre alırsanız ertesi güne mi kalacak dedim aynen diyor ben normalde hemsireyim çalışmadığım için aşım bu zamana kaldı böyle bir saçmalık yok yani diyor randevuyu sistem açıyor elimizde o kadar asi yok.
0 oy
tarafından
Obyuzden hastaneye git ben hastanede oldum hemen
0 oy
(1,756 puan) tarafından
Bende gittim öğleden sonra gel dediler :( 
(206 puan) tarafından
Öğleden sonra dese giderdim ama sabah cocuklaela kahvaltı bile etmedim saatimi gecirmeyeyim diye boşa düştüm
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Hastanede vurulsana hemen yapiyolar beklemezsim
(206 puan) tarafından
Öyle yapacam galiba buradaki sağlık ocağıni hiç beğenmiyorum hiç memnun değilim
0 oy
(11,926 puan) tarafından
Sacmalıyor lar iste gecen gunde ben hastahanede işimiz vardı dedim ki aldım randevu ama bu gun vursanız olmaz mı yarın ir daha geleyim 2 kucuk cocuk asla vuramayoz dediler 
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Şikayet ederdim birde randevusuz aşı yapılmıyor diyorlar gelene geçene vurmuşlar saçmalığa bak
0 oy
tarafından
Aaa çok saçma ama şikayet edin sağlık bakanlığını arayıp. Geçen gün annem de olamadı ama biontech için randevu aldık geç saate almıştık o saatte randevu alan 4 kişi varmış ama biontech aşısı 6 kişi olmadan paket açılmıyomuş o yüzden yarın öğle arasından hemen sonra gel yapalım dediler öyle gitti 
0 oy
(1,615 puan) tarafından
Oh gelene gidene vurduk bide pişkin pişkin la havleee
0 oy
(7,930 puan) tarafından
aktif aşı olduğu için şişe açılınca anında yapmak gerekiyormuş.

Geçen hafta salı günü randuvu alıp gittim sağlık ocağının kapısında oğlumu tutması için kız kardeşimi bekliyordum hemşirem hemen aradı aşıyı bekletemiyoruz dedi.

Ama randevu alanları mağdur etmemeleri gerekir randuvu alanları 6kişi 6kişi içeri alıp şişeyi açmaları gerekir
0 oy
(8,110 puan) tarafından
Şikayet edin sağlık ocağınızı. Yaptıkları yazmış çünkü
0 oy
tarafından

Bizim sağlık ocağı da içeri almiyo randevu yok diye:ermm: çocuğu götürdüm damaklarini kasiyo seli akiyo diye:angel: daha 2.5 aylık diş mi çıkartır acaba bir sorim dedim:ermm: içeri almadılar randevu al gel abla diyo:ermm: MHRS den baktım 3 gün sonrasına var bende eve geldim:angel:

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 91 göst.
20 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde YiğitAli'm (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 316 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,196 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 347 göst.
6 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 403 göst.
25 Eylül 2019 Diğer kategorisinde Leylaa (34 puan) tarafından soruldu

411,169 soru

12,376,601 cevap

42,865 kullanıcı