Aynı binada oturuyoruz 50 li yaşlarda bir kaç kez görüştük binada selamlaştık o kadar ben hamileyken evi tadilat yaptırdı kırılacak eşyaları varmış getirdi salonuma koydu sıkıntı değil zaten kapısı kapalı duruyor salon öyle oturma odasını kullanıyorum sonra bebek görme falan dedi bende virüs var kabul etmiyoruz babaannesiyle ayni sitedeyiz o bile evde kimse bi hafta dışarı çıkmazsa geliyor ya da bizi çağırıyor dedim geçen yine kapıyı çaldı kapıda kocaman bebek uyuyor yazıyor yinede 2 3 defa zile basıyor kızım uyandı açtım cam balkon yaptırdim silicem açamıyorum gel ac diyor bende bebekle gelemem dedim ben bakarım diyor hayatta annem kayinvalidem hariç kimseye emanet edemem durmaz da zaten olmaz dedim aslında bebek olmasa da gitmezdim ben öyle şeylerden çok çekinirim hiç evine gitmedim evinde in mi var cin mi nerden bileyim bebeğimde bahane oldu bi yakınım olsa tabiki bebekle de giderdim yardim ederdim şimdi yine geldi 2 defa zile bastı kız uyandı ağladı açtım yine bir şey istiyor bebegi sordu 7 aylık dedim avrupada mi yaşıyoruz diye laf sokuyor bende pandemiden dolayı kimseyle görüşmüyoruz kendi dayım bile daha dün bahçede gördü dedim ne desemde gelmese bi daha ya ...