0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (3,101 puan) tarafından
Kızlar ben bugün anladimki nefret ediyormusum benim gorumce ile eşimin kuzeninin eşi sağolsun ben hastaneye gittim ama keyfi bekletmedim doktor bı saat boş boş bekletti odasında sonra bime gittik böyle birşey görmedim ben herşeyi aldım bekliyorum baktıkları yere 40 defa bidaha bakıyorlar sonra 101den bez meselesi gittiler oraya hemen dibimizde beni diktiler sıcakta eşyaların başına kizimla 5 dk dediler tam yarım saat bekledim meğerse hanfendiler geziyorlarmis oyuncak moyuncak alıp gelmişler bez desen ortada yok eşim birsuru kızdı bı yandan ariyim onları bı dedi ben onledim ben arada kötü olcam diye bide diyorlar bizde seni hastanede bekledik ben keyfimi beklettim sizi dedim Allah aşkına aynı şey başınıza gelse ne yapardınız kızlar kızım birde ayakta uyuyordu deli oldum en çok kızım perişan oldu..

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kimse ile alışverişe gitmem  beklemekten nefret ederim beklemem ben gidiyorum derim o sıcakta ne o öyle 
(3,101 puan) tarafından
Burda yanımızda biri olmadan gittimi bön bön bakıyorlar laf ediyorlar canım yoksa ben bunlarla gidermiyim eşimde pişman oldu yollamaz bidaha onlarla kesin
-Reklam-
0 oy
(137,869 puan) tarafından
valla benim kocamda oyle alarm8 de calar evden cikisi 11 bulur miy miy gicik kapiyom
(3,101 puan) tarafından
Bende aynı canım ya hele hele markette bir saat oyalanamam onların üstüne dünyanın şeyini aldım kasada bekledim gorumcemin 1 saat oyalandigi bir kaç bisküvi kraker ben hem kahvaltılık hem bakliyat hemde iviri ziviri aldım onlar benden ne kadar sonra alışverişi bitirdiler deli oldum deli
0 oy
(4,591 puan) tarafından
Resmen intikam almışlar 
(3,101 puan) tarafından
Hastanenin intikamı ise ben onları sıcakta bekletmedim hastane kalabalık değil serin serin beklediler sıcakta bekletseydim naparlardi acaba
(4,591 puan) tarafından
Arabaylami gittiniz sende arabada açıp klimayı otursaydin ne vicdansız insanlar var
(3,101 puan) tarafından
Keşke araba olsa canım valla BİM'in önüne oturdum eşyaları biraktilar saf gibi bekledim 5 dk dediler tam yarım saat sonra geldiler 101 uzak olsada neyse desem hemen 1 sokak arkada
(4,591 puan) tarafından
Yok ya kasti yapmışlardır keşke sende gireydin içeri
0 oy
tarafından
Bekleten olmadimgim icin bekleyende olmak istemem nefret ederim 
(3,101 puan) tarafından
Bende öyle canım ya valla sırf bugün onları beklettim diye doktoru tersledim ki benimki sağlık keyfi bekletseydimde öcümü alsalarmis o zaman zoruma gitmezdi
tarafından
Aman bosver herkes kendi keyfinde
(3,101 puan) tarafından
Enayi yerine konuldum resmen
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Hiç sevmem bekletilmeyi o yüzden genelde hep eşimle çıkarım 
(2,922 puan) tarafından
Aynı biz :)
(3,101 puan) tarafından
Kurbana kadar cikmiycam valla eşim gelsin toplu Alcam bidaha çıkmam onlarla biyere
(2,922 puan) tarafından
Bencede çıkma cnm ne cikckn akıllarınca intkm alms
(3,101 puan) tarafından
İntikam değil kız her zaman boyleler boş boş gezerler eşimin bı lafi var " imamın deli eşeği gibi" affagshsh
(2,922 puan) tarafından
Hahaha oda iyimisss :))))

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,434,523 soru

23,593,582 cevap

305,686 kullanıcı

...