Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_61776ec2554600649022955f454c1feb, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
1.sezaryan olup 2.normal dogum yapan varmi-Aile & Aşk
0 oy
243 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (849 puan) tarafından
Cok istedim normal dogumu   35 dan 38e kadar  1cm aciklikla gezdim agrim vardi ama bebegi icerde tutmak icin igne falan yaptilar neyse 38de kontrolum vardi  nstde sancim cok cikti  1 saat dinlendirdiler  yürüdum  die  falan belki sancim olmustr die  1 saat sonra tekrar nstye bagladilar agrim yine cikti  sen dogurursun bu gece  diyip  eve gondermedi doktorum bişey olurmuş    ben şok oldum hatta inanamadm agrim  kacinci haftalarda başlamisti hic onemsememis ne yalan soluyim şaka yapiyo saniyorum doktoru   gece boyunca srekli acilmami kontorol ettiler ebeler  okadar kontrole kanamamda oldu  acilma olmadi sabah doktorum geldi    oda alttan muane etti 1.5 tan yukari  cikmamisti  açilmam seni  sezaryana alicaz bu kadar ağrın varken  sana suni veremem  bebeğe bişey olur dedi  bnde kabul ettum bebegimin sagliği  daha onemliydi   sezaryandada hemn ayaklandm  aslinda ama normalide tatmak isterdim ne kadar  arası oluyor   uzun oldu biraz kızlar   okuyanlar hakkınızı helal edin

4 Cevaplar

0 oy
(158 puan) tarafından
Çok istedim normal olsun. Tam 39. Hafta da suyum boşaldı. Gece saat 3.45 di. Sabah 10 a kadar hastanede nst ye bağlı kaldım. Değil 1 cm yarım cm açılmam olmadı. Bebeğim asla aşağıya inmedi. Top gibi kaldı gögüs kafesimin altında. Suyum tamamen bitince doktor sezeryan a almak istedi. Bebeğimi tehlikeye atmamak için elbette sorgusuz kabul ettim çünkü gereken herşey yapılmıştı. Bende çok isterim olacaksa bir sonraki normal olsun ama şu ana kadar karşılaştığım hiç bir doktor sezeryan sonrası normal doğuma anneyi zorlamıyor ( haklı olarak). Anne bebek sağlığı içinde bende olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum. Rabbim kalbine göre versin inşallah 
(849 puan) tarafından
Tabi cnmm skınti olucaksa bn zaten kabul etmem bn sezaryan oldu yan odada biri normal oldu 2.gun bile yuruyemiyodu kızcsgiz ama bn aksamina yurudum dger gun islerimide yaptim bebegimede kendim bktim canm   o sgrim vardi bnm hep ama ozamna kadr bisey denediler tsk diye yatırdilar herkezr veriliyor suni bna vermedi özel hastane diye beklemedi ben ole dusunuyorm
-Reklam-
0 oy
(12,520 puan) tarafından
1 sezaryen oldu 2.normal doğum oldu canım benim. Şuan 3. Bebeğime hamileyim aksilik olmazsa bunda da normal doğum düşünüyoruz. 
(185 puan) tarafından
Ayyy bende normal istiyorum ama korkuyor da bilmiyorum
(12,520 puan) tarafından
Korkma canım destekleyen Dr ile çok güzel doğurursun :) hakkında hayırlısı olsun inşallah
(185 puan) tarafından
Aminnnnn kuşum
(849 puan) tarafından
Cogu yerde sezaryan yok bi bizim ulkemizde bole  bi tane unlu vardi almanyadamiydi biyerde   burda cok zorda olursa sezaryan normal dogum diyolar burda  hep sezaryana almaya calisiyolar doktorlarinda isine geliyor
(185 puan) tarafından
Ben normal doğumdan korkuyordum beni hemen sezeryana aldılar
0 oy
tarafından
Yengem 2 sezeryan sonrası normal doğurmak için kırk takla attı yaptida valla helal olsun kadına
(849 puan) tarafından
Kac sene var aralarinda cnmm
tarafından
2 sezeryan arasında 4 sezeryan ve normal doğum arasında daha kısa
0 oy
(415 puan) tarafından
Bende hep normal doğum istedim yürüyüş ne varsa yaptım 38+5 olunca gece boyunca sancım oldu kanamam oldu doktora gittik 1 cm açıklık anca var dedi nst de bebeğin kalp atışı yavaş geldi doktorum riske atamam dedi sezaryana alalım dedi bebeğimi riske atmak istemedim ama aklımda şu düşünce kaldı özelde genelde hep sezaryan doğum oluyor ben başından beri normal isterken sürekli doktorun niye normal falan diyip duruyordu benle beraber o hastanede o doktorda kim doğum yaptıysa herkes sezaryan hiç normal yapan duymadım o gün de 5 kişi daha doğum yaptı hepsi sezaryan niye kesmeye bu kadar meraklılar anlamadım acaba gerçekten yavaş mıydı kalp atışı diye düşünüyorum şimdi de 
(849 puan) tarafından
Ya bnde iste canim dusunmeden edemisyosun hic bi skıntısi uoksa neden beklemiyosun al 40 ta gelir suyu  bnm bu sancim 36ta vardi o zaman niye durdurdun igneler yaptin   bnm adet sancim cok agrilidir hastanelim olurdum bekarken onun kadr yoktu sanci   36ta ole dedgi icin bna normal gliyordu hic cok gelmiyordu ogun hastaneye yatrmasaydi bn  baska hastane  dusunuyordm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 134 göst.
20 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 154 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Zeynokursu499 (629 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 747 göst.
0 oy
10 cevap 207 göst.
25 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fatma3400 (107 puan) tarafından soruldu

413,901 soru

12,458,260 cevap

46,583 kullanıcı

Kategoriler

...