0 oy
194 göst.
Diğer kategorisinde (872 puan) tarafından
Kızlar bebişim dün tam 4 aylık oldu. Büyüme atağı 14.5 haftadan başlayıp 19.5 haftaya kadar devam ediyor diye okumuştum. Ama 17 haftaligiz . Ve bu güne kadar olanlar şaka gibiymiş. Sadece miz mizlar normal birşeymiş. Inanın bebeğim hiç uyumuyor ve 1 dk bile bırakmıyor ağlıyor sanki onu birisi dövüyor. Hep kucağımda olacakmış . Dün asi da olduğunun da mi etkisi, ve dişleri de kaşınıyor. Saat olmuş 22.30 ben bir kahvaltı ile yürüyorum. Kahvaltı derken yeşillik ve patates. Kızımın alerjisi var diye şüphe ediyorum, alerji doktorumuza randevuyu bekliyorum,  o zamana kadar da yemeyim süt peynir yumurta falan dedim. Sabah yaptığım çayı da içemedim. Yemek yapamadım. Wc gidemedim doğru düzgün. Ana kucağına koyuyorum 1 dk beklemiyor ağlıyor. Aglamasindan  artık yoruldum. Şimdi zorla uyuttum. Yine uyanacak diye korkuyorum yanında yatıyorum. Eşim de işte, daha uzun bir süre gorusmicez. Kayinvalidelerim köyde. Tek başına buyutmek istiuordum. Al. Büyüt. Çok zormuş. Kendimi kötü anne hissediyorum. Bebeğim durmeyince ona da yüksek sesle konuştum dedim bak ben yoruldum acım hep senin yüzünden yeter artık dedim, biktim senin aaa aaaaa  aaaaa larından dedim. Uyu artık dedim.. Ama onun suçu ne. Gelip de beni dövecek birisi yok. O ağlayinca ana kucağına koydum bıraktım 2 dk banyosunu yıkadım. Yoksa öfke ile ona zarar vermekten korktum. Az kaldı kendime bisey yapacam. Dayanamıyorum artık.

6 Cevaplar

0 oy
(3,527 puan) tarafından
Sen öncelikle sakin ol canım hepimiz geçtik o yollardan hem büyüme atağı hem aşı etkiler bebişi, sen şimdi ona bağırsan da çağırsan da o anlamıcak sadece korkucak bunu düşün

Evde parol varsa bi çay kaşığı parol ver uyanırsa, rahatlatır annesi sen ne kadar sakin olursan bu süreç kolay geçer
(872 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım. Evet, bebekler için parasetamol var, onu verdim❤
-Reklam-
0 oy
(341 puan) tarafından
Ayyy aynı benim kızı anlattın 48 günlük ve sabah 5ten taa bu saate kadar hep ağladı bende onunla birlikte oturup ağladım ya bi bebek bu kadar mı yatmaz ben bile ayakta zor duruyodum o hic bana mısın demiyo koliktir evet ama gazını çıkardığı halde ağlıyo ben kahvaltı bile yapamadım doğru dürüst 
(872 puan) tarafından
Ah kıyamam canım ya. Benim de ağladığın günler çok oldu. Hatta şimdi de bazen ağlıyorum çaresizlikten. Oturttum o anlıyormuş gibi anlattım, ben senin kolik için düşünüyorum, elimden hiçbişey gelmiyor, kakandaki kanını düşünüyorum, kulakların arkasındaki şişlikleri düşünüyorum, kilo almadığını düşünüyorum, sütüm yetiyor mu, bebeğim aç kalmıyor mu dusunuyorum sen de burda beni daha çok üzüyorsun diye ağladım. Geçmiş olsun canım size. Büyüsün bebişin  sağlıkla.
0 oy
(3,681 puan) tarafından
Canım daha yolun başındasın her ayın zorluğu var şuan 11 aylık inan bebekken daha kolaymış dış huzursuzluk uykusuzluk birde emekleme yürüme başladı iki katı yoruluyor insan yani biraz disimizi sıkmamiz lazım annelik böyle bişey 
(872 puan) tarafından
Halkison canım. Her arkaya baktığımda 1 ay atağı kolay atlattık, 2 ay atağı uzun sürmedi falan diyorsun, ama şimdi elim kolum titriyor. Allah hepimize sabr versin, en önemlisi bebelerimiz sağlıklı olsun.
(852 puan) tarafından
Sizinde geceleri surejli uyanma oluyo mu bzde 11 aylığı
(3,681 puan) tarafından
Maalesef gece uykumuz çok zor oluyor hem uyumak istemiyor hemde uyuyunca sürekli kalkıyor ağlıyor
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Yanına destek uyku arkadaşı vs mi alsanız acaba belki faydası olur . Daha doğum yapmadım tecrübem yok sadece fikir vermek istedim.
(872 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım. Allah sağlıkla bebeğini kucağıma almak nasib etsin. O arkadaşlar bence daha büyüyünce iyi gelir. Ama fikrin için teşekkür ederim. Gorunce alırım.
(872 puan) tarafından
Aynen. Sanki birileri dövüyor gibi ağlıyor. Çam pencereler de açık bu aralar komşular da bazen bağırdığını duyuyordu ve bebeğim ağlayinca dövüyor diye düşünüyordur. Ve evet, biraz yemek yedim sıcak çay içtim gözlerim açıldı.  Bebişime sarildim öptüm ve özür diledim. Benim herşeyim benim bebeğim.
(1,466 puan) tarafından
Ne güzel yorum yaptınız öyle için ferahladi çok teşekkürler :)
tarafından
Nar.. ooh bal şeker olsun :)
tarafından
Anacibabaci güzel doğumların olsun inşallah :)
0 oy
tarafından
Yaa çok üzüldüm aynı benm kızımda öyleydi :( o kadar iyi anlıyorum ki seni. Ama kızım 19 haftalık oldugu gün bir anda düzelmişti. Umarım seninde hemen herşey yoluna girer. Bira önce feraha kavuş inşallah
(872 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım. Inşallah benim de bebeğim 19 haftada bitirecek bu atakları. Şimdi yemeğimi yedim çayını içtim gözlerim açıldı aklım başıma geldi. Bebeğim yanında çok utanıyorum artık. Mide kölesi değilim aslında ama niye bu kadar sınırlı oldum anlamadım.
tarafından
Mide kölesi olmakla alakasi asla yok kendini sakın suçlama. Vücudun dirence ihtiyacı var ve bunu karşılamadan sürekli enerji kaybedip stres kazanınca kim olsa aynı şeyi yaşar ❤️ sen mükemmel bir annesin bebeğin uyumusken sende dinlen iyi geceler inşallah
0 oy
tarafından
4 ayligiz bizde aşıdan.bu yana mız mız yatıyorum agliyo kucağımda uyuyo ..bir haftadır 4 saatlik uykuyla duruyorum..3 yaşında.oglum.var birde..o da.cok.yoruyo..atak.mi dış mi bilemedim ki dişlerinde.kasinoyo.kulagini cekistiriyo..gece uyanmayan kız yarım saate bir.kalkmaya.basladi.gundz desen hiç uyumuyo zaten .

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 60 göst.
5 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,647 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 218 göst.
24 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
51 cevap 884 göst.
1 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Neslihan92 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 188 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Papatya-ya (528 puan) tarafından soruldu

396,329 soru

11,855,494 cevap

35,949 kullanıcı

...