0 oy
430 göst.
Diğer kategorisinde (133 puan) tarafından
27+4 haftalik olduk ama ben çok sabirsizlastim biran önce gunum dolsada yavrumu kucağıma alsam günler gecmiyo sizdede öylemi ya Allahım bütün evlatlarımızı bağışlasın sağlık versin inşallah Rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah 

11 Cevaplar

0 oy
(10,573 puan) tarafından

En İyi Cevap
Her anının tadını çıkar bence hamilelik çok güzel bı duygu tabi kucağına almakta çok güzel sağlıkla gelsin minik
(133 puan) tarafından
Aminn sagol cnm benm cümlemizinde
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende öyle diyordum anamı ağlatıyor şuan karnimdayken daha iyiydi ☺️
(133 puan) tarafından
Olsun canım canları sagolsun :*
0 oy
tarafından
Bırak içinde kalsın :D
(133 puan) tarafından
:))))) oda sabırsız bnde :D
0 oy
tarafından
41 gün önce doğurdum üçüncü çocuğumu :)) rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah sende kazasız belasız sağ salim kucağına alırsın canım benim 
(133 puan) tarafından
Aminnn inşallah sagol canim benim ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
tarafından
Amin cümlemizin evladı inşallah canım benim
(133 puan) tarafından
Aminn canım
0 oy
(290 puan) tarafından

Bunu da :D:D:D:D:D Gizle....

(133 puan) tarafından
Iki tane paylaştım yanlislikla ya kusura bakmayin
(290 puan) tarafından
Ne yalan diyeyim üzüldüm doğrusu yorumum gizlenmiş. Oysa kötü bir yorum yapmamıştım. Neyse sağlık olsun.
Ya Rabbi
Ya Şafi
Ya Kâfi
Ya Muafi
Bu zikirleri diline mühürle sana ve bebeğine çok iyi gelecek.
(133 puan) tarafından
Tatliskom onu kapattığım an sen yorum yapmissin sanırım ...güzel dileklerin için çok sağol Aminnn.  evlatların varsa Allahım bağışlasın
(290 puan) tarafından
Amin ecmain cümlemizin evladını bağışlasın.
En büyüğü 23 yaşında küçüğü 5 yaşında çocuklarımın. Kendim ileri evre kanser hastasıyım. Küçük için bazen üzülüyorum annesiz kalacak diye ama herşey Allah'ın emrinde.
(133 puan) tarafından
Üzüldüm canım Allahtan ümit kesilmez iyi olursun iyileşirsin Allahın izniyle Allahım seni evlatlarına bağışlasın inşallah Rabbim sana ve tüm hastalara acil şifa versin inşallah.
0 oy
tarafından
Ayy olmaz mı hep hayal kuruyorum bian önce vakit geçsede  sağlıkla alsam kucağıma ☺bu arada 32 haftalık benim minak kızımda 
(133 puan) tarafından
Maşallah annesi sağlıcakla gelsinler inşallah :*
0 oy
(2,842 puan) tarafından

hehh bi dogurda gor ebenin.... neyseeee bilemiyorum yani :D

(133 puan) tarafından
Bu ikinci olcak canım sıkıntı yok:))))
(2,842 puan) tarafından
ahahah benimde 2. ama cok ara vermistim ben 10 sene kadar :) ondan sanirim dengem sasti
(133 puan) tarafından
Bnde 8 sene sonra kaldim ikinciyi ozmn bnm de dengem şaşcak:)))))))
(2,842 puan) tarafından
hemde ne şaşcak kizz sorma valla
(133 puan) tarafından
:))))))))
0 oy
tarafından
İlk hamileliğimde benimde geçmedi zaman 2.de oğlumun peşinde koşmaktan hamile oldupumu unutuyorum 27+3 günlük 
(133 puan) tarafından
Aynı haftada ve gündeyiz:)))) sağlıcakla gelsinler inşallah
tarafından
Doğuma bize 25-30 Eylül arasında dedi doktor ama daha erken bekliyorum ben inşallah sağlıcakla gelsinler
(133 puan) tarafından
Bende erken bekliyorum canım eylül başı gelirler kesin :))))))
tarafından
Okadar inşallah bekler :)
(133 puan) tarafından
:))))))
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Kiz deme oyle. Ben de oyle diye diye 35te dogurdum. 11 gun ayri kaldim yavrumdan :( saglicakla vakitlice gelsin insallah
(133 puan) tarafından
Aminn canım inşallah ama sabirsiizm bn biraz Allah seninde evlatlarını bağışlasın inşallah
(2,265 puan) tarafından
Amin canım 1 oglusum var sadece :) insan sabirsazlaniyor ama oyle bir geciyor ki zaman anlamiyorsun o yuzden tadını çıkar. O minik tekmelerin o dogum anının ilk dogdugu gunlerin. Oyle hizli büyüyorlarki..
(133 puan) tarafından
Şekerim arasira 1 2 tık yukselyo korkuyorum sağ sağlim kucağıma alırım inşallah Allahım bütün çocukları korusun sağlık versin inşallah
(2,265 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(2,111 puan) tarafından

Ben hep hamileliğim i özlüyorum derdim şşmdi 2.hamileliğim ve keyfini çıkartıyorum :) sende tadını çıkart <3

(133 puan) tarafından
Bnm ilk hamileligim cabuk gecti bu minnak geçmek bilmiyo :)))) sağlıcakla gelsinler inşallah
(2,111 puan) tarafından
Aa bak tecrübeli sin birde :)
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Az kaldı kizzz sabret ay ben de çok istiyorum hemen çıksa da koklasam diyorum yaavv:(((
(133 puan) tarafından
Sağlıcakla gelsinler inşallah cnm bnm kaç haftsliksn
(1,896 puan) tarafından
21 hafta cnm

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 182 göst.
10 Mart 2024 Diğer kategorisinde Eminekarakas (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 252 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde FilizAk (97 puan) tarafından soruldu

Kategoriler