0 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından
Kızlar aranızda yaprak satan yada bildigi güvendiği bir site var mı yaprak almak istiyorum böyle büyük olsun yapraklar ben küçük sevmiyor ya varsa yardımcı olursanız sevinirim

6 Cevaplar

0 oy
(1,690 puan) tarafından
Tokattan sipariş veriyoruz.. 5 kg 125, 3 kg 75 TL.. İstersen yardımcı olabilirim 
tarafından
Güzel mi acaba ya kaynanamda tokattan alıyor ama küçük küçük yaprakları ve hemen eriyor yırtılıyor
(1,690 puan) tarafından
Yağız Efem kuzum bu yaprağı ye, daha önce yediklerim yaprak mıymış dersin :) :) :)
tarafından
Bnm aldığımı da öyle diyorum bn çok güzel avuç içini komple örtüyor ve dolu dolu şehirden şehire değişiyor fiyatları demekki
(1,690 puan) tarafından
Biz geçen sene de almıştık bu yapraktan aynı kişiden.. Yaprak boyutu falan hoşumuza gitmişti.. Bir de tanıdığımızın tanıdığı olduğu için güveniyoruz.. Ama kargo konusunda bilgim yok.. Biz Yalova da oturuyoruz.. Tanıdıkları bir otobüs şoförü varmış Yalova ya gelen, bize otobüsle ücretsiz gönderiyor.. Başka şehire ne şekilde gönderir bilmiyorum canım
(1,690 puan) tarafından
Olabilir bilemiyorum.. Ama Yalovada da 120 TL ye falan satılıyor Tokat yaprağı adı altında.. Ne kadar doğru bilemiyorum tabi :)
-Reklam-
0 oy
(163 puan) tarafından
Caim canım yani annem kendisi yapar yaprağı ağacından toplanır siyah üzüm yaprağı ben diğerlerin dedim sevmiyorum alışamadım sanırım
0 oy
tarafından
Görümcmn Manisadaki arkadaşı yapıyor 5 kilo 70 TL geçenler de aldım bn yaprağı çok güzel 
(191 puan) tarafından
5 kilo 70 TL ucuzmuş ya az önce bir arkadaş ,5 kilo 125 dedi
(191 puan) tarafından
Resim falan var mı acaba
tarafından
Evet şok oldum bnde çok fazla onların kız kardeşim şuan sarıyordu akşama sorcm nsl olduğunu
(191 puan) tarafından
Sor bakalım banada bilgi verirsin eğer güzel se alırım
tarafından
Tmm cnm söylerim
0 oy
(22,059 puan) tarafından
Annem almis valla bana gecen gittigimde koydu arabaya 90 verdim diodu daha sarmadim ama 
0 oy
tarafından
Valla bende okadr çok varki komşum olsaydın yarım bidonumu sana verirdim :D sgagags
0 oy
(1,110 puan) tarafından
Annemler köyden getiriyor kadife gibi yaprak :) 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 72 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zanaxx (33 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,742 soru

23,625,113 cevap

307,005 kullanıcı

...