0 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde (1,039 puan) tarafından
Bı haftalık olduk yeni sütüm geldi nasil beslicem mama yedirdik mecbur biberonla ona mı alıştı bilmiyorum ne kadar çok sütü versemde illa bidaha istiyo mamayı az verince istemiyo bidaha  60 CC lik içti gene aç gene aç cildircam suurekli istiyo emmeye zorluyorum sinirlenip agliyo emmeye zorlamiyo nolur bı yontem söyleyin doktora sordum ama adam akıllı bişey anlamadım emmidiginde nekadr emiyo bilmiyorum artık sadece süt verip çok zorda kalindlca mama veriyorum mamayı yüksek CC verince bişey olur mu bebeğime 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Galzi bir bbek mi omdan olabilir 
(1,039 puan) tarafından
Yok canm çok güzel cikariyo gazini
-Reklam-
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Biberona alismis ise olabilir mama daha tok tutar emzir sütun var doyduguna emin isen ariyor ise devamli gazi vardir biberonu birak sen 2 saatte bi duzenli emzir
(1,039 puan) tarafından
Sanırım biberona alıştı sütüm gekmeye başladı güzel geliyo canım ama çekmeye ugrasmiyo iki emip birakiyo gazını güzel cikariyo valla kafayı yicem catliyacak yemekte n
(12,762 puan) tarafından
Kasikla dene cnm ama biberonu birak emer 2 ceksin 2 dk sonra gene emsin alisir
(1,039 puan) tarafından
Aklıma gelmedi değil canım ama inanki ağlarken catlayacak dayanamıyorum kiyamiyorum veriyorum mecbur hemen bibreonu mama yada sagdigim sutu
(12,762 puan) tarafından
Meme reddi olur iyice ama sutun var ise de mama verme sutunu sag bari uyurken de  denen meme alir belmi
(1,039 puan) tarafından
Deniyorum kuzum elimden geldikçe zorluyorum razıyım saatlerce uğraşmaya yeterki alsın bazen güzel ugrasiyo ama bazen iki dk tahammülü yok uyurken denedim çok açılmadan denedim açken zaten hayatta ugrasmiyo bebeğim hiç bişey sıkıntı değil ama doğduğunu anlamiyo mu acaba koca biberon versen yer itiraz etmiyo dah bir haftalik
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Canm bebeğinin her ağlaması aç olması değil seni arıyor sürekli seni istiyor o yüzden ağlaması bebeğin egerki etmiyorsa 15 dk felan memede tutulması yeterliymis daha çok küçük mideside küçük dk başı emmek ister sen bil bol emzir hem sütun çoğalır valla benimki memeden inmezdi millet 2 saatte emzirirxi ben dk da
(1,039 puan) tarafından
Canım ağlamak değil arıyı ağzıyla sinirleniyo illaki mama yada biberon istiyo beni emmeye ugrasmiyo ah bı emse valla dkkada emmesine razıyım ya
0 oy
(426 puan) tarafından
Canm bebeklerin emme refleksi hep coktur bebisin ilk mamaya biberona alistgi icin onu ariyor sen yinede mamasni verm ama dozunu azalt aglarsa emzir biraz bekle yine emzir rninde sonunda tutacak sen vazgrcme surekli teklif et yani mamasinida cok aglarsa her zamanki cc de ver ac kalamsn emmezse ac kalir cunku belki ac kaliyr die agliyrdurda ama dedigim gbi sen pes etme ve surekli teklif et sakin oldygu uykulu oldugu zamani kollaa emzirtmeye calis canm
(1,039 puan) tarafından
Canım benim valla öyle yaomaya basladim bide ucu yok memenin tutamiyo silikon üç kullanıyorum akıp gidiyo sut hiç çekeyim demiyo biberona sagip veriyorum 60 likda olsa bitiriyo iicirmigorum arıyo istiyo uyumuyo asla illaki onu almak istiyo kusmuyo bile ya bişey yapicam zarar vericek diye Cok korkuyorum
(426 puan) tarafından
Bak oyle bi sure canm sag ver madem biberonu istiyor israrla oyle yap yani oda en son care ac kalmasindan iyidir en azindan
(1,039 puan) tarafından
Aynen bende öyle düşünüyorum artık ama keşke emse emmesini daha çok istiyorum herşeyi geçtimde neden bu kadar çok istiyo iciyo çok ama gene versen icecek
0 oy
(183 puan) tarafından
Canım silikon meme ucu kullan sana tam alışana kadar alıştıktan sonra bırakırsın .Bende öyle alıştırdım kendime biberona alışmıştır o
(1,039 puan) tarafından
Aldım ondan canm genede istemiyo biberona alisti

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 259 göst.
8 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,963 soru

24,378,972 cevap

348,574 kullanıcı

...