0 oy
628 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Allahimmm bu nasill anne Allahimm ben bu dunyadan etimle k3migimle nefrt ettim agladimm cok agladimm bide sigara alkol iciriyolarmis cocuklaraaa kahhhpeeeee Allah belanizi versinn

15 Cevaplar

0 oy
(28,741 puan) tarafından

Allah'ım öyle bir perisan etsinki bunları can çekişe çekişe ölsünler

tarafından
Aminnn yavrum aminn sinirlerim cok bozuldu
-Reklam-
0 oy
(635 puan) tarafından
Allah'ım koru yarabbim. Şe.refsiz ka.hbe dölleri. Orul orul or.sğu çocukları. Sen çocuklarımızı koru Allah'ım. Annesi babası bunu yapan el ne yapar. 
tarafından
Baba uvey babaymis ama ne kadar uveyde olsa insan kiyamazzz hele o ana olcak orrrospuya ne demeliyazik gunah benim hiri kirimiza bisi yapmaya kalkicak oyle adami varyaaa ***.ini keser agzina emzik diye veririm kahpelerrr
(635 puan) tarafından
Olan biten günaha girdim bu mikroplar yüzünden. Kaliteli şer.efsz pezevnkler
tarafından
Sorma kuzumm sormaaa o çocuklarin hesabini kim vericek hele o hakim olcak pezeve.nke ne demeli serbest birakmiss
0 oy
(818 puan) tarafından
Anne olan bunu yapamaz çocuğuna o pisliğe ne denir bilmiyorum şeytan bile hayret etmiştir
tarafından
Seytan bile bu kadarını yapmazz beee inşallah o kariyi adama sislelerler
(818 puan) tarafından
Liğme ligme olsunlar Allahım kediler köpekler ölulerini parcalasin insallah
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Allah belalarını versin 
tarafından
Pi.ccler yaaa
0 oy
tarafından
Allah im bi an once kıyamet koPSA da kurtulsk :(  lanet gelsin o anneye  ateslerde yansın insallah 
tarafından
Aminnnn aminnn
0 oy
(6,135 puan) tarafından
Bu ülkede Adalet sadece Saray ismidir net....
tarafından
Bravooo cano bravoo valla aradigim yorum
(6,135 puan) tarafından
Oğlum yanımda olmasa aglicam sıkıyorum kendimi
0 oy
(2,589 puan) tarafından
OOOOOOO. RUSPUUUUUUUUUUUUU O KADIN KADIN DEĞİL FAHHHH. İŞE
tarafından
Neeler söylesek azzzz kah.peye
0 oy
(570 puan) tarafından
Bu elmalı davası değil daha önce olmuş bi olay.. ama malesef ki yaşanan aynı. Rabbim ateşlerde yaksın inşallah bu çocuklara bunları yaşatanları
tarafından
Bilmiyorum ama ses kaydi bu sekilde oyle bile olsaa ayni seyler pisliklerr offf Allahimm off sinirlerim cok bozdu
(3,552 puan) tarafından
Elmali davasi 2020 yilinda başlamış olan bir dava. Bu dava yani. Su an bu kadar gündem olmasinin sebebi çocukların ifadelerine daha yeni başvurulmuş olması. Çocuklar 1 senedir koruma altında. Çizimler ve kayıtlar yeni alında dosyaya eklenmek için. Buna rağmen serbest bırakıldılar.
tarafından
Hamiminde Allah belasini versin
0 oy
tarafından
Allah onların bildiği gibi yapsın inşallah
tarafından
Aminnnnn canim
0 oy
tarafından
Bu geçen seneden beri var bu olay yazık gercekten de yazık 
tarafından
Iste turkiyede adalet olmadiginin kaniti
0 oy
tarafından
Allah b.elasini versin o.rospu çocugu ya k.ahpenin evladı Allahım elleri kolları kırılsın bir anne öz evladına bunu yaparmı anneligimdem utanıyorum o kadınla hemcins oldugum için utanıyorum. Ş.erefsiz n.amussuz köpekler
tarafından
Ic sesim ol.ussun canim
0 oy
tarafından
Kanım dondu ya 
tarafından
Ben agladim cokkk
0 oy
(10,984 puan) tarafından
Böyle ülkenin böyle devletin allah belasını versin çok az kaldı cehemmemin dibine gitmelerine 
tarafından
Aynen oyleee bir an oncrr
0 oy
tarafından
Offf allahım aklımı çıldıracam ya bunalr rağmen nasıl beraat verir hakim ya nasiiilll allahım belasını versin gece yatağa yatınca nasıl rahat rahat uyuyorlar hiç mi vicdanları sızlamıyor hiç mi ciğeri cız etmiyor lan ufacık yavru ya ufacık 
tarafından
Bizde vicdan merhamet var onlar vicdansiz kansizzzz pi.clerr
0 oy
(78 puan) tarafından
Kanım dondu , bu nasıl analık nasıl insanlık. Allah perişan etsin böyle insanları

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 224 göst.
3 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde cansu28bado (425 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 979 göst.
29 Haziran 2021 Diğer kategorisinde sanalalemi (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 75 göst.
26 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nezire5816 (710 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 208 göst.
9 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Kuzucuklarin annesi (2,962 puan) tarafından soruldu

401,983 soru

12,034,180 cevap

36,262 kullanıcı

...