0 oy
456 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
düzenlendi

image

kKızlar çalışan bayanım bu hafta izinli olduğum için annemi babamı kahvaltıya  davet ettim. tabi gelin ablam derken 7  8 kişi olcaz :) kahvaltılık ne alayım sarma yaptim patetes aticam fırına yumurta pankek reçel bal kaymak nutensa  sucuk birde dometes salata.. peynir ezine ve kaşar var birde.. bunlar harici ne alayım ne eksik sizler tavsiye verirmisiniz.. Evet hazırladım kızlar bu sabah böyle agirladim

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sıcakta bu kadar şey yenir mi sucuklu yumurta yap iki simit peynir domates peynir salatalık tamamdır kraliyet sofrası kurmussunuz maşallah :-D pastaneden minik pizzalar dan al yada tavada pizza yap bende deneyeceğim inşallah su tiksinti olayım bir bitse
tarafından
Kiz biz hepimiz yiyiciyiz:)
tarafından
Maşallah biz buz dolabinin önünden geçerken doyanlardaniz bacım en iyisi yiyip yiyip kilo almamak ama oda bizde yok lokma atsak yarıyor anasını satim becerikte varsa Boşnak böreği yap en iyisi yada milföy yap ver fırına zeytin kasar sucuk koy icinekatla :-D:-D:-D
tarafından
Var aslında kayinvaldem çok iyi hamur işi yapar desem hemen yaparsa ben yormak istemiyorum kendin birselr yapcam artık
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yeşil zeytin ve siyah zeytin salam reçel vs alabilirsin ama şeyi çok seviyorum kapya biber turşusu 
tarafından
Tamam ondada alayim zeytin reçel var evde zaten
0 oy
tarafından
Simit poğaça kaşar açbitir salam kaşar tereyağlı domatesle kahvaltılık yapıyolr o tarz hazrladıklarında gayrt yeterli ama
tarafından
Mihrimah yapayim diyorum onun yerine
0 oy
tarafından
Daha ne olsun bence :) istersen poğaça/simit yapabilirsin veya alabilirsin
tarafından
Ya hazır alcam zaten yada üşenmesem yapicam
tarafından
Almasan bile yeter bence ya. Ama şey geldi aklıma zeytin :))
tarafından
Var evde koycam ;)
tarafından
Afiyet olsun :)
0 oy
(683 puan) tarafından
Açık tost yap harika oluyor pizza gibi dilim ekmeğin üzerine biber kekik sarımsak sür üstüne kaşar sucuk kapya bber domates koy yağlı kağıt ser tost makinesnde bastr enfes 
tarafından
Oda olabilir mantikli
0 oy
(249 puan) tarafından
Sigara böreği yada poğaça yapabilirsin
0 oy
tarafından
Ben fırına ekmek atıyorum nasıl dersen domates le sarımsağı dogruyorum karıştırıyorum ekmeklerin üzerine koyuyorum üzerinde kaşar rendesi şekerli çay ile bomba oluyor  
tarafından
Denenebilir teşekkürler:)
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Borek yap pogaca corek falan kiz
0 oy
tarafından
Milföy kızart tavada gözleme gibi oluyor, instagramda belki görmüşsündür canım hikayemde

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 542 göst.
0 oy
9 cevap 362 göst.
31 Ocak 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Aminenin annesi ❤❤ (2,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 44 göst.
6 Haziran 2022 Aile kategorisinde hatice0608 (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 252 göst.
26 Kasım 2022 Diğer kategorisinde batkaaldu (52 puan) tarafından soruldu

404,848 soru

12,127,873 cevap

36,491 kullanıcı

...