0 oy
481 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Hanımlar ben 4 aylık hamileyim eşimin Bi akrabası var 6 yıllık evli ve çocuğu olmuyo arada konuşuruz böyle şimdiye kadar hiç kötülüğünü görmedim  4 aydır hiç konuşmamış tık dün beni aradı nasılsın falan filan cinsiyet bellimi öyle böyle konuştuk kapatırken bana dedi ki çocuk olması için Bi suya  her gün fatiha suresi okuyup içmem lazım sen bana ftaşha suresini yazarmısın ben karıştırırım belki dedi  ama kendi el yazına yaz bana gönder dedi mutlak el yazısı olacak mış yani kağıda yaz resmini çek gönder desi msj olarak değilbende ilk başta hiç düşünmedim tamam dedim ama daha sonra düşününce neden illa el yazısı diye şüpelendim  kırmak ta istemedim direk netten bakıp  ekran görüntüsü alıp böyle okiycan dedim benim yazım kötü okunaklı olmadı dedim tamam canım önemli değil bende bunu görmüştüm emin olmak için Di senden istedim dedi ama kendisi namaz kılan biri yani nası karıştırınca anlamadım sizce neden böyle bişey istedi hani desem ki hamile olan birinin yazması lazım kendi öz kız kardeşi hamile ondan isterdi böyle bişey başına gelse ne düşünürsünüz ben mi abartıyorum uzun oldu helal edin

13 Cevaplar

0 oy
(8,585 puan) tarafından
Bilemedim ki 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kimsenin günahını almak istemeyiz insanın kimseye güveni kalmadı cnm..tanımadığım için şimdi bisiy diyemiyorum 
0 oy
tarafından
Kız kardeşi hamileymiş ondan istesin neden ila sen değişik  bana çok değişik geldi 
(13 puan) tarafından
Anlamadım ki ama göndermedim yani ekran görüntüsünden bişey olmaz heralde
(1,307 puan) tarafından
İnternet den çkp atsaydn bilemedim valla
0 oy
(136,885 puan) tarafından
valla buyu isi falansa sasmam haa
(13 puan) tarafından
Bende direk korktum öyle şeyden daha
(3,547 puan) tarafından
Fatiha suresinden büyü olmaz canım.
0 oy
(10,875 puan) tarafından
Canım o kağıdı surahiye koyucak ve şifa niyetine içecekti jeşke yazsaydın
(13 puan) tarafından
Ama ben kağıdın resmini çekip atacaktım kendisi başka ilde ben başka  o yüzden kafam karıştı benimde hani yaz ver dese senin dediğin gibi düşüncemde
(2,172 puan) tarafından
Kardeşi gebeymis canm ondan istesin neden sen
0 oy
tarafından
Surenin büyü ile alakası olmaz aklına öyle şeyler getirme bence ,,,, sen hamilesin diye senden istemiş işte belki hocaya gitmiştir o demiştir hamile biri yazsın çünkü var öyle şeyler 
(118 puan) tarafından
Belki başka başka hamilelerden istiyordur canım tek kişiden değil de
tarafından
Yani oda ola bilir çünkü çok duyuyorum hocalar istiyor şifa olsun diye
(118 puan) tarafından
Aynen cnim ama yazıp yolla dese anlicam resimle nabablir bilemedim. Ama kötü. Brsey yapicaginj zannetmiyorum.
Arkadaşına rabbim bir bebek nasıp etsin inşallah tez zamanda ve tüm isteyenlere
tarafından
Bide sor istersen ben olsam sorarım güzel bi dille sen bunu niye istedin konu konuyu açar oda sana söyler ztn çocuğu olmuyordur die söylememiş de ola bilir, seninle bi alip veremediği yok sonuçta sor yinede,
tarafından
Amin amin inşallah canım
0 oy
tarafından
Kendi kardeşi hamileymiş ben nedense korkarım açıkçası başka bişey düşünürüm
0 oy
tarafından
Kötü niyetli olduğunu sanmıyorum duyduğu herşeye deneyen birçok bebeği olmayan gibi ne yapsın denemenin bi zararı olmaz diye düşünüyor muhtemelen kardeşinden de istemiştir kesin böyle şeyler için hep şu kadar sayıda olması lazım derler 
0 oy
(12,268 puan) tarafından
Kur'an da ayet istemiş bu işin büyü ile yakından uzaktan ilgisi yok 
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Herşeyden korkar olduk 
0 oy
tarafından
Ya belkide hamilelerden topluyor ondanda istemiştir duymuştur biryerden oda kendine care arıyordur hamile olmasi için bilemedim
0 oy
(255 puan) tarafından
Belki kan bağı olmayan Hamile birinin yazması gerekti o geldi aklıma bilemiyorum.Ya da ailesi öyle hocaya gittiğini filan bilmiyor söyleyemedi bilemiyorum Tabi ki şifa Allahtan ama lohusalık sendromunu öyle okunmuş su ile atlattım ben nice doktorlara gidip ilaçlar kullandım canımdan vazgeçmiştim.
0 oy
tarafından
Benim de çocuğum olmadı 3 yıl o psikoloji çok kötü ve ne duyduysa Her şeyi yapar şuan cocu k olsun diye ve belki biri ona demiştir o da kardeşine demeye çekinip sana söylemiştir bu durumu kötüye yorma hemen canım fatiha süresi sonuçta başka herhangi bir şey dememiş ki 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 404 göst.
18 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eda1404 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 984 göst.
26 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sibo (878 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 698 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
23 cevap 523 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Aybukee (1,367 puan) tarafından soruldu

413,501 soru

12,448,447 cevap

46,222 kullanıcı