0 oy
423 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Aynı binada oturuyoruz 50 li yaşlarda bir kaç kez görüştük binada selamlaştık o kadar ben hamileyken evi tadilat yaptırdı kırılacak eşyaları varmış getirdi salonuma koydu sıkıntı değil zaten kapısı kapalı duruyor salon öyle oturma odasını kullanıyorum sonra bebek görme falan dedi bende virüs var kabul etmiyoruz babaannesiyle ayni sitedeyiz o bile evde kimse bi hafta dışarı çıkmazsa geliyor ya da bizi çağırıyor dedim geçen yine kapıyı çaldı kapıda kocaman bebek uyuyor yazıyor yinede 2 3 defa zile basıyor kızım uyandı açtım cam balkon yaptırdim silicem açamıyorum gel ac diyor bende bebekle gelemem dedim ben bakarım diyor hayatta annem kayinvalidem hariç kimseye emanet edemem durmaz da zaten olmaz dedim aslında bebek olmasa da gitmezdim ben öyle şeylerden çok çekinirim hiç evine gitmedim evinde in mi var cin mi nerden bileyim bebeğimde bahane oldu bi yakınım olsa tabiki bebekle de giderdim yardim ederdim şimdi yine geldi 2 defa zile bastı kız uyandı ağladı açtım yine bir şey istiyor bebegi sordu 7 aylık dedim avrupada mi yaşıyoruz diye laf sokuyor bende pandemiden dolayı kimseyle görüşmüyoruz kendi dayım bile daha dün bahçede gördü dedim ne desemde gelmese bi daha ya ...

12 Cevaplar

0 oy
(12,777 puan) tarafından
Kapının ziline basma lutfen bak cocuk uyaniyo de ikaz et gelirse de acma çalsın gitsin dustaydim de esimin rizasi olmuyo de istemiyor isen  
(12,777 puan) tarafından
Söylemez isen oyle devam eder lutfen zile basma cocuk uyaniyo kapiya tiklat vs de
tarafından
Söylemeye calisicam olmazsa sağol canm
(1,950 puan) tarafından
Kapiyi acma bence çalsın çalsın gitsin. Ben yapıyorum onu bebek uyuyunca bende uyuyorum de ki oyle oluyor benim zaten
tarafından
Uyanıyor bebeğim canm bi de ağlamaya başlıyor hemen duyuyor diye mecbur açıyorum ama artık ayıp falan demeyeceğim olmuyor böyle
(1,950 puan) tarafından
Anlayışsız kisiler de farklı valla. Zili sok gitsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zile basmamasini söyle 
tarafından
Annem yaşında kapıda kocaman yazıyor ağzım varmıyor söylemeye ama olmadı söyleyeceğim artık
0 oy
tarafından
Zili sök ziliii kapiya da vurma bebem uyuyo de uyar 
tarafından
Zili iptal edicem canım bi daha saçma sapan şeyler için tekrarlarsa söyleyeceğim
tarafından
Yani soyle bebenin duzenini o dusunmez
tarafından
Haklisin ya sağol
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Habire aynı şeyi tekrarlıyor madem güzelce uyar baktın anlamıyor yüksek ses tonu ile uyar kimse kimseyi rahatsız edemez
tarafından
Kendi yaşlarımda olsa hakkını verrdim çoktan ama annem yaşında ağzım varmiyor demeye ama olmadı artık fazla oldu söyleyeceğim
(3,754 puan) tarafından
Vallaha ne yalan söyleyeyim kızım uyurken Zile basıp habire birşey için gelen olursa kim olur olsun kızarm
0 oy
(1,575 puan) tarafından
Zili bantla yüzsüz gibi banti kaldırır çalarsa o zaman yeter artık dersin bence:d
tarafından
:)) evet bu da olabilir sağol zaten yine saçma sapan bir şey için gelirse söyleyeceğim
0 oy
(101 puan) tarafından
Zilin alt kısmına kürdan sikistir kadın gelirse çocuğu uyutuyorum müsait değilim iyi günler de kapat kapıyı kapat hiç muhattap olma bir zaman sonra ayağı kesilir ben öyle yaptım bir komsuma
tarafından
Canım hakkini çoktan verirdim çünkü yaptığı gerçekten yanlış ya ama annem yaşında diye susuyorum bi daha saçma sapan bir şey için gelirse söyleyeceğim
(101 puan) tarafından
Benim bir komşum var temizlik hastası devamlı birşey için gelirdi bende dediğim gibi onun konuşmasına fırsat vermeden çocuğu uyutuyorum müsait değilim diyip kapatıyorum bir iki geldi sonra eltime gitmiş demis eltin komşuluk sevmiyor heralde diye sona yolda görünce bile görmezden geliyorum hiç daha kapıma gelmiuor
tarafından
Valla canım ben komsulukta sevmiyorum annemlerde cok güzel komşularımızda vardı severdim de ama şimdi insanlar böyle değil ancak kendi yaşıtım ve eşim eşini falan tanıyorsa öyle gider gelirim yoksa hiç lazım değil hele bu dönem de samimi olduğum arkadaşlarımı bile göremiyorum ki gerek yok
(101 puan) tarafından
Aynen öyle bende o mantiktayim. Gerckten
0 oy
(122,942 puan) tarafından
kapiya guzel bi yazi yaz pandemiden dolayi gorusmuyoruz bizden uzan durun yaz
tarafından
:D inşallah anlar ya ben bunu yaptırayım eşime akşam çıkarttırıp getirsin
0 oy
(14,488 puan) tarafından
Sürat yap cnm bellimi anlamiyo tatlı dilden
tarafından
Evet canım anlamıyor ya insanlar çok tuhaf
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Ben geçen gün apartman yoneticisini azarladim. Bebeğim olduğunu bliyo 3 kez zile basilir mi ya. Açtım dedim bebeği uyuttugum oluyo zile 1 kez bassaniz  açma imkanım olunca açıyorum zaten dedim .. bide bana akıl veriyo zilin telefonunu indirdiğinde zil sesi gelmez dye.. gerçi bnu ogrendifim iyi oldu da bozdum yani.. senin o komşu terbiyesizzz.. desene uyuttugum oluyo abla sen hafif tiklat kapıya msaitsem açarım zaten zile basma mümkün mertebe dye.. 
tarafından
Canım kapıda bebek uyuyor yazıyor kocaman eşim aldı taktı kimse calmasin diye kadın annem yaşında yoksa bende diyeceğimi biliyorum ama artık laf sokması falan taciz ediyor resmen yine saçma bir şey için gelirse diyeceğim ama büyüklük falan kalmadi
(4,962 puan) tarafından
Canım uslubunca demessen gelir ki isterse 8o yaşında olsun yaşı ile bunun ilgisi yok aslında onun anlayışlı olması lazım görmüş gecirms
0 oy
tarafından
Beni rahatsız etmeyin rica ediyorum de tercihim bu yönde bebeğim var ondan ayrı olamıyorum de açık açık konuş o da ne komşu zırt pırt arsız mı ne hic sevmem
tarafından
Ben sevmem resmen taciz ediyor artık söyleyeceğim mecbur
0 oy
tarafından
Ben hep eşimi öne sürdüm eşim Bi yere yollamıyo virüsten dolayı çok pimpirikli dedim kimse gelmedi bide zırt bırt bebe uyandırmış sinir bozucu bişey 
tarafından
Anlamıyor kadin ya kapıyı çalıyor açmıyorum 2 3 kez zile basıyor

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 360 göst.
23 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Bir ben (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 123 göst.
17 Haziran 2024 Aile kategorisinde ile ile (993 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,367 göst.
2 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 05060708 (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 387 göst.
18 Nisan 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Seymenn (1,052 puan) tarafından soruldu

405,827 soru

12,162,345 cevap

36,608 kullanıcı

...