0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (392 puan) tarafından
11 Haziran'da hastalığım butmisti kızlar ve takvime göre yumurtlama döneminden sinra sadece 1 kere ilişki oldu eşim korunmustu eminim birşey olmadığına ama içime şüphe düştü az önce fark ettim kanamam olmuş ama adet kanaması gibi sizce neden böyle oldu ve bu aralar çok skiıntım var çok stres yaptım bugünde aynu sekilde çok ağladım stresten olabilirmi başına gelen oldumu

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Düzensizlik olabilir rahimle ilgili problemler olabilir enfeksiyon olabilir böbrekle alakalı bir durumda olabilir canım
(392 puan) tarafından
İlk defa böyle oldu acaba strestenmi dedim koktumda teşekkür ederim canım yazdığın için
tarafından
Rica ederim canım korkma enfeksiyon varsa o da yapar
-Reklam-
0 oy
(289 puan) tarafından
Mevsim değişikliklerinde adet kanamalarında anormallikler olabiliyor. Özellikle yaz aylarında sıcak ve mevsim meyveleri sebebi ile hormonlar daha bir manyak çalışıyor. Benim daha önceleri yaz aylarında bu şekil erken adet kanamaların olmuştu. Asıl olan devamlılığının olmaması yani bu ay oldu lakin sonraki ay olmasın. Geçmiş olsun iyi düşün iyi olsun
(392 puan) tarafından
Sağol canım benim inşallah kötü bişey yoktur
0 oy
tarafından
Gebelikte olabilir. Eğer devamı gelmediyse.
(392 puan) tarafından
Ay inşallah öyle değil rabbim isteyenlere versin 1 tane var şuan ki sorunlarının arasında yavrularıma yazık olur

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,495,696 soru

24,434,209 cevap

352,708 kullanıcı

...