0 oy
946 göst.
Diğer kategorisinde (927 puan) tarafından
Bende kaunanamlarda şuan kiradayiz.kiralari kayinbabam oduyor.bizim.diger borclari esim oduyor.nisanliyken ev almislardi dublex neyse ev bitti ruhsatı bekliyolar içerdeki merdiven iptal edilecek ayrı kapı acilcak yani yukarısı ayrı bi daire olarak yapılacak bizim için.ama paraları yok eşim dedi ki babam bilezikleri senden borç alicak evimizi yapcaz sonra geri bagliyip vercek.bi yanim verim en azından evimiz olur kiradan kurtuluruz diyo.bi yanımda hem onlarla altlı üstlü olcaz hem de eve geçince biz yeme icmeyide ayircaz illaki sorun çıkacak biliyorum ailesi bizi kovar falan bileziklerimde yalan olur mu diye dusunuyorum.ikilemde kaldım.

Bir diğer konuda tek gelinim her gün oraya gidiyorum is güç yardim ediyorum.evde kaynana kayınpeder 2bekar kayın ve boşanmış 1cocuklu gorumcem var.1sene olacak durum bu çok skldim artik esimde öyle.ama düzgün bi isi yok sırf bos kalmamak için her gün İzmire gidip geliyor orda is yapıyor.anca borclara yetiyor.Kaynanalmar her ise beni çağırıyor Yoruldum artik sinirlerim bozuldu.baska konu daha var onu da başka postta anlaticam.halim kalmadı artik 

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aklın varsa vermezsin.  Yalan olur ruyanda görürsün bir daha ve kiymette bilmezler.
(927 puan) tarafından
Ev konusu ne olacak peki isin içinden cikamiyorum bende esimde stresten olucez ya
tarafından
O kadar zengin mal mülk sahibi ki eşimin ailesi ogluna bir ev bile vermedi adam akıllı. Ki bir tane bilezigimde onlarda 3 senedir şeref namus yapcam iki ayda dedi vermedi üstüne diğerlerini de istedi kavga çıktı vermedim diye bir daha güvenir miyim bir tane yapmamış cimrilikten, hepsini mi yapacak kısaca yapmadiklari bir taneye karşı bile defalarca evimden defol git dedi esimi bile kovdu babası ama esim hakkimi emegimi size yedirmem 16 senedir size çalışıyorum çıkmıyorum dedi . Sakinverme borç yapsınlar esdosttan akıllı ol
tarafından
Sen bilirsin.  Bak benim evimi 10 ay once inşaata soktular bu evde dubleksti merdiveni iptal ettiler kapattılar.  O kadar zenginliğe karşı para yok dediler o kadar bikmistim ki bende vereyimde yapsınlar  yeter ki evim asim onlardan ayrı olsun dedimm meğer birinde 18 milyar borç parası ve 60 milyarda o ay kazandığı parası varmış esim bile benden saklıyordu ben durumun farkına vardım vermiyorum dedim iyiki de vermemisim kavgayla ayirdik evi yeme içmeyi konusmuyoruz şimdi onlar istedi böyle olmasını.  Allaha çok şükür ki vermedim bilezimlerimi. Yoksa o bir taneyle birlikte şimdi bunlarda ruya olmuştu.
(927 puan) tarafından
Esimde hakkım olanı almadan ayırmam .evi diyo 10 yıl essek gibi çalıştım o arsayi aldık simdi eve geçmeden ayrılırsam vermezler diğer kardeşi geçer o eve o yüzden bu kadar sabrettik
(927 puan) tarafından
Haklisin valla.erkek aileleri çok değişik ya bi istedikleri olmasa yada ayrılmak isteyince düşman kesiliyolar.eşim bi ara beni savundu diye kayın babam terbiyesiz dedi bi daha eve gelme bide oructu evde hiç bi şey yok normalde orda yiyiyodk.iftara 15dk vardi eşim gitti son parasıyla durum flaan yaptırdı öyle açtık orucumuzu :((
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben güvenip vermezdim açıkçası
(927 puan) tarafından
Bende bilemiyorum çok kararsizim.bide kayinbabam değişik bi adam oğullarının eve verdiği paraları bi deftere yaziyor yarin bi gün ayrılınca hakkin neyse vermek.için ama
tarafından
Kimse %100 güvenilir değildir canım durumu olmaz veremeyedebilir sizin çok ihtiyacınız da olabilir yarının ne getireceğini bilemezsin
(927 puan) tarafından
Oda doğru uff
0 oy
(2,131 puan) tarafından
Tek gelin olmsk zor  yeme icme ayri olmaz slt ust olunca daha sık cagiracaklar ve kendi evini bile temizliyemiyceksin emin ol bi laf var yskin evim pokum evim diye bnde senin gbi oturdum 9 yil hir gur evimi ayirdim ama gel gelelim uzaga gdemedim esim anasi babasina duskun oldu birden yakindi ayni bahce icinde sitelerdeydik surekli gel ya pat gelirler ya bahceden cagirir tel acar usanmistim artik tek ayri olan yatagimizdi malesef ..
(927 puan) tarafından
Bende ondan yakin istemiyorum ama evimiz olsun kıradan cikalim en azından kira derdimiz olmaz diye ama uff
(344 puan) tarafından
Huzuru ararsın belki kira vermezsin ama huzurun kaçınca keşke kirada olsaydımda bunları yaşamasaydım dersin ben onların evinden kiraya çıktım  ev bark hikaye oluyor bir süre sonra az aşım ağrısız başım
(927 puan) tarafından
Esimle dun konuştuk ayircam evi dedi ağladım ben sarıldı etti gerekirse evi uzağa kiraya koycam üzülme sen dedi.babamla konusucam hesabimi kitabimi ayircam kendi ayaklarimin üstüne durcam dedi ❤
0 oy
tarafından
Tapu kimin adina
(927 puan) tarafından
Kayınpederimin :((
0 oy
(4,982 puan) tarafından
Valla ben olsam o eve de gitmem altınları da vermem. Gerekirse evin kirasını ödemeye devam etsinler. Sen mümkün olduğunca onlardan uzak durmaya çalış değil aynı apartmanda hatta aynı mahallede bile olmayın.
(927 puan) tarafından
Kira bizi zorluyo 600tl kira 950 mobilya taksidi var yeni bitti beyaz eşya telefonumun taksidi.ayreten eski ortagina 4.5milyar borcu var.ben esimle kuru ekmek yemeğe raziyim oda oyle ama gerçekten erkekler için çok zor zaten isleri rast gitmiyor çok sanssiz
(4,982 puan) tarafından
Anladım canım Allah yardımcınız olsun. İnşallah en kısa zamanda yoluna sokar işleri eşin. Sen biraz daha dişini sıkmaya çalış. Kendini ezdirme yıpratma kendini. Her şey yoluna girer inşallah.
(927 puan) tarafından
Dun konuştuk esimle ağladım falan dedi üzülme hesabı kitabi ayircam kiraya uzağa gideriz halledicem dedi ❤
(4,982 puan) tarafından
Çok sevindim canım senin adına :) Allah her şeyi güzel gönlüne göre versin :)
(927 puan) tarafından
Allah razi olsunnnn❤❤❤
0 oy
(571 puan) tarafından
Valla o bilezikler giderse bidaha geri gelmez derim zira aynısı bizimkilerden birine yapıldı. Bana kalırsa verme derim zaten alınmış ev öylede böylede içi yapılır verme yapsınlar 
(927 puan) tarafından
Üst kat genisletilcek normalde küçük ya dublexlerin üstü şuan birikim de Yok onlarda borç alacakları kimsede yok nasıl olacak blmiyorum
(571 puan) tarafından
Valla verirsen unut derim hani göze aldıysan da ver :) bizimkilerde dublex aldı 2ye ayırdı yeni gelin aldıkları verdi bidaha alamadı halada söyleniyor eltim olur kendileri eve yerleşti ve kaynana kayni falan yok kendi kocasi cocugu yasiyor alttada bi kaynim ama hala altin istiyo kim verecek kimse vermicek 4 yıl kadar oldu
(927 puan) tarafından
İnşallah duzelicek esimle güzelce konustuk gerekirse evi uzağa tasicam dedi
0 oy
(3,445 puan) tarafından

Walla evliligimin ikinci haftası idi kayinbabamlara gelmiştim bayramdı ki biz büyükşehirde onlar ilçede yaşıyordu dedi gel altınlarını ver ev alalım sana burdan 1 kilo altınım vardı neyse bende dedim ki ev isteseydim ev alin bana derdim altınlarım kalsin neyse 2 yıl boyunca hep muhabbeti döndü bizi buraya getirebilmek için en son dedi 100 milyar vereyim ev alin eşim dedi gidelim sen kızı büyüt sınavlarını bitirirsin bu fırsatı kaçırmayalım kızım bir yaşındaydı annem bakıyordu ben çalıştığım için dayanamıyordum ben kziima tamam dedik kalktık geldik 100 milyar o verdi 100 milyar ben 100 milyarda kredi çektik geçen gün görümcem diyor ki cama kayinbabam sağolsun yazın  babam ev almış siz yardım etmişsiniz gelde sınır olma demen o ki vermeyin :D 

(927 puan) tarafından
Erkek aileleri hep boyle..benim gorumcem dayısının oguluyla evliydi evi falan herşeyi ayrı başka sehirdeydi hatta adamı zorla buraya getirtmeye çalıştılar olmadı simdi bosaniyoelaf uzun mesele ama kendi kızları için oyle istiyolar ama ogullarini gelinlerini rahat birakmiyolar
tarafından
Canim 1 kilo altina kactane ev alinir zaten ya . Yardimsiz alirmissiniz zaten
(3,445 puan) tarafından
Ya o zorluk işleri beni pek ilgilendirmez kafama eseni yaparım da o an çalışmasam eşim iki kredi ödüyoruz tek basina yapamazdı dedik gider iki yıl kalır döneriz maksat o 100 milyarı kaçırmayalım yoksa vermez ahmaklık etmişiz o zaman ki 1 kilo altın 100 du şimdi 200 oldu verdiği para helal olmadi yani :D
 Dr.elif  yok ya burda evler 300 dem başlıyor 1 trilyona çıkıyor
0 oy
tarafından
Sen bilezikleri versende vermesende yapilcak nasil olsa verme bence nasil olsa kiymet bile bile oluyolar ya
(927 puan) tarafından
Vermesem kalır kaynim yapar geçer.o evin çoğunda eşimin çalışma hakki var 10yil gece gündüz çalışmış hep babasına vermiş
0 oy
tarafından
Verme bence yine sen bilirsin senin için iyi olcaksa ver ben eşime verdim 
(927 puan) tarafından
İyi olur aslında evimiz olur ama evi ayircaz onlarla altlı üstlü bile olmak istemiyorum o yüzden kararsızim
0 oy
(119 puan) tarafından

1. Kendi evinin olması kadar güzel bişey yok 

2. Tapuyu üstünüze alın 
3.ise ha altlı üstü ha birlik oturma çok zor bilemedim 
4 ben olsam evi benim üstüme ve ya esimin üstüne yaparlarsa  altınları veririm sonuçta ev sahibi olacaksın. Ama bi yandanda altınlar sesin güvencen çok karışık 
(927 puan) tarafından
Hah iste bende o karmasadayim ruhsat muhtemelen bayramdan sonra alınacak esimde zaten tapuyu alsam herşey kolay olacak dedi ama.imar affını kacirdik maalesef
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Ya karısmak gibi olmasın cok zor durumda kayınpederine güveniyorsan ver ama güvenmiyorsan yatın öbür gün kendi evlerine bozdular diyebilir.. Bilmiyorum zor durum 
(927 puan) tarafından
Borç olarak alcakmis ama bilemiyorum.tekrar yapıp verme durumu da zor ortada kalmaktan korkuyorum
(1,093 puan) tarafından
Evet bende güvenemezdim.. Eger baska yerden bulma imkanları varsa bozma istersen..
(927 puan) tarafından
İmkânları yok gibi görünüyor kim 20.30bin borç verirki
0 oy
(6,137 puan) tarafından
Sende o görümce varken giden hiç bisey gelmez bizde size ev yaptırdık derler ha bide kayınpederin isterken hayır diyebilecek misin? Bütün işlerine gorumcek varken sen niye gidiyorsun neden öyle alıştırdın onlari
(927 puan) tarafından
Utanmiyolar çağırıyorlar özlem gel su ise yardım et özlem de özlem gelinim ya mecbur kiliyolar.ama 1sene sabrettim.esimle dun konuştuk babamla kojusuup ayircam dedi ev isini de gerekirse uzaga kiraya tasiniriz dedi
(6,137 puan) tarafından
Onlara vereceğine kendin harca altınlarını hiç olmazsa yanmazsin
(927 puan) tarafından
Ev meselesi aklımı karıştırıyor bu ev bize lazim kirada çok zor eşimin isleri yolunda değil zaten
0 oy
tarafından
Sen evin ayriyken böylesin birde alt üst oturunca o zaman gir dünya kaç bucak yatmadan yatmaya evine çıkarsan yine şükredersin ben hiç haz etmiyorum su birlik oturma işindense bu altlı üstlü mevzusundan da kamu spotu çekip tvlerde yayın edicem artık birlik oturmak alt üst dairelerde oturmak pismanliktir yapmayın yaptırmayın hayatınızı yakmayın diye 
(927 puan) tarafından
Aall benden de o kadar bu 1sene geçmek.bilmedi 10yas yaslandim ben bide sessiz bi insanım.ama sabir tssim catladi.eşim artik ayircak uzakta olcaz ne halleri varsa gorsunlr bizden bu kadar
tarafından
En iyisini yaparsin güzel kardeşim uzaktan uzağa tatlı tatlı geçim edin dünyanın en mükemmel insanlarıda olsa el ile geçim etmek dağ ile güreşmeye benzer ben sana komple bırak onalri ya da saygısızlık et demiyorum ama ne kadar mesafe o kadar iyi
(927 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum hayırlısı hakkımızda Rabbim eşimin yardımcısı olsun
0 oy
(1,934 puan) tarafından
Canım beNimde altinnbilezik hepsini aldılar 7 sene oldu hiç senin altinlarida almıştık bile demiyorlar artık 
(927 puan) tarafından
Haram ya o kizin mehri ben aslında vermek istemiyorum ayrılmak istiyorum onlardan tamanen
0 oy
(3,533 puan) tarafından
Tek kirada otr  canım o da bitince daha yakın olcaksınız ve aramiycaklar seni kapına girişecekler Bnce eşi satın kaçın  baş edemezsiniz ki
(927 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum daha yakin artık dk başı gelir yada çağırırlar
0 oy
(2,189 puan) tarafından
Ben olsam vermem canım. Bi araniz bozulursa gider altinlar. Simdi alttan alıyorsun da iyisiniz peki sonra nolcak 
(927 puan) tarafından
İste bende onu düşünüyorum ayrılma konusu geçince hepsi şeytan kesilecek.olan yine bize olucak
0 oy
tarafından
Ya ayrıl baştan yada altın ver ama tapu üstünüze alın kiradan kurtul en azindan
(927 puan) tarafından
Kiradan kurtulmayı istiyorum ama onlarla altlı üstlü olmak istemiyorum :(

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 368 göst.
23 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Zuhalll (735 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 614 göst.
26 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Aysegul001 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 211 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 206 göst.
17 Ocak 2023 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,798 puan) tarafından soruldu

407,208 soru

12,222,559 cevap

36,817 kullanıcı

...