0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kzlar bebegimi emzrdigim icin hic biberon kullanmadim fakat 15 aylik hem cok zayif hemde yemek yemiyor cok acaba bir kutu aptamil alsam biberonla versem icer mi 1 yasindan itibaren beni gunde 1 defa ya emer yada emmez yani. Benim sorum su uyurken bebegi emzirir gibi kucaginiza alip mi iciriyorsunuz yoksa yattigi yerde icebilir mi genzine kacmaz mi bide mama yapinca biberonun icinde akis hizi azalsin diye bir aparat varya o yine kalcak icinde dimi  ayrica boyle icmese bile muhalkaebi gibi yapip yedrsem olur mu  hic mama yapmadim bilmiyorum yardimci olur musunuz cvp yazacak herkese tesekkur ederim islerim var yazamazsam kusura bakmayin

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eğer biberon hiç almadiysa çok zor. Bende denedim 3-4 mama aldım. Yok. Hiçbirini sevmedi bıraktım bende.
tarafından
Henuz bardaktan  ayran meyvesuyu falan icemiyor  genzine kaciyor o yuzden biberona koyup vermeye basladim onlari biberonda iciyor belki mamayida icer diye dusundum
-Reklam-
0 oy
(14,153 puan) tarafından
10 aylık olana kadar Aptamil verdim ben aparat hiç kullanmadim çünkü biberonu ayına uygun aldım. Şuan 15 aylık tek göğüs emdiği için doymuyor bende süt cici bebe yapıp biberonla iciriyorum emzirme pozisyonu da. Büyüdüğü için mamayı belki içmez tadları pek güzel değil diye bebeğimde galiba o yüzden reddetti 
tarafından
Benimkide tek gogus emiyor canm ama artk  emmek bile denmez  gecen inek sutu azcik verdim icti mama deniyim dedim aslinda yese yemegini gerek yokta
(14,153 puan) tarafından
Ben senin yerinde olsam mama denemem canım çünkü dediğim gibi tadı güzel olmadığı için alışıkta değil kabil etmez büyük ihtimalle ayrıca boşa şişiriyor mama
tarafından
Anladim canm cok sagol
0 oy
(580 puan) tarafından
Canım biberana mama değil de süt ayran kefir filan koysan ayı biraz büyük mama içmez heralde benim kızımda 15 aylık tek göğüs emiyor ben yatarken süt veriyorum bide bazen kafasının altına yastık koyup bazende yan dönderip işitiyorum 
tarafından
Simdi kefir aldim bimden cilekli biberona koydum icti canm doktorlar zayif diyor o yuzden kilo alsin diye mama vereyim dedim de haklisin yemez  belki bide tek gogus emiyordu heo ama eskiden gunduz de habire emerdi artk uyanik olunca hic istemiyor bazi gunler hic icmiyor
0 oy
tarafından
Aptamil almana gerek yok canım kaşık maması al onu yap muhallebi kıvamında yedir biberon kullanmana gerek yok kocaman olmuş bebeğin artık 
tarafından
Ari mama aliyorum ara sira kahvalti yapmayinca onu yapip icine muz ve yumurts veya ceviz katip veriyorum az yiyor cok istahsiz ama yesede kilo almiyor
tarafından
Istan artırıcı alıp ver mazda cnaim bir çocuk doktoruna danışarak tahlillerini falan yaptır belki içten bir sıkıntısı vardır o yüzden kilo almıyordur ona göre sende ne yapacağına karar verirsin
0 oy
(2,625 puan) tarafından
Aparata gerek yok akış hızıni azaltan aparaklt yeni doğanlar için bence gereği yok ben yerde veriyordum sen yine kucağına al öyle ver bence benzine kaçarsa hemen müdahale edebilesin
tarafından
Cok sagol canm
0 oy
tarafından
Çorba falan yer artık emmeyi kesmiceksen mamaya gerek yok derim
tarafından
Sagol canm emmeyi kendisi istemiyor ancak uyku sirasinda bir defa ya emiyor yada emmiyor

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,156 göst.
17 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde &Feriha Sarrafoglu& (2,225 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 150 göst.
0 oy
5 cevap 156 göst.
0 oy
0 cevap 63 göst.
3 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu

413,960 soru

12,459,674 cevap

46,656 kullanıcı

Kategoriler

...