0 oy
965 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10,568 puan) tarafından

Acilden kan 

imageverdim hamileyim sevinsem mi uzulsem mi bilemedim garip bı his bı tarafım mutluluk bir tarafım korku endişe oğlum çok küçük daha Rabbimden ne gelirse bin şükür

21 Cevaplar

0 oy
(12,269 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım yapacak birşey yok 
(10,568 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(29,597 puan) tarafından

Hayırlısı olsun kaç aylık bebisin

(10,568 puan) tarafından
14 aylık oğlum
(29,597 puan) tarafından
Hayırlısı buymuş beraber büyürler
0 oy
tarafından
Herşey Rabbim den geliyor hayırlısı olsun kolaylığını da verir Rabbim 
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun canim
0 oy
(144,152 puan) tarafından
hayirli olaun bsbegin kac aylikti
(12,269 puan) tarafından
14 aylık mis kız ben oğlum 10 aylıkken gebe kaldım 19 aylıkken doğurdum doğal olarak ☺️☺️
0 oy
(4,688 puan) tarafından

Hayırlısı olsun, belki de ileride iyi ki olmuş dersiniz, umarım. :)

0 oy
(3,158 puan) tarafından
Korunmuyor muydun canm hayırlısı olsun...
(10,568 puan) tarafından
Korunuyoduk canım ama nasibi varmış demekki
0 oy
(2,767 puan) tarafından
Hayirlisi olsun canim benimde dogumuma 10 gun ya kaldi ya kalmadi kizim suanda 15 aylik senin gene buyuk bir yasinda dogurana kadar 2 yasina yaklasir ben hamile oldugumu ogrendigimde kizim 7 aylikdi emekliyordu sadice
(864 puan) tarafından
Hatırladım  seni:)Sağlıkla  gelsin Allah yardımcın  olsun :)
0 oy
tarafından

Deger kaç çıkmış göre bilen varsa yazsın aradım aradım bulamadım :D

tarafından
6284 cikmis
tarafından
Sağol canım:)
0 oy
tarafından
Sağlıkla gelsin inşallah rabbim kolaylığını verir elbet 
0 oy
tarafından
Kardeş madem uzulecektin onlem  diye bir sey var yani kizma da
tarafından
Sanirim burdaki postlari sende okumuyosn spralle hamilr kalanlar bile var allah aşkına ya insan başına gelmeden anlayamazmis boyle konusuyosn ama basina geldiginde bu postu acanı gayet iyi anlarsn merak etme
tarafından
Bu postu açmamak için kocami görmüyorum ben kardeş ne diyon odum patliyor
tarafından
Ben bisey demiyorm canm sana postu acan kişi korunarak hamile.kalmis . Herkezin ödü patlar bendr bile şuan spral var kizim 6 aylik gene hamilr olmayacagimin garantisi varmi yok tabikide bende hamile kalabilirim sende kalabilirsin
tarafından
Ben geri cekilen hapi saati saatine almayan prez dikkat etmeyen arada kontrole gitmeyenler icin dedim canım her seye dikkat edip yine olduysa ne diyelim olmuşla ölmüşe çare yok zor bi durum ben bakamam bakanı takdir ediyorum
tarafından
Haklisin cok.hemde ama bu en son yazdiginda :) allah yardimcisi olsn ne diyelim ins başımıza gelmez kizim.en azindan 3 / 4 yasina gelsonde oyle.gelsin ins basima :)))
0 oy
tarafından
Hiç üzülme canım benim Rabbim bir hale yola koyar bir kolaylığını verir 18 ay arayla iki çocuk büyüttü bebim iki ablamda hele büyük ablam in kızlarını bir gör kardeşi dersin boyunca iki çocuk "( yarın bir gün sende büyütünce yanına arkadaş yoluna yoldaş olacaklar inşallah bence çok mutlu olmalısın;)
(10,568 puan) tarafından
Allah razı olsun şu surptin sanki yüreğime teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım benim sen her zmaan kendinden kötüyü düşün insan kendinden iyiyi düşündükçe psikolojik olarak çok yıpranıyor olan i kabullenmek ve her halimize hamd etmek şükretmek lazım rabbim eki ayağı düzgün zehir gibi zeki evlatlar nasip ediyor bizlere ne mutlu ❤
0 oy
tarafından
Ay şimdi gelip boş bol önlem alsaydın diyecekler hiç takma kafaya üzülme Rabbim verdiyse vardır bi bildiği hayırlı olsun oğlun kaç aylık 
(10,568 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim 14 aylık oğlum
tarafından
Benim oğlum da öyle bişeydi hamile kaldığımda şimdi 18 aylık ben de 16 haftalık hamileyim
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Niye üzülüyorsun kizz maşallah beraber büyüt işte çocuklar tek çok yalnız kalıyor sıkılıyor
(10,568 puan) tarafından
Sezeryanla doğumum o biraz korkuyuyo birde 2 bebekle tek başıma naparim korkusu var
(1,896 puan) tarafından
Üst üste serzeyn çok görüyorum Allah büyük canm merak etme bu sefer sıkı tedbir alırsın bişey olmaz nolcak evliyiz sonuçta oluyor böyle normal ben aralarına beş altı yıl koydum çok çok çok pişman dim keske hemen arkasından yapsaydım
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Canım seninde dedigin gibi nasibi varmış şükret bence sevin oglun kimseye ihtiyac duymicak hep kardesi olcak yanında 
(10,568 puan) tarafından
Küçük bir abi olacak benim minik adamım teşekkür ederim canim
0 oy
tarafından
Darsi basıma insallahh Allah'ım çok amin
(10,568 puan) tarafından
Amin canım Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah
0 oy
(2,367 puan) tarafından
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşaAllah sağlık sıhhatle Rabbim kolaylığını verir inşaAllah
(10,568 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Kız bnmde aynen oğluşum 1.5yasinda olunca oluyor bundada vardır bir hayr cnm
0 oy
(9,621 puan) tarafından
Canim hic üzülme ne yaparım endişesine kapılma benim oğlu 7 buçuk aylik falandi hamile kaldım şuan 30 haftalik hamileyim oglumda 14 aylik yani Allah nasip ederse 8 hafta sonra doğumun var oglumda 16 aylik oluyo..benimkide sezeryan bende çok korkuyodum doğumdan değil yetememekten korkuyodum ama karnındaki bebeğinin tekmesini hareketini hissettikten sonra emin ol hiç bi endişe kalmiyo Rabbim o anda insanın içine öyle bi ferahlık veriyo ki sükrediyo verdiğine çünkü isyan etmeye hakkımız yok etrafımızda o kadar çok evlat bekleyen insan varken biz isyan edersek nankörlük olur..Rabbim rızkını da sabrını da verir elbet yardım eder hic sıkma canını hamileliğinin tadını çıkar..bizde korunduğumuz halde ben hamile kaldım yani Allah verdikten sonra önüne gecilmiyo
0 oy
tarafından
Hayırlısıyla sağlıcakla bebegini kucağına alırsın insallah.  Benimkide oglum temmuzda 2 yasinda oluyor 6 aylik hamileyim. Tabi biz olmasini cok istedik. Allah kolaylığını verir insallah korkma. Beraber buyurler insallah 2 cocuklu genc anneler oluruz :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 276 göst.
0 oy
2 cevap 462 göst.
17 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 313 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Adanalibelammm (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 212 göst.
25 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gamzeli00022 (385 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,972 soru

23,658,102 cevap

308,837 kullanıcı

...